Yerim seni yaaaaa çok tatlı olmuşsundur o akşam suratını görmek isterdimAma haklısın ya niye dönüp soruyorlar ki istiyor musun diye utanılacağını düşünemiyorlar mı ama senin cevabına özellikle bittim hayırlısı olsun falan değil de e istiyorum yani
Allahımm yaa çok güldümamaaa çok sinirim bozuldu napiiim
kendi kendimi verdim
Allahımm yaa çok güldümsevgilin nasıl bi tepki vermiştir acaba yada annenle baban süper bi hatıra ilerde çocuklarına torunlarına anlatırsın beni kimsenin vermesine ihtiyacım yok kendi onayımı kendim verdim falan:)
merhaba hoşgeldin :)Bende geldim kizlar:))))
hosbulduk canim benimde bu aralik yada ocak soz olcak fakat hazirliklara baslamadim nerden baslicam bilemiyorum:) tepsi falan hersey cok guzel olsun istiyorum kiyafet karar veremedimmerhaba hoşgeldin :)
sakin ol canım nasıl bişey istiyosun mesela tepsin aynalı mı olsun düz mü :)H
hosbulduk canim benimde bu aralik yada ocak soz olcak fakat hazirliklara baslamadim nerden baslicam bilemiyorum:) tepsi falan hersey cok guzel olsun istiyorum kiyafet karar veremedim
Hahahahahaha o da süpermişahahha evet öyle dicem veletlerime
valla annem babam nişanlm filn..kimler ne düşündü bilmyrm..hiç o anları açmadımçok yerin dibine grdiğim içn unutmk istedm herhalde
facede duygular var ya..oraya vermiş hissediyor yaz filn dio kuzenlermtabi onlar belden aşağı uğraştılar bnle baya gülüştük ettk
İstiyorum dagitmak :) neler olabilir mesela aynali tepsi istiyorum:) elbise renk bilmiyorum da uzun istemiyorumsakin ol canım nasıl bişey istiyosun mesela tepsin aynalı mı olsun düz mü :)
hediyelik dağıtcak mısın :)
incimete forumda okumustum evlenme teklifleriyle ilgili bi topikte. Damat geline soz takilmadan once evlenme teklif etmis, kiz da e evet herhalde artik demis
Seninki de bunun gibi, e verin yani
Bizde sormazlar kiza hic
Kıyamam yaaselamlar kızlar. bakada ömrüm çürüdü
Bizde de sorulmaz hatta kızı bulabilirsen sor yaniincimete forumda okumustum evlenme teklifleriyle ilgili bi topikte. Damat geline soz takilmadan once evlenme teklif etmis, kiz da e evet herhalde artik demis
Seninki de bunun gibi, e verin yani
Bizde sormazlar kiza hic
biz sözle ayrı yaparsak ailesi ve aile büyüğü olur onların tarafından bizim taraftan ise 3 5 kişi olurkızlar istemede kimleri davet ettiniz ya da edeceksniz ?
Canım benim sevdiceğin babası yok akrabalarıda şehir dışında annesi de rahatsız olduğu için ortak tanıdığımız iki kişi (biri benim hocam diğeri tanıdığımız aynı zamanda onun lisede hocaları ve babasının yakın arkadaşlarıydı) benim tanımadığım ama amcası gibi olan bir aile dostları ve kendisinden 2 yaş küçük kardeşi gelecek.. Bizim durum biraz özel :)kızlar istemede kimleri davet ettiniz ya da edeceksniz ?
anladım canım. bizim çevrede genelde isteme hep çekirdek aile arasında oldu. yengemi istemeye sadce annemle babm gimişti ben bile gidememiştm. arkadaş vs çağırılır mı kine sevdiğim bir kaç kuzenim ve arkdaşımı çağıram hep genç olacağız. ya da kimseyi çağırmayıp iki çekirdek aile olabilir. yakın sevdiklerimel küçük bi eğlebnce mi yapsam ki. nişan söz istemiyorum ben. isteme sıasında yüzük takılsın istiyorumCanım benim sevdiceğin babası yok akrabalarıda şehir dışında annesi de rahatsız olduğu için ortak tanıdığımız iki kişi (biri benim hocam diğeri tanıdığımız aynı zamanda onun lisede hocaları ve babasının yakın arkadaşlarıydı) benim tanımadığım ama amcası gibi olan bir aile dostları ve kendisinden 2 yaş küçük kardeşi gelecek.. Bizim durum biraz özel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?