2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerde

Nyse canlar tekrar görüşürüz daha yeni başlıcam temizliğe şimdiye kadar duş aldım ufak tefek bişeyler yaptım çoook öpüyorum

Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerde

Tabii kafasına göre takan da var .. Sola tak zaten nişanda sola takılıyor :) :)

iş yeri bu kadar olur bence gayet düzenlisin :)
bu arada hediyene bayıldım :)
tasarimcibayan un ellerine sağlık :)

O güzelllll hediyeye bence bırakmalıı dimi tasarimcibayan :)

Teşekkür ederim canımm, @tubb ellerine sağlık gerçekten çok beğendim bende ve gören herkes

çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım

çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım

Daha zaman var bulursun sen birşeyler düşünceler vardır sendeee

Keşke temizlikten sonra duş alsaydın ya rahatlardın :) neyse görüşürüz kolay gelsin sana canım
Hala burdayım yine kalkamadım Kuzu ağır temizliği iki gün önce yapmıştık zaten şu an sadece toz alıcam bide aynaları ve avizelerin taşlarını silecem o yüzden yapayım dedim terleme falan olmayacak yani ama bi kalkabilsem yaa otur otur totoyu büyüttüm

Bende ne çok karıştım dimi? Ufak tefek işler kalmış canım kalkta bitir bir an önce hadiii :)

benn şimdi baktım elimde olan fotoğrafları paylaşayım diye
sizinde fikriniz varsa söyleyin kızlar
forma ayakkabı gömlek zippo kazak saat gözlük vs onların hepsini zaten aldım
fotoğrafı olan diğer hazırladğım şeylerde bunlar
sevgili kitabımız
karikatürümüz
tasarımını ve çizimini kendim yaptığım tsirtler

tüm ailesi ve arkadaşlarına tasarımlarını yaptıgım harflerle çektiğim fotoğraf kolajı

doğum gününde hazırladğım süpriz partisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…