- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Hadi yaaaa elektroniği biliyordum ama kozmetik neden takılıyor ki? Satış amaçlı getirttiğimizi mi düşünüyorlar acaba?
Olabilir canım, ya da içinde bizim ülkede onaylanmamış bir madde vardır diye belki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaaa elektroniği biliyordum ama kozmetik neden takılıyor ki? Satış amaçlı getirttiğimizi mi düşünüyorlar acaba?
Evet mantıklıOlabilir canım, ya da içinde bizim ülkede onaylanmamış bir madde vardır diye belki..
günaydınlarrr :)Günaydın kizlar![]()
günaydıınnn :)Günaydınnn![]()
günaydınlarrr :)
günaydıınnn :)
Günaydin gelincikler![]()
Oryanasilsin canim bugun
![]()
Tatlım hosgeldin epeydir goremiyordum seni nerelerdeydin. Nasılsın?hımm neyse o zaman girmii m ben hiç o konuya madem riski var![]()
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben cok heycanlıyım nisandan önce gecmemiz gereken son köprüye geldik. Erkek arkadasim geliyo ucakta simdi 2 saat sora kavuscaz ins. Daha sorada halama gidicez tanisicaklar ins olumlu gecer hersry fua edin lutfen kızlar. Aksamada bizim eve gelicez beraber annem ve babamla taniscak
günaydın tatlım sende hoşgeldin aramıza kendinide tanıtmışsın biraz zor bi dnem geçirmişsiniz ama şimdi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :)selam kızçeler 2015 geliniyim bende aranızda yer var mı banada???
Günaydın güzel gelinciklerrrr
aramıza yeni katılanlar olmuş, merhaba sizlere de hoşgeldiniz...![]()
Günaydın kizlar![]()
Günaydınnn![]()
günaydınlarrr :)
günaydıınnn :)
günaydın güzel gelincikler yağmurlu istanbuldan herkese kucak dolusuuu pozitif enerji yolluyorum :)Günaydin gelincikler![]()
Günaydın kızlar dün nişanlımla saçma bi konudan tartışmıştık. Geldi özür filan diledi. Bende uzatmayım dedim ama hala kırgındım. Bu sabahta uyandım kahvaltıya gelecekti peynir istedim börek yapacaktım. Dedi berbere gidip geleyim dedim börek yapacam geç kalır dedim yine başladı lafları saymaya. Bende kapattım teli sonrada mesaj attım ben böyle bi insana aşık olup evlilik kararı vermedim. Sen çok değiştin ben hissetmiyorum beni sevdiğini artık dedim. Gerçekten de öyle ya. Nişandan sonra değişti. Ben ne yapacam ya.
Ya canim cok uzuldumGünaydın kızlar dün nişanlımla saçma bi konudan tartışmıştık. Geldi özür filan diledi. Bende uzatmayım dedim ama hala kırgındım. Bu sabahta uyandım kahvaltıya gelecekti peynir istedim börek yapacaktım. Dedi berbere gidip geleyim dedim börek yapacam geç kalır dedim yine başladı lafları saymaya. Bende kapattım teli sonrada mesaj attım ben böyle bi insana aşık olup evlilik kararı vermedim. Sen çok değiştin ben hissetmiyorum beni sevdiğini artık dedim. Gerçekten de öyle ya. Nişandan sonra değişti. Ben ne yapacam ya.
üzme kendini canım gerçekten böyle biriyse seviyosan bişeyleri kabullen ama son dönemde erkekler baya dengesizleşiyomuş ya çok umursama bence tabi haklısın ama odunluk ruhlarında var onlarınGünaydın kızlar dün nişanlımla saçma bi konudan tartışmıştık. Geldi özür filan diledi. Bende uzatmayım dedim ama hala kırgındım. Bu sabahta uyandım kahvaltıya gelecekti peynir istedim börek yapacaktım. Dedi berbere gidip geleyim dedim börek yapacam geç kalır dedim yine başladı lafları saymaya. Bende kapattım teli sonrada mesaj attım ben böyle bi insana aşık olup evlilik kararı vermedim. Sen çok değiştin ben hissetmiyorum beni sevdiğini artık dedim. Gerçekten de öyle ya. Nişandan sonra değişti. Ben ne yapacam ya.