2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben cok heycanlıyım nisandan önce gecmemiz gereken son köprüye geldik. Erkek arkadasim geliyo ucakta simdi 2 saat sora kavuscaz ins. Daha sorada halama gidicez tanisicaklar ins olumlu gecer hersry fua edin lutfen kızlar. Aksamada bizim eve gelicez beraber annem ve babamla taniscak

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben cok heycanlıyım nisandan önce gecmemiz gereken son köprüye geldik. Erkek arkadasim geliyo ucakta simdi 2 saat sora kavuscaz ins. Daha sorada halama gidicez tanisicaklar ins olumlu gecer hersry fua edin lutfen kızlar. Aksamada bizim eve gelicez beraber annem ve babamla taniscak

Günaydın canım iyiyim sağol,sende pek heyecanlısın :) Ne güzel gelsin bakalım 12 de yanında olucak demek ne kadar güzel darısı başımıza sevdiceğimle :KK68: Olumlu geçer inşallah canım ben dua ederim :) Demek annen babanla tanışıcak gerçektende çok heyecanlıı sen sakin ol ama :KK49:

selam kızçeler 2015 geliniyim bende aranızda yer var mı banada???
günaydın tatlım sende hoşgeldin aramıza kendinide tanıtmışsın biraz zor bi dnem geçirmişsiniz ama şimdi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :)
Günaydın güzel gelinciklerrrr:KK52:

aramıza yeni katılanlar olmuş, merhaba sizlere de hoşgeldiniz...:D:KK68:

Günaydın kizlar :D

günaydınlarrr :)

günaydıınnn :)

Günaydin gelincikler :KK75::KK36:
günaydın güzel gelincikler yağmurlu istanbuldan herkese kucak dolusuuu pozitif enerji yolluyorum :)

Günaydın kızlar dün nişanlımla saçma bi konudan tartışmıştık. Geldi özür filan diledi. Bende uzatmayım dedim ama hala kırgındım. Bu sabahta uyandım kahvaltıya gelecekti peynir istedim börek yapacaktım. Dedi berbere gidip geleyim dedim börek yapacam geç kalır dedim yine başladı lafları saymaya. Bende kapattım teli sonrada mesaj attım ben böyle bi insana aşık olup evlilik kararı vermedim. Sen çok değiştin ben hissetmiyorum beni sevdiğini artık dedim. Gerçekten de öyle ya. Nişandan sonra değişti. Ben ne yapacam ya.

Günaydın kızlar dün nişanlımla saçma bi konudan tartışmıştık. Geldi özür filan diledi. Bende uzatmayım dedim ama hala kırgındım. Bu sabahta uyandım kahvaltıya gelecekti peynir istedim börek yapacaktım. Dedi berbere gidip geleyim dedim börek yapacam geç kalır dedim yine başladı lafları saymaya. Bende kapattım teli sonrada mesaj attım ben böyle bi insana aşık olup evlilik kararı vermedim. Sen çok değiştin ben hissetmiyorum beni sevdiğini artık dedim. Gerçekten de öyle ya. Nişandan sonra değişti. Ben ne yapacam ya.

Canımm günaydın haklı olan sensin tabii ama ne denir ki.. Benim sözlümde pek ilgili değil bu konulara meraklı değil yani sürekli zamanı var daha vakit var diyor havadan sudan konuşuyoruz aradığında bende en sonunda dayanamayıp saymaya başlıyorum tuhaflaştın azcık kendine gel kararlar vermemiz konuşmamız gerek bunları diyorum hiiiç ama valla anlıyorumki sırf kendime yapıyorum üzülüp ağlıyorum sonra tabii 1 saat geçince geçiyo sinirim ona söylediklerim için üzülüyorum ama iyiki de söylemişim içimde kalmamış diyorum.. Sende canını sıkma canım bazen erkeklerde olur öyle ama hiç bir zaman sevgisinden şüphe etme sen böyle konuşma yani araya soğukluk girmesin.Haklısın tabii kendince ben sana hak veriyorum ama yine de böyle söyleme ona da olur mu? Biraz uğraşıcaz napalım ama yine de kendini ezdirtme dediğini yaptırt

Ya canim cok uzuldum :( bu kacinci kez bu tarz sorunlar buraya yazdigin :( oturup sakince konussaniz. Birbirinizden rahatsz oldugunuz seyleri anlatsaniz ya. Cunku evlenince bunlar daha buyuk sorunlar olabilir. Sen mesela ev islerini beraber yapmaniz gerektigini anlat ona sen calisiyorsan o da dana evde yardim etmeli. En ufak biseyde birbirinize bagirip kirmak yerine birbirinize anlays gostermelisiniz :(

üzme kendini canım gerçekten böyle biriyse seviyosan bişeyleri kabullen ama son dönemde erkekler baya dengesizleşiyomuş ya çok umursama bence tabi haklısın ama odunluk ruhlarında var onların

Back
X