- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Canım düğün konuları falan değil bu durum. Bana davranışları değişti ben ona kızıyorum. Nişandan önce ağzımdan çıkacak tek bi söze bakardı ama yok şimdi. Önceden ben rahatsızlansam yada yorgunsam hemen bişeler yapmaya çalışırdı. Şimdi yok yani bana davranışları sorun. Geliyo mesela yemek yiyoruz. Yemek yerken kurtlar vadisiini açıp izliyo benim sevmediğimi bildiği halde yapıyo bunu. Sonra geçiyo bilgisayarın başına oyun oynamaya başlıyo.biz evlenincede mi böyle olacak bilmiyorum yaCanımm günaydın haklı olan sensin tabii ama ne denir ki.. Benim sözlümde pek ilgili değil bu konulara meraklı değil yani sürekli zamanı var daha vakit var diyor havadan sudan konuşuyoruz aradığında bende en sonunda dayanamayıp saymaya başlıyorum tuhaflaştın azcık kendine gel kararlar vermemiz konuşmamız gerek bunları diyorum hiiiç ama valla anlıyorumki sırf kendime yapıyorum üzülüp ağlıyorum sonra tabii 1 saat geçince geçiyo sinirim ona söylediklerim için üzülüyorum ama iyiki de söylemişim içimde kalmamış diyorum.. Sende canını sıkma canım bazen erkeklerde olur öyle ama hiç bir zaman sevgisinden şüphe etme sen böyle konuşma yani araya soğukluk girmesin.Haklısın tabii kendince ben sana hak veriyorum ama yine de böyle söyleme ona da olur mu? Biraz uğraşıcaz napalım ama yine de kendini ezdirtme dediğini yaptırt