- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
aaa neden kı bellı degılmı sızın dugun sen nısanlı degılmıydın canımvalla ben varım ama banada şuan için o işler çok uzak kuzu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa neden kı bellı degılmı sızın dugun sen nısanlı degılmıydın canımvalla ben varım ama banada şuan için o işler çok uzak kuzu :)
yok daha değilim yakın zamanda olcak inşallah 1 bucuk senelik beraberliğim var sen yenimisin forumdaaaa neden kı bellı degılmı sızın dugun sen nısanlı degılmıydın canım
evet canım uzun zamandır takıp edıyorum agusts 2 de sozumuz oldu salonumuz tutuldu artık uzaktan takıp etmıyım dedım uye oldum:)yok daha değilim yakın zamanda olcak inşallah 1 bucuk senelik beraberliğim var sen yenimisin forumda
Canım düğün ne zamandı. Bizim 2ay sonra düğünümüz. Alanyaya gitcez:)evet canım uzun zamandır takıp edıyorum agusts 2 de sozumuz oldu salonumuz tutuldu artık uzaktan takıp etmıyım dedım uye oldum:)
bızım daha var canım sen kıs gelınısın ne guzel az zamanın kalmıs :) 24 agustos bızım ama smdıden ayarlayıp erken rezervasyndan faydalanalım dedıkCanım düğün ne zamandı. Bizim 2ay sonra düğünümüz. Alanyaya gitcez:)
Evet canım şimdiden ayarlayın :)bızım daha var canım sen kıs gelınısın ne guzel az zamanın kalmıs :) 24 agustos bızım ama smdıden ayarlayıp erken rezervasyndan faydalanalım dedık
hazırlarsın ya yorucu olur tabı ama hallolur korkma :) hazır olmayan ne mesela ben uzaktan takıp edıyodm dun uye oldm daha ısmen tanıyo gbıyım cogunuzu senın ceyızın cogu hazrdı dıye hatrladım yanlıs hatırlamıyosamEvet canım şimdiden ayarlayın :)
Az kaldı ama hiç bişe hazır değil daha![]()
aiiy evet kuzumm çok tatlısınn :)
elbiseyi hatırlarsanız cicilibicilievesyalarındaki kızın nişan elbisesi tarzında arıyordum :) ama noldu bakınn :)
bizim ofise temizliğe gelen bi abla var o aslında terzi atolyeleri fln var.. ofisinde ona ugurlu geldiğine inandığı için haftada 1 geliyor.. neyse işte dün konuşrken onunla bana diktiği elbiseleri gösterdinasıl aklıma gelmediiki diyip istediğim elbiseyi gösterdimm ve tataaa ben yaparım dedii
hem de 50 60 tl kumaş parası olur sadece dedi. olmaz abla fln dediysemde dinletemedimm ve o istediğim modeli dikicek bana
kötü olsa bile 50 60 tl bişey değil nasılsa
haftaya bana seçmem için kumaş getirecek ve ölçülerimi alacak
![]()
altın alyansı zaten nişanda alıcaz diye düşündük bakalım tabi iyice düşünüp karar veririz :)
gümüş yüzüklerin dışarıya karşı bi ağırlığı olmuyo bence canım o yüzden dedim...
böyle klasik ince bi yüzük daha şık daha ağır durur bence :)
![]()
![]()
Yok tatlım ben ev kurmayacam çeyizim yok benim :) çeyizimi yaza hazırlıcam ben:)) ama gelinlik falan hiç bişe yok:)hazırlarsın ya yorucu olur tabı ama hallolur korkma :) hazır olmayan ne mesela ben uzaktan takıp edıyodm dun uye oldm daha ısmen tanıyo gbıyım cogunuzu senın ceyızın cogu hazrdı dıye hatrladım yanlıs hatırlamıyosam
ben zaten sari altini sevmem kuzu. Ankarada olsan atolyesine giderdik snnle ablanin. Tabi ben deneym bi bakalm duruma :)tasarimcibayan o elbiseye bende aşık olmustum yaaa,,oo abla bize de bize de gelsinnnn
ayrıca yüzük olarak bence de altın almayın,nişanda ztn altın yüzük takıcaksınız iki kere masraf oluyor.gümüş yüzük ciddi durmaz dersenizde,sarı gümüş söz yüzükleri var.resmen altın gibiinternette bak bu sürü model bulursun :)
Kuzu senin evliliğe çok az kaldı gelinlik yok derken???Yok tatlım ben ev kurmayacam çeyizim yok benim :) çeyizimi yaza hazırlıcam ben:)) ama gelinlik falan hiç bişe yok:)
Gençler selaaammm çok heyecanlıyım 1 saat kaldı gelmelerine her şeyi tamamladık sabahtan beri kalbim küt küt an itibariylebu arada balayı rezervasyonumuzu yaptırdık çok şükür antalyaya gidiyoruz kısmetse
![]()
Canım bu hafta ayarlıcam inşallah. Baktımda hiç beğenmiyorum burdan yaKuzu senin evliliğe çok az kaldı gelinlik yok derken???![]()
ayyy çok heyecanlı canım valla yaGençler selaaammm çok heyecanlıyım 1 saat kaldı gelmelerine her şeyi tamamladık sabahtan beri kalbim küt küt an itibariylebu arada balayı rezervasyonumuzu yaptırdık çok şükür antalyaya gidiyoruz kısmetse
![]()
kızlar ben bugün sevgilimle beraberdim nler yaptınız :)
Canım benim cok güzel gececegine eminimmm. Rabbim hayırlı eylesin. Hep mutlu ol insaAllahGençler selaaammm çok heyecanlıyım 1 saat kaldı gelmelerine her şeyi tamamladık sabahtan beri kalbim küt küt an itibariylebu arada balayı rezervasyonumuzu yaptırdık çok şükür antalyaya gidiyoruz kısmetse
![]()