- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
bizim okulda okuma becerileri var oda saçmalık yabenim sınıfta bi kız vardı. çocuk yazı yazamıyo. yani tahtadakini deftere geçiremiyo. algılama problemi de var. geçen seneki not ortalaması 86 ya düşünebiliyo musun. çocuktan bi haber sınıf öğretmen nasıl 86 vermişse. tamamıyla saçma bi sistemde bişeler yapmaya çalışıyoruz yaaa.
Canım doktorun bu amelayato çok yapmış olmadı önemli bence. Bende çok pc bakıyorum işte evde bunu kimse bilemez ki bozulsa bile eskisi kadar olmaz diyorum. Benim 4.5 -5 civarıydı hayat kalitem yoktu şimd çok iim.Konuşalım bişeyler yaaaplanlar organizasyonlar yada dedikodular
Haklısın canım çok iyi araştırmak gerekiyor Allah korusun riski büyük riskPeki sen ne tavsiye edersin canım doktor yada hastane konusunda? Yani şöyle yapan biine yaptırın yada yaptıracağın yerde şunlar olsun gibi bişeyler mı? Birde ben çok fazla bilgisayara bakıyorum gözlerin tekrar bozulma ihtimali nasıl biliyor musun?
amin kuzum amin :)Sınıfta bırakma da yok ki.. Çocuk geçsin diye biz ondan daha çok uğraşıyoruz yeminle.. Bizim derdimiz bitmez kuzu, Allah yardımcımız olsun.
Ben yemek yapmayı çok severim canım. Sana önerim bir kaç blog takip et hatunlar tam ölçü veriyo. Kevserin mutfağo, cahide jibek. VsKizlar ev islerinde basarili misiniz, yemek yapmayi falan biliyor musunuz
ayyy bide bize sorcaklar dimi bende kızararımbenm isteme anım çok komik ve rezllkti ya...
erkek tarafı geldiler..teyzesi dayısıgil ve ailesi tabi..
nyse muhabbet filan derken, ordan isteme anına geçiş olcktı..ben de "kahveleri yapayım " dedm..meğer sesli söylemişm ..herkes bana baktı güldü..
dünden razı demşlerdir
beni bizim bi aile büyüğümzden istediler..oda bana sordu yaaae be adam istiozki eve kdr gelmşler...kızımıza soralım dedi istiyormu diye..
ayy ben de cvp verme zorunluluğnda hissettim kendimi..herkes bana bakıo..ben utandım kızardım
e istiyorum yani dedmama o an çok kızarmışşım.kaytlara geçmş
kızlar kına türküsü düşündünüz mü ?
ayyy bide bize sorcaklar dimi bende kızararım
Ay kızlar yaa bu pazar istemeye eliyorlar beni jeton şu an düştü heyecan yaptım
ayy şuna bakın ya :)
Ben yemek yapmayı çok severim canım. Sana önerim bir kaç blog takip et hatunlar tam ölçü veriyo. Kevserin mutfağo, cahide jibek. Vs
kızlar kına türküsü düşündünüz mü ?
benm isteme anım çok komik ve rezllkti ya...
nyse muhabbet filan derken, ordan isteme anına geçiş olcktı..ben de "kahveleri yapayım " dedm..meğer sesli söylemişm ..herkes bana baktı güldü..
dünden razı demşlerdir
beni bizim bi aile büyüğümzden istediler..oda bana sordu yaaae be adam istiozki eve kdr gelmşler...kızımıza soralım dedi istiyormu diye..
ayy ben de cvp verme zorunluluğnda hissettim kendimi..herkes bana bakıo..ben utandım kızardım
kimse bana sormadı ki :) bi baktım kuran okunuyo geldiler seni verdiler dediler:) hatta erkek tarafıda anlamamış:) yüzükten sonra zılgıt çalacaklarmış :)ayyy bide bize sorcaklar dimi bende kızararım
kuzu bu şarkıyla oynansa elimizde kınayla sonra ben oturunca duygusal bi şarkıya geçilse diye düşündüm :)Şunu paylaşmıştım burda canım.. Ben ağlamamak için bunu düşünücem.
evet oda aklımda.neeeeCok heyecanli
kuzu gecen pazar cikolata sorduk 120tl dediler kilosuna. Bende bunlardan yaptirsam mi acep, nerde bunlar hangi site?
Birde nasil yolluyorlar tepsiye biz mi dizip suslicez?
ben yemek yapmayi biliyorumHata baya baklava borek falan acarim cok basariliyim, m7tevazi olamayacagim tek konu bu
ahh canim valla dusunmedim cunku babam beni vermiyor hala dusunuyor.
sevval samin gulbeyaz dizisinde bi turkusu vardi ona bi bak istersen.
ahahahaAllah iyiligini versin. E istiyim bari
kuzum şimdi sordum bende tepsili hali 200 lira..kuzu gecen pazar cikolata sorduk 120tl dediler kilosuna. Bende bunlardan yaptirsam mi acep, nerde bunlar hangi site?
Birde nasil yolluyorlar tepsiye biz mi dizip suslicez?
kuzum şimdi sordum bende tepsili hali 200 lira..
tepsisiz alırsan 150 lira
hatta şimdi sordum kargoda bozulur mu diye biz ona göre paketliyoruz şimdiye kadar bi sorun olmadı dedi
nusse tasarım diye arat canım bulursun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum çikolataları elden alabilcem :)
iyi bari kuzum:)ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum çikolataları elden alabilcem :)
yerini tam sormadım canımnerdeymis yeri gorerek alsam super olur
Kac kilo oluyor acaba 150tanesi. Biz kendimiz susleriz hakkaten onda sorun olmaz.
Ben yaptıracam kuzu büyük ihtimalle inşallah pişman olmayız ilerdeCanım doktorun bu amelayato çok yapmış olmadı önemli bence. Bende çok pc bakıyorum işte evde bunu kimse bilemez ki bozulsa bile eskisi kadar olmaz diyorum. Benim 4.5 -5 civarıydı hayat kalitem yoktu şimd çok iim.
Allahıııımmmmmmmmmmmmmmmm kopttuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmbenm isteme anım çok komik ve rezllkti ya...
dünden razı demşlerdir
Yerim seni yaaaaa çok tatlı olmuşsundur o akşam suratını görmek isterdimbenm isteme anım çok komik ve rezllkti ya...
dünden razı demşlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?