- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
beyaz deri babetin üzerine kumaş kalemi veya uygun bir kalemle çizim yapmışlar zor değil gibi ama instagramda yapanlar var bende kesinlkle bu tarz alcam düğünümde :)
kızlar bu babetler nasıl yapılıyo?
yada uygun yapan bi sayfa biliyo musunuz
hepsi çok güzel pasta olarak benimde aklımda bu var bide gömlek alırım heralde şubatta sevgililer günü martta yıl dönümümüz var şaka gibi :)benn şimdi baktım elimde olan fotoğrafları paylaşayım diye
sizinde fikriniz varsa söyleyin kızlar
forma ayakkabı gömlek zippo kazak saat gözlük vs onların hepsini zaten aldım
fotoğrafı olan diğer hazırladğım şeylerde bunlar
sevgili kitabımızEki Görüntüle 1311285
karikatürümüzEki Görüntüle 1311288
tasarımını ve çizimini kendim yaptığım tsirtler
Eki Görüntüle 1311289
tüm ailesi ve arkadaşlarına tasarımlarını yaptıgım harflerle çektiğim fotoğraf kolajı
Eki Görüntüle 1311291
doğum gününde hazırladğım süpriz partisiEki Görüntüle 1311293
ben boyama çizim konusunda çok beceriksizimdir canım ya düğün için değilde sz nişanda babet olarak düşünüyorum :)beyaz deri babetin üzerine kumaş kalemi veya uygun bir kalemle çizim yapmışlar zor değil gibi ama instagramda yapanlar var bende kesinlkle bu tarz alcam düğünümde :)
benn şimdi baktım elimde olan fotoğrafları paylaşayım diye
sizinde fikriniz varsa söyleyin kızlar
forma ayakkabı gömlek zippo kazak saat gözlük vs onların hepsini zaten aldım
fotoğrafı olan diğer hazırladğım şeylerde bunlar
sevgili kitabımızEki Görüntüle 1311285
karikatürümüzEki Görüntüle 1311288
tasarımını ve çizimini kendim yaptığım tsirtler
Eki Görüntüle 1311289
tüm ailesi ve arkadaşlarına tasarımlarını yaptıgım harflerle çektiğim fotoğraf kolajı
Eki Görüntüle 1311291
doğum gününde hazırladğım süpriz partisiEki Görüntüle 1311293
ben yapmadığım bir şey olsun istiyorumhepsi çok güzel pasta olarak benimde aklımda bu var bide gömlek alırım heralde şubatta sevgililer günü martta yıl dönümümüz var şaka gibi :)
ben boyama çizim konusunda çok beceriksizimdir canım ya düğün için değilde sz nişanda babet olarak düşünüyorum :)
teşekkürler canım sana da fikir olabilirler :) ben hepsini tükettim aklıma bişey gelmiyorCanım bayıldım hepsi ayrı ayrı çok güzellerrr :)
teşekkürler canım sana da fikir olabilirler :) ben hepsini tükettim aklıma bişey gelmiyor
ben de grafikeriiimmValla ben değilde sevdiceğim çok güzel çizim yapar grafiker kendisi valla ondan bekliyorum böyle jestler :) :)
ben de grafikeriiimm
evet canımm :) sevgilinden baya yararlanabilirsin . bak mesela yeni yıl gelirken takvim hazırlayabilir size özell. ama erkekler bu kadar bizim kadar ince düşünmez maalesef. tüm arkadaşlarımdan biliyorumÇok belli bu zatenn :) :) çok ortak yanlarımız var
dış çekimdee olucak ya canım o yüzden bunlardan istiyorum ama kararsızımda :)ben yapmadığım bir şey olsun istiyorumsevgililer gününü çok önemseme bence doğum günü daha özel bi gün sonuçta biz gecen sene sevgililer gününden bi kaç gün önce babaannesini kaybettiğimz için hiç bişey yapmadık mesela..
deri mont alcam su an aklmda o var istediği birşey çünkü :9 başkada böyle yaratıcı bişeyler gelmiyor aklıma
senin nişan zaten evde olcaktı babet olur ama bu tarz çok abartılı olur bence söz ve nişan için
evet canımm :) sevgilinden baya yararlanabilirsin . bak mesela yeni yıl gelirken takvim hazırlayabilir size özell. ama erkekler bu kadar bizim kadar ince düşünmez maalesef. tüm arkadaşlarımdan biliyorum
saat alma bence çünkü zaten nişan için alacaksın :) takım filan giyiyorsa kol düğmesi fln hoş hediye benim erkek arkadaşım işe giderkende spor çalıştığı için almıyorum yoksa kesin alırdımdış çekimdee olucak ya canım o yüzden bunlardan istiyorum ama kararsızımda :)
ne alıcam ne yapıcam bilmiyorum saat var aklımda ama daha önce almıştım gerçi saatlere takıntısı var çok mutlu olur offf kafam çok karışık
yaa çok güzellBardak yaptırmıştı ikimizin resmiyle :) bir de beni çizmişti daha ünideydik o zamanlar ahhhh ah :)
takımı çok nadir giyiyo canım sadece toplantıya gittiği zaman filan...saat alma bence çünkü zaten nişan için alacaksın :) takım filan giyiyorsa kol düğmesi fln hoş hediye benim erkek arkadaşım işe giderkende spor çalıştığı için almıyorum yoksa kesin alırdım
kızlar bu babetler nasıl yapılıyo?
yada uygun yapan bi sayfa biliyo musunuz
yaa çok güzellben de örgü filan beceremem ah yapabilsem atkı örerdim sevdiceğime
senin kardeşler yetenekli tabi :)Ben kardeşlerime yaptırıcam böyle :)
senin kardeşler yetenekli tabi :)
erkek arkadaşımın kuzeninin eşi örmüştü bana dün taktım hatta. ben de onun kızına bileklik yaptımmBen örmüştüm :) anneside bana şapka örmüştü
yanlarındasın ya kıymet bilmiyolarHe he, kız bir tanecik portremi yapmadılar ya elaleme yapıp duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?