- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ayyy valla bi tarafım donuyoMerhaba bayanlar, ne soğuk birgün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy valla bi tarafım donuyoMerhaba bayanlar, ne soğuk birgün![]()
Merhaba bayanlar, ne soğuk birgün![]()
belki sadece sen düşünüyosun canım sevgisinin azaldığını hep berabersiniz ya...Her türlü denedim kızlar ama değişmiyo işte. Anlamıyo beni. Ben geçen sene nasıl seviyosam bu senede öyleyim diyo. Yani bunın farkında olması lazım önce
all benden de o kadarsevemiyorum şu kışı
ayyy bende davetsiz misafir olarak bi köşeye sıgınsamHer zaman canımm :) yeter ki sen gelOlmadı ben ısıtırım senii
![]()
ayyy bende davetsiz misafir olarak bi köşeye sıgınsam![]()
Ama canım biz bundan sonra hep beraber yaşıyacaz. Böyle mi olacak benim hayatım. Üstelik geçen senede hep beraberdik biz. Sevgim birazcık az olsa ben onun için ailemle bu kadar savaşmamış olsam hiç düşünmez ayrılırdımbelki sadece sen düşünüyosun canım sevgisinin azaldığını hep berabersiniz ya...
bizde hergün beraberdik 1 yıl boyunca çok güzel hareketleri filan izlerdi odun ben yanındayım gidip onu izliyosun derdim ee aşkım hep beraberiz nolcak ki derdi
hazirandan beri zor görüşürüz ya aklı başına geldi özlemek için fırsat buluyo :)
valla nereyi sıcak bulursam ben ordayım :)Gel buyur tabii :)
al karşına gelecekte neler olacagını nasıl biri olacagını onun neler beklediğini sor canım bakalım ne diycekAma canım biz bundan sonra hep beraber yaşıyacaz. Böyle mi olacak benim hayatım. Üstelik geçen senede hep beraberdik biz. Sevgim birazcık az olsa ben onun için ailemle bu kadar savaşmamış olsam hiç düşünmez ayrılırdım
Geçen sene eylülde tanıştık canım. Sorununu anlatır öyle çekinmez canım.Hayırlısı olsun canım .. Önceden tanışmışlığınız var mı?1sene olmamış daha ama inşallah herşey gönlünüzce olur ..
Allah allah kafasına birşey mi takıyor acaba bir sorun mu var? (Seninle ilgili değil ama ) Bir sorsan dertleşseniz yani bi insan yanındaki sevdiceğini neden bile bile duymasın ki?
Cevabı hazır canım sen beni tanımıyo musunda bunu soruyosun. Tanıyamıyorum diyince de tanımadığın bi adamla niye evleniyosunal karşına gelecekte neler olacagını nasıl biri olacagını onun neler beklediğini sor canım bakalım ne diycek
Her zaman canımm :) yeter ki sen gelOlmadı ben ısıtırım senii
![]()
Ama canım biz bundan sonra hep beraber yaşıyacaz. Böyle mi olacak benim hayatım. Üstelik geçen senede hep beraberdik biz. Sevgim birazcık az olsa ben onun için ailemle bu kadar savaşmamış olsam hiç düşünmez ayrılırdım
Ama canım biz bundan sonra hep beraber yaşıyacaz. Böyle mi olacak benim hayatım. Üstelik geçen senede hep beraberdik biz. Sevgim birazcık az olsa ben onun için ailemle bu kadar savaşmamış olsam hiç düşünmez ayrılırdım
Orya geliyorum adresini ver..Regli olucam sanırım sıcağa ihtiyacım var, buralar çamur soğuk, ayağımda lastik çizme var,fenelardayım yahuuu
![]()
Geçen sene eylülde tanıştık canım. Sorununu anlatır öyle çekinmez canım.
Canım gel Eyüp sultandayım :) kıyamam sanaaasana sıcak çikolatada yaparım ben karnına da çok iyi gelirrr
![]()