- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
canım evlenince yaptıracaksanız sırayla yaptırın birinin ilk gün ilgilenmesi gerekiyor. iyi araştırın ama canım. ben şükür memnunum. ilerde ne olur bilmiyorum ama her şeyin riski var elimden ayımadığım tel pc vs. o nedenle rahatlattım kendimi :)İyiyim canım sizler nasılsınız? :) Deminden beri elektrik yoktu kafayı yedim resmen ne zormuş internetsizlik
Hoşbulduk canımm :)
Haklısın uzun vadede kesinlikle lazer daha karlı ve avantajlı ama işte insan şu dönemde o kadar parayı bi anda tak diye veremiyorsevgilimin benden daha çok niyeti var lazere o ciddi ciddi düşünüyor, ben yaptırayım bişey olmazsa sanada yaptırırız diyor aslında birlikte yaptırmak daha iyi belki indirimi de olur
o yakayla sanki dekolte vermezsin gibi geliyo bana yanılıyo olabilirim tabi
sen asetat kutu aldın mı canım :)
:)
ben çıkıcam şimdi pendik merkeze gidiecm beklerim :) ben dekolteyi kendim giyemyorum maalesef . yakışana çok güzel gidiyor.
Konuşalım bişeyler yaaaiyiyiz canım bizde sessiz sakin oturuyoruz :)
Haklısın canım çok iyi araştırmak gerekiyor Allah korusun riski büyük riskcanım evlenince yaptıracaksanız sırayla yaptırın birinin ilk gün ilgilenmesi gerekiyor. iyi araştırın ama canım. ben şükür memnunum. ilerde ne olur bilmiyorum ama her şeyin riski var elimden ayımadığım tel pc vs. o nedenle rahatlattım kendimi :)
benmde gözler gidik kızlarr önümü görmüyorum resmeenn okdr bozuk gözlükte takmıyorum cnkü takamıyorum bi gün taksam ertesi gün unutyrm lenste olmıyo müyop astigmat var bnde çizidrmeyi düşünyrm ama teyzem şuan 10 yıl once yaptığı çizim işlemi yüzünden kalın lensler var onlardan kullanıyo riskliymiş bayaKonuşalım bişeyler yaaaplanlar organizasyonlar yada dedikodular
Haklısın canım çok iyi araştırmak gerekiyor Allah korusun riski büyük riskPeki sen ne tavsiye edersin canım doktor yada hastane konusunda? Yani şöyle yapan biine yaptırın yada yaptıracağın yerde şunlar olsun gibi bişeyler mı? Birde ben çok fazla bilgisayara bakıyorum gözlerin tekrar bozulma ihtimali nasıl biliyor musun?
Evet canım lazer 5/10 senede gayet iyi idare ediyor ama sonrasını bilemiyoruz bugüne kadar yaptırmamamın bir sebebi de bu.. 10 sene önce ki tıp bu kadar gelişmemişti belki ama şu an ne durumda.. Ben çok istiyorum, yaptırsam 20 sene sonra gözlerim ne durumda olacak bundan korkuyorum .. Peki başka tanıdığın var mı yaptıran kuzu öyle uzun süre önce?Off bende şu istanbullu firmalarlaa
benmde gözler gidik kızlarr önümü görmüyorum resmeenn okdr bozuk gözlükte takmıyorum cnkü takamıyorum bi gün taksam ertesi gün unutyrm lenste olmıyo müyop astigmat var bnde çizidrmeyi düşünyrm ama teyzem şuan 10 yıl once yaptığı çizim işlemi yüzünden kalın lensler var onlardan kullanıyo riskliymiş baya
Hemen konu acayim o zaman :)
ben bu sabunlara bayildim :)
Sabunlar çok güzel çok kişi yaptırıyor nişanında sözünde falan ama ben ısınamadım bi türlü nedenseHemen konu acayim o zaman :)
Sabunlar çok güzel çok kişi yaptırıyor nişanında sözünde falan ama ben ısınamadım bi türlü nedenseNişanımda gümüş nar şeklinde kaplar oluyor ya kapaklı onlarda dağıtacam içine çifte kavrulmuş lokum koyup, ayrıca kendi yapacağım şeker hamurundan kurabiyeler de dağıtacam yeterli olur heralde
Hemen konu acayim o zaman :)
Çok sık yemek yapmam canım ama yaptım mı pörfekt olurKizlar ev islerinde basarili misiniz, yemek yapmayi falan biliyor musunuz
Kizlar ev islerinde basarili misiniz, yemek yapmayi falan biliyor musunuz
Aslında hepimiz şu an evde staj aşamasındayız, durumumuzu kullanabilsek evliliğe başlarken sudan çıkmış balığa dönmeyiz :)Ben biliyorumm :) Üniversitede sevdiceğime yapıyodum bayılıyodu aynı annemin yemeklerine benzemiş diyodu ilk yaptığım yemek ıspanaktı :) Ne zamandır annem mutfakta yemek yapsa bende evde olduğum zaman giderim mutfağa annemi izlerim ya da annem söyler bu böyle şu şöyle diye ben yaparım (daha çok öğrenmek amaçlı ) :)
Yok canm baska ama sıkıntılı bi durumdaydı o lens işi çözülene kdr amerikada yasıyor bide türkiyeye gelip gitti bi çok kez çözümlenene kdr bende istyrum ama babam kesnlikle müsade etmiyo babamda gözden ameliyat oldu et vardı göznde 3 -4 ameliyat gecrdi cok hassas izin vermyo gözlük tak dıyo her gün konusyo bana :)Evet canım lazer 5/10 senede gayet iyi idare ediyor ama sonrasını bilemiyoruz bugüne kadar yaptırmamamın bir sebebi de bu.. 10 sene önce ki tıp bu kadar gelişmemişti belki ama şu an ne durumda.. Ben çok istiyorum, yaptırsam 20 sene sonra gözlerim ne durumda olacak bundan korkuyorum .. Peki başka tanıdığın var mı yaptıran kuzu öyle uzun süre önce?
Ben belki bundan yaptirabilirimm :)guzel evet yuzuklerle
hayalseverrr ve bende kalpli gulle olanlardan yaptirdik evde bekliyorlar nisani
Ben bi tek kahvalti konusunda iyiyimKizlar ev islerinde basarili misiniz, yemek yapmayi falan biliyor musunuz
guzel fikir canim ben sozde mini kahve nisanda renkli kolonya dagitmayi dusundm ama sozde sabunda olabilir :)Sabunlar çok güzel çok kişi yaptırıyor nişanında sözünde falan ama ben ısınamadım bi türlü nedenseNişanımda gümüş nar şeklinde kaplar oluyor ya kapaklı onlarda dağıtacam içine çifte kavrulmuş lokum koyup, ayrıca kendi yapacağım şeker hamurundan kurabiyeler de dağıtacam yeterli olur heralde
Benim babamda izin vermiyor ama %100 emin olsam ileride de sorun yaşamayacağıma o zaman yaptırırım zorla izinde alırımYok canm baska ama sıkıntılı bi durumdaydı o lens işi çözülene kdr amerikada yasıyor bide türkiyeye gelip gitti bi çok kez çözümlenene kdr bende istyrum ama babam kesnlikle müsade etmiyo babamda gözden ameliyat oldu et vardı göznde 3 -4 ameliyat gecrdi cok hassas izin vermyo gözlük tak dıyo her gün konusyo bana :)
bende kararsızım tarih yazsın mı yazmasın mı bilmiyorum :)aldim evet, bi eksigim etiket kaldi. Onu da evimebyakin bi yere yaptiricam. Ustunde tarih yazsa mi acaba ya o yuzden bekliyorum yaptirmadim.
kız bisey yok dedin orda diye vazgectim evde oturuyorum
bu sabunlara kim olsa bayılır çok tatlılar :)Hemen konu acayim o zaman :)
ben başarılıyım bu konularda ama toz almaktan nefret ederim :)Kizlar ev islerinde basarili misiniz, yemek yapmayi falan biliyor musunuz
ben isteme günü kahve dağıtıcam canım:)Ben belki bundan yaptirabilirimm :)
Ben bi tek kahvalti konusunda iyiyimtam bir beceriksizim.
guzel fikir canim ben sozde mini kahve nisanda renkli kolonya dagitmayi dusundm ama sozde sabunda olabilir :)
Belki isteme ve soz ayni gun olur o yuzden kahve nisanda rengarenk kolonya yapmayi dusunuyorm. Sabunlari nisanda dagitamam cok masrafli olur benm icin cunku nişan acik alanda olcak ve kalabalk olur :)ben isteme günü kahve dağıtıcam canım:)
nişanda şişe ve sabun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?