2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hepsi çok güzel pasta olarak benimde aklımda bu var bide gömlek alırım heralde şubatta sevgililer günü martta yıl dönümümüz var şaka gibi :)

beyaz deri babetin üzerine kumaş kalemi veya uygun bir kalemle çizim yapmışlar zor değil gibi ama instagramda yapanlar var bende kesinlkle bu tarz alcam düğünümde :)
ben boyama çizim konusunda çok beceriksizimdir canım ya düğün için değilde sz nişanda babet olarak düşünüyorum :)

Canım bayıldım hepsi ayrı ayrı çok güzellerrr :)

ben yapmadığım bir şey olsun istiyorum sevgililer gününü çok önemseme bence doğum günü daha özel bi gün sonuçta biz gecen sene sevgililer gününden bi kaç gün önce babaannesini kaybettiğimz için hiç bişey yapmadık mesela..
deri mont alcam su an aklmda o var istediği birşey çünkü :9 başkada böyle yaratıcı bişeyler gelmiyor aklıma

senin nişan zaten evde olcaktı babet olur ama bu tarz çok abartılı olur bence söz ve nişan için

Çok belli bu zatenn :) :) çok ortak yanlarımız var
evet canımm :) sevgilinden baya yararlanabilirsin . bak mesela yeni yıl gelirken takvim hazırlayabilir size özell. ama erkekler bu kadar bizim kadar ince düşünmez maalesef. tüm arkadaşlarımdan biliyorum

dış çekimdee olucak ya canım o yüzden bunlardan istiyorum ama kararsızımda :)
ne alıcam ne yapıcam bilmiyorum saat var aklımda ama daha önce almıştım gerçi saatlere takıntısı var çok mutlu olur offf kafam çok karışık

evet canımm :) sevgilinden baya yararlanabilirsin . bak mesela yeni yıl gelirken takvim hazırlayabilir size özell. ama erkekler bu kadar bizim kadar ince düşünmez maalesef. tüm arkadaşlarımdan biliyorum

Bardak yaptırmıştı ikimizin resmiyle :) bir de beni çizmişti daha ünideydik o zamanlar ahhhh ah :)

saat alma bence çünkü zaten nişan için alacaksın :) takım filan giyiyorsa kol düğmesi fln hoş hediye benim erkek arkadaşım işe giderkende spor çalıştığı için almıyorum yoksa kesin alırdım

takımı çok nadir giyiyo canım sadece toplantıya gittiği zaman filan...
bide kol düğmesini ona düğün hediyesi olarak almak var aklımda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…