2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O zaman 2 seneye yakin nişanli olmuş olcaz iste. 2016 da dugun yapmayi dusunuyorduk ama 2016 da onun okulu biticek hemen askere gitse kışın gelck 2017 baharda filan olabilir yani o durumda..
Bu sene söz yapmayı düşünüyorsunuz dimi?
işte kafam çok karisti simdi
normalde subatta soz yazin nişan 2016 da ise dugun istiyorduk
fakat simdi 2016 da ya subatta ya da haziranda okul biticek askerligi beklersek
dugunumuz 2017 de olcak
bu da 2 sne soz ve nisan durumu demek
sence ne yapalim?
soz yapip askere gitmeden nisan gelince dugun mu
yoksa soz nisan yapip askerden gelince dugun mu ?
Yoksa hic biri mi:)

Nişan yapıp askere gitse, sen de o süre zarfında hazırlıklarla ilgilensen ?

Nişan yapıp askere gitse, sen de o süre zarfında hazırlıklarla ilgilensen ?
Bana da bu mantikli geliyor fakat dedigim gibi o zaman 2 seneye yakin nisanli kalicaz. 6 ayda o olmicak ama 1 1.5 sene yine beraber olcz. Bu durum dusunduruyor beni. Insanlar 1seneye bile cok uzun diyor cunku

anladım canım naptın nişan hazırlıklarında ne alemdesin ne kadar eksiğin kaldı
eksik bitmiyo ki canım...
isteme günü kahve dağıtmaya karar verdim kavanozları almam lazım...
hala kahveleri dağıtmak için istediğim gibi bi tepsi bulamadım...
karton poşetlere bile karar veremiyorum...
ahşap harfler ve kafes alıcam...
menüyü düşünüyorum
ben istemede sadece kahve verilir sanıyodum ama o iş öyle değilmiş arada bi hafta olduğu için 2 menü ayrı ayrı bulmak zorundayım...

ben bu durumda olsam herşeyi erteleyebilirim açıkçası...

Bana da bu mantikli geliyor fakat dedigim gibi o zaman 2 seneye yakin nisanli kalicaz. 6 ayda o olmicak ama 1 1.5 sene yine beraber olcz. Bu durum dusunduruyor beni. Insanlar 1seneye bile cok uzun diyor cunku

Keyfi bir durum yok sonuçta, neden 2 yıl olduğu ortada..insanlar hep konuşur.Senin ne istediğin önemli...Ben senin yerinde olsam, nişanlı yada sözlü olarak beklerdim..Düşünsene evliliğin ilk ayları yanında olmayacak..

Katılıyorum canım tasarimcibayan bence benim dediğim mantıklı olabilir canım şubatta söz askere gitmeden nişan ki zaten askerliğine daha var geldiğinde de düğün olur sende o zaman zarfında hazırlıklarını yaparsın olmaz mı?

Canım nişanlı yada sevgili olmak pek farketmiyo beklemek için. Sen sevdiceğinle olduktan sonra ha 2yıl nişanlı kalmışın ha sevgili olarak devam etmişin çok önemli değil. İnsanlarında ne dediğine bakma sen

tesekkurler kizlar muhtemelen oyle olcak. Bi konusalim bakalm olmadi ailelerle filan konusup bi karar veririz

Pislik müdür sevdiceğe izin vermemiş. Salı günü git diyomuş. Sanki keyfi istiyoruz ya. Salı akşam çıksak ne zaman nasıl yetiştirecez ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…