2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Her türlü denedim kızlar ama değişmiyo işte. Anlamıyo beni. Ben geçen sene nasıl seviyosam bu senede öyleyim diyo. Yani bunın farkında olması lazım önce
belki sadece sen düşünüyosun canım sevgisinin azaldığını hep berabersiniz ya...
bizde hergün beraberdik 1 yıl boyunca çok güzel hareketleri filan izlerdi odun ben yanındayım gidip onu izliyosun derdim ee aşkım hep beraberiz nolcak ki derdi
hazirandan beri zor görüşürüz ya aklı başına geldi özlemek için fırsat buluyo :)

belki sadece sen düşünüyosun canım sevgisinin azaldığını hep berabersiniz ya...
bizde hergün beraberdik 1 yıl boyunca çok güzel hareketleri filan izlerdi odun ben yanındayım gidip onu izliyosun derdim ee aşkım hep beraberiz nolcak ki derdi
hazirandan beri zor görüşürüz ya aklı başına geldi özlemek için fırsat buluyo :)
Ama canım biz bundan sonra hep beraber yaşıyacaz. Böyle mi olacak benim hayatım. Üstelik geçen senede hep beraberdik biz. Sevgim birazcık az olsa ben onun için ailemle bu kadar savaşmamış olsam hiç düşünmez ayrılırdım

Ama canım biz bundan sonra hep beraber yaşıyacaz. Böyle mi olacak benim hayatım. Üstelik geçen senede hep beraberdik biz. Sevgim birazcık az olsa ben onun için ailemle bu kadar savaşmamış olsam hiç düşünmez ayrılırdım
al karşına gelecekte neler olacagını nasıl biri olacagını onun neler beklediğini sor canım bakalım ne diycek

Hayırlısı olsun canım .. Önceden tanışmışlığınız var mı?1sene olmamış daha ama inşallah herşey gönlünüzce olur ..
Allah allah kafasına birşey mi takıyor acaba bir sorun mu var? (Seninle ilgili değil ama ) Bir sorsan dertleşseniz yani bi insan yanındaki sevdiceğini neden bile bile duymasın ki?
Geçen sene eylülde tanıştık canım. Sorununu anlatır öyle çekinmez canım.

al karşına gelecekte neler olacagını nasıl biri olacagını onun neler beklediğini sor canım bakalım ne diycek
Cevabı hazır canım sen beni tanımıyo musunda bunu soruyosun. Tanıyamıyorum diyince de tanımadığın bi adamla niye evleniyosun

Canım, karşına alıp güzelce konuşsan ?

Söyleme öyle canım ne ayrılığı.. Bizde sözlümle üniversite zamanında hep beraberdik ben her ne kadar yurtta da kalmış olsam hep onunla evdeydim yani ama tabi o hep benimle ilgilenirdi .Yemekte yapardık beraber,filmde izlerdik,intte oyunda oynardık.. Hep birlikteydik yani..Sonra o evine gitti ben evime geldim tabii uzağız çok özledik birbirimizi o her geldiğinde ben ilk kez onunla buluşucakmış gibi oluyorum.Siz şimdi hep yan yanasınız ya ondan böyle olabilir. (biz istisnayız demek ki) Sıkma sen canını bak dediğim gibi ki bütün kızlar söylüyor bence konuşun karşılıklı..

Back
X