Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerdeŞimdi ayrı bir konu açacağım :) özellikle @greenandblue için
Kızlar yüzük sağda ise yada tek taş anlaşılır ki bu kız sözlü
Eğer solda varsa alyans yada birlikte tek taşı bu kişi nişanlı yada evli :)
Vay beee acaba millet kafasına göre mi takıyor net değil demek ki iki türlü takanda var ben nişanda sola takarım o zaman sol parmağıma alışkınım yüzüklerde
Nyse canlar tekrar görüşürüz daha yeni başlıcam temizliğe şimdiye kadar duş aldım ufak tefek bişeyler yaptım çoook öpüyorum
iş yeri bu kadar olur bence gayet düzenlisin :)
bu arada hediyene bayıldım :)
tasarimcibayan un ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canımm, @tubb ellerine sağlık gerçekten çok beğendim bende ve gören herkes
çokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım
Hala burdayım yine kalkamadımKeşke temizlikten sonra duş alsaydın ya rahatlardın :) neyse görüşürüz kolay gelsin sana canım
ayyy 1 ocak doğum günü bende hala bişey bulamadım ki pasta yapıcam heraldeçokk teşekkürler kızlar beğenmenize çokkk sevindim :)
kelin merhemi olsa başına sürer 25 aralık yıldönümümüz ve ben hala hediye bulamadım
Hala burdayım yine kalkamadımKuzu ağır temizliği iki gün önce yapmıştık zaten şu an sadece toz alıcam bide aynaları ve avizelerin taşlarını silecem o yüzden yapayım dedim terleme falan olmayacak yani ama bi kalkabilsem yaa otur otur totoyu büyüttüm
yapılabilecek her şeyi yaptım resmenDaha zaman var bulursun sen birşeyler düşünceler vardır sendeee
yapılabilecek her şeyi yaptım resmen
ben doğum gününde yaptımayyy 1 ocak doğum günü bende hala bişey bulamadım ki pasta yapıcam heralde
bu doğum gününde evimizde yokben doğum gününde yaptım
yok canım etmedi daha aralıkta edecek :)Buluruz canım burada hep beraber üzülme sen
Bu arada arkadaşın teklif edicekti etti mi?
fikirleri paylaşalımmm :) bulurz beraber :)bu doğum gününde evimizde yok
geçen doğum gününde uçurmuştum onu bu defa ne yapıcam bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?