- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
tabi hoşgeldin aramıza :)herkese selamlar. İstanbul üniversitesi/jeofizik mühendisliği okuyorum bu arada :)
05.09.2011 tanışma
23.05.2014 söz
26.09.14 nişan
04.10.2015 düğün inşallah :)
beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
herkese selamlar. İstanbul üniversitesi/jeofizik mühendisliği okuyorum bu arada :)
05.09.2011 tanışma
23.05.2014 söz
26.09.14 nişan
Teşekkürler :)tabi hoşgeldin aramıza :)
Hay allahh
Altı üstü 2gün yaayyy verse nolur sanki
Hoşgeldin canım:)herkese selamlar. İstanbul üniversitesi/jeofizik mühendisliği okuyorum bu arada :)
05.09.2011 tanışma
23.05.2014 söz
26.09.14 nişan
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin canım:)
Altı üstü 2gün yaçarşamba günü ben memleketten bakacam eğer bulamazsam gelinlik perşembe sevdiceğin yanına gitcem. Ondada bulamazsam cuma günü dikim için gitcem. Cmartesi günü de geri kayınvalidemlere gitcez yemeğe. O gün sabahtan gidip bohça alışverişini yapacam...
inşallah çok aramadan begendiğin bişey bulursun canımAltı üstü 2gün yaçarşamba günü ben memleketten bakacam eğer bulamazsam gelinlik perşembe sevdiceğin yanına gitcem. Ondada bulamazsam cuma günü dikim için gitcem. Cmartesi günü de geri kayınvalidemlere gitcez yemeğe. O gün sabahtan gidip bohça alışverişini yapacam...
eksik bitmiyo ki canım...
isteme günü kahve dağıtmaya karar verdim kavanozları almam lazım...
hala kahveleri dağıtmak için istediğim gibi bi tepsi bulamadım...
karton poşetlere bile karar veremiyorum...
ahşap harfler ve kafes alıcam...
menüyü düşünüyorum
ben istemede sadece kahve verilir sanıyodum ama o iş öyle değilmiş arada bi hafta olduğu için 2 menü ayrı ayrı bulmak zorundayım...
evet ya o kadar sinir oldum ki. pazartsi salıda izin verse haftasonuyla beraber 9gün olacaktı yetişirdi halbukiO kadar da yoğunsun2 günün lafını yapmış adam hayret birşey
inşallah tatlım ya :)inşallah çok aramadan begendiğin bişey bulursun canım
kıyafet kısmına daha girmedim ama çok çabuk begenirim ben :)hımm anladım canım isteme ne zmandı senin canım?
bende masamda kullanacağım çoğu eşyamı aldım sadece ferforje cam damacana ve süslerim kaldı. dağıtmak için bende kahve veya bal düşünüyorum ama bakalım. Sen söz kıyafetini nişanlığını aldınmı?. Benim nişanlık hala dikiliyo ama söz kıyafeti henüz alamadım bidahaki aya da onu alırım sanırım öyle hazırlıklarım
kıyafet kısmına daha girmedim ama çok çabuk begenirim ben :)
tesettürde begendiğim markalar elbiseler hepsi fatihte zaten...
bizim isteme nişan 1 hafta arayla olcak canım şubat mart gibi düşünüyoruz ağustosda düğün planladığımız için ara uzun olsun istemiyo kimse
1 hafta içinde nişan kıyafetim bohça hazırlığım filan yapılcak canım...
nişan için hazır gibiyim aralık ayında poşetleri süsleri kavanozları filan alabilirim sanırım...
yeni bişey gördüğüm an tüm fikrim değişiyor
okadar çok çeşit varki değişiyor insanın fikriiii
görmüştüm bunları daha önce canımmmEki Görüntüle 1308095
biraz önce bu keselere takıldım :)
yeni dükkana geçti dükkan tadilattaydı hala tadilatta herseyiyle o ilgileniyo gece gec dönüyo sabh erkn giidyo tatilide yok ıkı haftadr hasta oldu bide üstüne poffSakin ol gençNeden göremiyorsun ki
Tesekkur ederm canim bi konusalim bakalim sevgilimle :)Canım nişanlı yada sevgili olmak pek farketmiyo beklemek için. Sen sevdiceğinle olduktan sonra ha 2yıl nişanlı kalmışın ha sevgili olarak devam etmişin çok önemli değil. İnsanlarında ne dediğine bakma sen
Evet anım genelde o siteden yapılıyor diye biliyorum bende bi uğraşayım bakayımKuzu kızlar bi link vermişti ama bilmiyorum o sayfayı net ordan yaptım. Ticketfactor dü sanırm sitenin adı :)
Canım bende istiyorum ama göz kusurunun ilerlemesinin durmuş olması gerekiyor diye duydum. Birde kuzu ameliyat sırasında acı yada tuhaf hissettin mi ve nerede ne kadara oldun?canım geçen haziranda oldum. göz yapıma fln baktılar işte. kısa sürdü her göze 1dk en fazla. 3-4 dakikada bitti işlem . ilk gün göz hassasiyeti çok fazlaydı güneşe çıkmadım. ilk 10-15 gün hassaslık giderek azaldı . 1,5 yıl oldu olalı gayet memnunum iyi ki diyorum
Tamam canım sağol bakırköyde tesettür kıyafetler olduğunu bilmiyordum ama bakarım bi ümraniye ve kadıköyü övüyorlar oralara da bakayım :)bakırköydeki pasajlara bide ümraniyede güzel kıyafetler var diye duymuştum :)
benim ki evlendikten sonra gidicek canım...
Kızlar selammmm
Evet anım genelde o siteden yapılıyor diye biliyorum bende bi uğraşayım bakayım
Canım bende istiyorum ama göz kusurunun ilerlemesinin durmuş olması gerekiyor diye duydum. Birde kuzu ameliyat sırasında acı yada tuhaf hissettin mi ve nerede ne kadara oldun?
Tamam canım sağol bakırköyde tesettür kıyafetler olduğunu bilmiyordum ama bakarım bi ümraniye ve kadıköyü övüyorlar oralara da bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?