Aynen oyle canim. Peki sana bi soru sorayim o zaman ;
soz cok uzamis olcak yani sözü yaptktan sonra 1 sene filan sonra nişan olcak haliyle boyle bi durumda. Sence çok mu uzun
eko kaplar da derin de ayrımını bilmiyordum canım teşekkür ederim
Aynen iste tum bunlar kafami karistiriyorCanım bence uzun bi süre arası çok uzun olmamalı diye düşünüyorum,evde konuştuğumuzda da annemle annem çok uzun olmamalı söz ile nişanın arası demişti. Tabii sevdiceğinin okulu var senin bilemiyorum ard arda da söz nişan olur mu ki?? Size kalmış orası canım ama bana soracak olursan 1 sene çok uzun sözlü kalmak için
Aynen iste tum bunlar kafami karistiriyorbiraz dusunup sevgilimle beraber bi karar vericez bakalim
bakırköydeki pasajlara bide ümraniyede güzel kıyafetler var diye duymuştum :)Kızlar selammm bugün gittik annemle fatihe nişanlık bakmaya inanın hiçbir şey beğenemedim Allahımmmm koca fatihte bi tane beğendiğim bişey çıkmadı yaaa kesin bişeyler bulurum diyordum başka nerelere bakabilirim kızlar bir fikriniz var mı? Kadıköyde falan olur mu dersiniz?
benim ki evlendikten sonra gidicek canım...Kizlar size bi sorum olcak
simdi biz erkek arkadasimla 2. Senemize yaklastik cogunuz zaten biliyorsunuz
14 subata soz yaza nişan sonraki sene ise dugun yapmayi istiyoruz
fakaat sorunumuz şu;
erkek arkadasim askerligini yapmadi. Acikogretimden tamamlayip yapacak fakat bu sene aof bitmicek seneye sarkicak muhtemelen. Biz hep evlendikteen sonra yapar diye dusunmustk fakat cevreden vs cok zor oldugunu duyuyoruz
sizce biraz daha beklemelimiyiz?
ya da evlendikten sonra mi gitmeli
ya da soz fln yapip okulu bekleyip oyle mi gitmeli
Dun biraz bunlari konustk kafamiz cok karsti ben de sizden fikir alayim dedim
hoşgeldin hatunn nasılsınnnherkese günaydın kızlar :)
Kesinlikle oyle. Yuzyuze en guzel karar verebiliyoruz bakalim iste bu hafta ici tekrar bulusuruz galiba.. konusurz detaylica ben de bulusana kadar en dogru karari vermeye calisiyorumKonuşun canım aranızda anlaşın bizimde konuşucak çoook şeyimiz var bakalım yakında çağırıcam bunları konuşmak görüşmek için tek taraflı kararlar zor ortak noktayı bulmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sen ne dusunuyorsun peki? Ailen ne dusunuyor kuzum bu konuda??bakırköydeki pasajlara bide ümraniyede güzel kıyafetler var diye duymuştum :)
benim ki evlendikten sonra gidicek canım...
Kesinlikle oyle bi de ben zaten onu 2 gun gormeyeyim cok ozluyorum evli olsak delirirmtasarimcibayan canım evlenince askerlik daha da zor olur. Düşünsene en basitinden bi gün kv de bi gün annende bigün kendi evinde. Senin bile bi düzenin olmaz. Bence bekleyin. Söz dönemi de uzamasın bence. Ya sözü erteleyin yada söz ve nişanı düşündüğünüz gibi yapın. Ama düğün askerden hemen sonra olsun derim ben
ailem problem yapmıyor canım zaten 6 ay yani... evliyken 6 ay beklemeyi göze almazsam tüm süreç başlı başına uzamak zorunda oluyo buda bizim işimize pek gelmiyo açıkçası...Sen ne dusunuyorsun peki? Ailen ne dusunuyor kuzum bu konuda??
Ayni sekilde dusunuyoruz hemen hemen. Ben de 6 ay sorun olmaz diyordm. Su an okulu olmasa bitmis olsa gitmesi en ideal olaniydi ama malesef daha bitmiyor. Kisa donem yapmasi icinde bitmesi gerekiyor. Benimde annem sorun yapmiyor fakat duydugumuz evliyken askere giden insanlarin piskolojisinin cok bozuldugu yonunde. Simdi dusundugunun kat ve kat fazlasiyla karsindaki insani dusunmek zorundasin. Bisey olsa gelemiyorsn elin kolun bagli.. tum bunlar korkutuyor iste bizi o yuzden dusunce icine girdik.ailem problem yapmıyor canım zaten 6 ay yani... evliyken 6 ay beklemeyi göze almazsam tüm süreç başlı başına uzamak zorunda oluyo buda bizim işimize pek gelmiyo açıkçası...
düzen konusuna gelince istersem annemlerde kalırım istersem kendi evimde kayınvalidem ile aynı site içinde zaten evimiz bi problem olmaz zaten çalışıcaz bütün gün evde eş yolu beklemiycez ki bi şekilde vakitde geçer...
Ahh canım benimm olsun konuş sen :) :)
2 aydır öyle ya doktora gitcem ama dogum kontrolü verir gönderir muhtemelen
bizim okul bitti ama hemen işlerin başına geçti... şu an gelecegimizi tamamen garanti altına almak için ugraşıyo...Ayni sekilde dusunuyoruz hemen hemen. Ben de 6 ay sorun olmaz diyordm. Su an okulu olmasa bitmis olsa gitmesi en ideal olaniydi ama malesef daha bitmiyor. Kisa donem yapmasi icinde bitmesi gerekiyor. Benimde annem sorun yapmiyor fakat duydugumuz evliyken askere giden insanlarin piskolojisinin cok bozuldugu yonunde. Simdi dusundugunun kat ve kat fazlasiyla karsindaki insani dusunmek zorundasin. Bisey olsa gelemiyorsn elin kolun bagli.. tum bunlar korkutuyor iste bizi o yuzden dusunce icine girdik.
Şu antasarimcibayan a çözümler bulmaya çalışıyoruz canım benim :)
Benim sevgiliminde okulu bitti 2.5 yildir da calisiyor uzun donem yapmamak icinde uzerine tamamliyor. Bu sene bitmesi lazimdi fakat bir takim sorunlardan sinavlata giremedi o yuzden uzadi.. askerlik onumuzde yanibizim okul bitti ama hemen işlerin başına geçti... şu an gelecegimizi tamamen garanti altına almak için ugraşıyo...
zaten askere gidenlerin psikolojisi hep bozuluyomuş canım... tabi sizn kararınız sonuçta en doğrusuunu size en uygun olanı seçersiniz evliyken diye düşünme detayları..
sanirim oyle olmasi en iyisi olcak. Fakat bu sureci dusunuyorum söz nişan zamanlamasini
söz nişan planladığınız gibi olsun canım nişandan sonra askere gitsin hemen gelincede düğün olsunBenim sevgiliminde okulu bitti 2.5 yildir da calisiyor uzun donem yapmamak icinde uzerine tamamliyor. Bu sene bitmesi lazimdi fakat bir takim sorunlardan sinavlata giremedi o yuzden uzadi.. askerlik onumuzde yani
sanirim oyle olmasi en iyisi olcak. Fakat bu sureci dusunuyorum söz nişan zamanlamasini
Benim sevgiliminde okulu bitti 2.5 yildir da calisiyor uzun donem yapmamak icinde uzerine tamamliyor. Bu sene bitmesi lazimdi fakat bir takim sorunlardan sinavlata giremedi o yuzden uzadi.. askerlik onumuzde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?