2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

amaaa çok sinirim bozuldu napiiim

kendi kendimi verdim

ahahha evet öyle dicem veletlerime
valla annem babam nişanlm filn..kimler ne düşündü bilmyrm..hiç o anları açmadım çok yerin dibine grdiğim içn unutmk istedm herhalde
facede duygular var ya..oraya vermiş hissediyor yaz filn dio kuzenlerm tabi onlar belden aşağı uğraştılar bnle baya gülüştük ettk

H

hosbulduk canim benimde bu aralik yada ocak soz olcak fakat hazirliklara baslamadim nerden baslicam bilemiyorum:) tepsi falan hersey cok guzel olsun istiyorum kiyafet karar veremedim
sakin ol canım nasıl bişey istiyosun mesela tepsin aynalı mı olsun düz mü :)
hediyelik dağıtcak mısın :)

Hahahahahaha o da süpermiş :)

incimete forumda okumustum evlenme teklifleriyle ilgili bi topikte. Damat geline soz takilmadan once evlenme teklif etmis, kiz da e evet herhalde artik demis

Seninki de bunun gibi, e verin yani

Bizde sormazlar kiza hic

incimete forumda okumustum evlenme teklifleriyle ilgili bi topikte. Damat geline soz takilmadan once evlenme teklif etmis, kiz da e evet herhalde artik demis

Bizde sormazlar kiza hic

sormasnlar yaaa..benm babamda sormazdı herhalde...işte çok samimiyetmn olmadığı birinden istediler

Bizde sormazlar kiza hic
Bizde de sorulmaz hatta kızı bulabilirsen sor yani ama resmi olan biri sorabilir güven olmaz onlara incimete örneğinde olduğu gibi

kızlar istemede kimleri davet ettiniz ya da edeceksniz ?
biz sözle ayrı yaparsak ailesi ve aile büyüğü olur onların tarafından bizim taraftan ise 3 5 kişi olur
ama söz ile bir olcaksa onun halası amcası teyzesi ve aile dostları
bizim de teyzemler ve aile dostlarımız
ve arkadaşlarımız olur :)

kızlar istemede kimleri davet ettiniz ya da edeceksniz ?
Canım benim sevdiceğin babası yok akrabalarıda şehir dışında annesi de rahatsız olduğu için ortak tanıdığımız iki kişi (biri benim hocam diğeri tanıdığımız aynı zamanda onun lisede hocaları ve babasının yakın arkadaşlarıydı) benim tanımadığım ama amcası gibi olan bir aile dostları ve kendisinden 2 yaş küçük kardeşi gelecek.. Bizim durum biraz özel :)

anladım canım. bizim çevrede genelde isteme hep çekirdek aile arasında oldu. yengemi istemeye sadce annemle babm gimişti ben bile gidememiştm. arkadaş vs çağırılır mı kine sevdiğim bir kaç kuzenim ve arkdaşımı çağıram hep genç olacağız. ya da kimseyi çağırmayıp iki çekirdek aile olabilir. yakın sevdiklerimel küçük bi eğlebnce mi yapsam ki. nişan söz istemiyorum ben. isteme sıasında yüzük takılsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…