2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

herkese selamlar. İstanbul üniversitesi/jeofizik mühendisliği okuyorum bu arada :)
05.09.2011 tanışma
23.05.2014 söz
26.09.14 nişan
04.10.2015 düğün inşallah :)
beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Merhaba canım hoşgeldin Hayırlısı olsun inşallah
Tabii ki geldin bile aramıza :)

ayyy verse nolur sanki
Altı üstü 2gün ya çarşamba günü ben memleketten bakacam eğer bulamazsam gelinlik perşembe sevdiceğin yanına gitcem. Ondada bulamazsam cuma günü dikim için gitcem. Cmartesi günü de geri kayınvalidemlere gitcez yemeğe. O gün sabahtan gidip bohça alışverişini yapacam...

herkese selamlar. İstanbul üniversitesi/jeofizik mühendisliği okuyorum bu arada :)
05.09.2011 tanışma
23.05.2014 söz
26.09.14 nişan
04.10.2015 düğün inşallah :)
beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
Hoşgeldin canım:)

O kadar da yoğunsun 2 günün lafını yapmış adam hayret birşey

inşallah çok aramadan begendiğin bişey bulursun canım

hımm anladım canım isteme ne zmandı senin canım?
bende masamda kullanacağım çoğu eşyamı aldım sadece ferforje cam damacana ve süslerim kaldı. dağıtmak için bende kahve veya bal düşünüyorum ama bakalım. Sen söz kıyafetini nişanlığını aldınmı?. Benim nişanlık hala dikiliyo ama söz kıyafeti henüz alamadım bidahaki aya da onu alırım sanırım öyle hazırlıklarım

kıyafet kısmına daha girmedim ama çok çabuk begenirim ben :)
tesettürde begendiğim markalar elbiseler hepsi fatihte zaten...
bizim isteme nişan 1 hafta arayla olcak canım şubat mart gibi düşünüyoruz ağustosda düğün planladığımız için ara uzun olsun istemiyo kimse
1 hafta içinde nişan kıyafetim bohça hazırlığım filan yapılcak canım...
nişan için hazır gibiyim aralık ayında poşetleri süsleri kavanozları filan alabilirim sanırım...
yeni bişey gördüğüm an tüm fikrim değişiyor

okadar çok çeşit varki değişiyor insanın fikriiii

Tesekkur ederm canim bi konusalim bakalim sevgilimle :)

Kızlar selammmm
Kuzu kızlar bi link vermişti ama bilmiyorum o sayfayı net ordan yaptım. Ticketfactor dü sanırm sitenin adı :)
Evet anım genelde o siteden yapılıyor diye biliyorum bende bi uğraşayım bakayım
Canım bende istiyorum ama göz kusurunun ilerlemesinin durmuş olması gerekiyor diye duydum. Birde kuzu ameliyat sırasında acı yada tuhaf hissettin mi ve nerede ne kadara oldun?
bakırköydeki pasajlara bide ümraniyede güzel kıyafetler var diye duymuştum :)

benim ki evlendikten sonra gidicek canım...
Tamam canım sağol bakırköyde tesettür kıyafetler olduğunu bilmiyordum ama bakarım bi ümraniye ve kadıköyü övüyorlar oralara da bakayım :)

canım ümraniyede gördüğüm kadarıyla genelde dikim yapıyolar hazırda çok model yok olsa bile deforme olmuş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…