- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım anladım mı bilmiyorum ama anladığım kadarıyla biraz bencil nişanlın yada şımartılarak büyütülmüş.. Sadece kendi duygularından haberi var senin de hislerinin olacağının farkında değil ben bunu anladım dediğim gibi bilemem. Ama böyleyse eğer inan çoğu erkek aynı durumda onların biraz büyütülmeleri gerekiyor dediğin gibi evlenene kadar vazgeçme ihtimalinin olduğunu bilmesi, sırtını tamamen yalamaması gerekiyor. İşte ben bu kadar trip atıyorum bağırıyorum falan ama sonuçta evli değiliz ya işi bozarsa diye düşünebilmesi lazım. Sen yine bitirmeyi düşünme kuzu bunlar büyük sorunlar değil ama seni yıpratacak şeyler o yüzden bence de biraz burnunu sürt, konuşmamaktan ziyade soğuk ve kararlı görün,konuş bence.. Çünkü küslük çok etkilemeyebilir çocuk gibi görebilir seni ama seni kaybedebileceğini anlamalıbiraz burnunu sürtüp konuşmayacam.
ya zaten düğün stresi fazlasıyla var ama bu artık fazlası oluyo
Benimki iciyor ya. O da insaat sektorunde oda senin gibi isyerinde birakamiyorm diovallahi en güzeli canım ya, inan çok pişmanım başladığıma. işyeri ortamı çok önemli bu konuda tabiki maazeret değil..o yüzden ikimizin bırakması lazım..İnat edersem başlamam diye tahmin ediyorum..senin sevgilin içiyor mu peki
benim o benim ooooKızlaarrr günaydın tünaydın her neyse var mı birileri????
Resim ekliyorum kızçelerim geçen günlerde bi gelinciğimiz bu tür kıyafetlere bakıyordu söz için daha çok pudra tonlarında ama bu da çok cici görünce aklıma geldi.. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama o üstüne alınacaktır
çok şükür benim ki içmiyo o da inşaat işindeBenimki iciyor ya. O da insaat sektorunde oda senin gibi isyerinde birakamiyorm dio
benim o benim oooosimdi inceliycem elbiseyi pc mi acip tesekkur ederm tatlimm
Ne demek kuzucum yanlış hatırlamıyorsam nişanda da pudra rengi bi abiye giyecektin prenses model.. Sözle nişan kıyafeti aynı renk olmasın diye de konuşmuştuk o yüzden ekledim incelersin hatun :)Benimki iciyor ya. O da insaat sektorunde oda senin gibi isyerinde birakamiyorm dio
benim o benim oooosimdi inceliycem elbiseyi pc mi acip tesekkur ederm tatlimm
Ben son günlerde dakikaları sayarım gibi geliyor bırak evlenmemek için ağlamayıSende haklısın tabi..ablam düğüne iki gün önce ben evlenmek istemiyorum diye ağlamıştı, çok değişik duygularda olunuyormuş.
aiiy evet kuzumm çok tatlısınn :)Ne demek kuzucum yanlış hatırlamıyorsam nişanda da pudra rengi bi abiye giyecektin prenses model.. Sözle nişan kıyafeti aynı renk olmasın diye de konuşmuştuk o yüzden ekledim incelersin hatun :)
Ben son günlerde dakikaları sayarım gibi geliyor bırak evlenmemek için ağlamayı
Kızçelerim yarın isteme olacak nasipse yavaştan temizliğe başlıyorum ben akşamda açma (deneme amaçlı az miktar) ile sadrazam lokumu yapıcam ara ara burda olurum ayyyyyyy çok heyecanlıııı
aiiy evet kuzumm çok tatlısınn :)
elbiseyi hatırlarsanız cicilibicilievesyalarındaki kızın nişan elbisesi tarzında arıyordum :) ama noldu bakınn :)
bizim ofise temizliğe gelen bi abla var o aslında terzi atolyeleri fln var.. ofisinde ona ugurlu geldiğine inandığı için haftada 1 geliyor.. neyse işte dün konuşrken onunla bana diktiği elbiseleri gösterdinasıl aklıma gelmediiki diyip istediğim elbiseyi gösterdimm ve tataaa ben yaparım dedii hem de 50 60 tl kumaş parası olur sadece dedi. olmaz abla fln dediysemde dinletemedimm ve o istediğim modeli dikicek bana kötü olsa bile 50 60 tl bişey değil nasılsa haftaya bana seçmem için kumaş getirecek ve ölçülerimi alacak
ayyy valla çok şanslısınnaiiy evet kuzumm çok tatlısınn :)
elbiseyi hatırlarsanız cicilibicilievesyalarındaki kızın nişan elbisesi tarzında arıyordum :) ama noldu bakınn :)
bizim ofise temizliğe gelen bi abla var o aslında terzi atolyeleri fln var.. ofisinde ona ugurlu geldiğine inandığı için haftada 1 geliyor.. neyse işte dün konuşrken onunla bana diktiği elbiseleri gösterdinasıl aklıma gelmediiki diyip istediğim elbiseyi gösterdimm ve tataaa ben yaparım dedii hem de 50 60 tl kumaş parası olur sadece dedi. olmaz abla fln dediysemde dinletemedimm ve o istediğim modeli dikicek bana kötü olsa bile 50 60 tl bişey değil nasılsa haftaya bana seçmem için kumaş getirecek ve ölçülerimi alacak
Kızım ne şanslısın beeeee darısı bizim başımıza böyle tanıdık manıdık bi gelinlikçi falan olsa geç olmadanaiiy evet kuzumm çok tatlısınn :)
Tamam kızçem görüşürüz çok önemli deyler konuşmayın eksik kalmayımAyyyyy çok heyecanlıı git sen gittt :) ama bizi unutma burada
ne güzel yaa darısı benim tosbamaa :)çok şükür benim ki içmiyo o da inşaat işinde
kolay gelsin tatlımm :)Kızçelerim yarın isteme olacak nasipse yavaştan temizliğe başlıyorum ben akşamda açma (deneme amaçlı az miktar) ile sadrazam lokumu yapıcam ara ara burda olurum ayyyyyyy çok heyecanlıııı
Hani derler ya çok ballısın diye hehh o işte sensin şu an canım :)
ayyy valla çok şanslısınn
Kızım ne şanslısın beeeee darısı bizim başımıza böyle tanıdık manıdık bi gelinlikçi falan olsa geç olmadan
Tamam kızçem görüşürüz çok önemli deyler konuşmayın eksik kalmayım
Kızım ne şanslısın beeeee darısı bizim başımıza böyle tanıdık manıdık bi gelinlikçi falan olsa geç olmadan
Tamam kızçem görüşürüz çok önemli deyler konuşmayın eksik kalmayım
ben de çokk sevindim kızlar yaaa. ablanın iişleri de çok güzel inşallah güzel olur
aa orya biz seninle aynı gün üye olmuşuz forumaİnşallah canım merak etme sen :)
aa orya biz seninle aynı gün üye olmuşuz foruma
canıım ben de seni çok sevdiimmAaa evet bende şimdi gördüm :) hihiihi demekki ondan kanım kaynamış sana
bulduğum kutuları gördün mü canım :)canıım ben de seni çok sevdiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?