2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gümüş yüzüklerin dışarıya karşı bi ağırlığı olmuyo bence canım o yüzden dedim...
böyle klasik ince bi yüzük daha şık daha ağır durur bence :)

ayy bunlarda çok güzelmiş bi sevgilime göstereym bakalım:)

Güze yüzükler canım,sizde daha güzel durucak eminim...
çokk tatlısınn canım :) buarada yarın için çok merak ediyorum hediyeyi beğencek mi ve o ne hazırladıı :)

hiç yüzük takmadım ki sevmiyorum, yani hiçbir takı takmam ki ben, o yüzden karıştırıyorum..evlenince de takmayı düşünmüyorum (kısmetse tabi )

selam kızlar :) nasılsınız????
Günaydın güzel gelinciklerrrr

aramıza yeni katılanlar olmuş, merhaba sizlere de hoşgeldiniz...

hoşbulduk :)

Fitbirbusra Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun canım :)

greenandblue Canımmm günaydınn daha kimsecikler yok burada

amin canım teşekkür ederim hoş buldum :)

Tatlım hosgeldin epeydir goremiyordum seni nerelerdeydin. Nasılsın?

yektacımm :) nasılsın tatlım? evet canım uzuuunca bir süredir yoktum maalesef. netten uzak kalmıştım çıkılmaz bir dükkan seramonisine giriştiğimiz için :)

teşekkür ederim canım zor dönemler bitti asıl sıkıntı şimdi başladı kendimizi toparlayıp bir an evvel çeyize ve düğün masraflarına başlamamız lazım :) aileler ve kişilerin araları çok şükür ki düzeldi ya maddiyat olsun tek problemimiz :)

Yarın benim için özel bir gün olucak , sigarayı bırakıcaz sevgilimle..1.yılımızı kutlucaz..bugün çabuk bitsin istiyorum

woooooooowwwww :) bak bu teklifi bende sunayım. ben içmiyorum ama sevdiceğim çok içiyor belki bana hediye olarak bırakır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…