2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İyi aksamlar hatunlar. Cok sukur hersey cok guzel gecti tarihim kesinlesti 30 ocak isteme 31 Ocak nisan yapıcaz bugun nisan icn alısveris yaptık takı saat felan aldık :))

ValentinusNF ValentinusNF Canımm şuan ordalardır sanırım halaa :) çok heyecanlıı :) hayırlısı olsun balayı yerinizide seçmişsiniz ;)
YEKTA61 YEKTA61 Canım netleşmiş tarihler hayırlısı olsun inşallah çok sevindim :)
@more1109 Canım şimdi gördüm yine tartışmışsınız :( üzülüyorum ya ben böyle başkaları tartışınca canım güzelce halledin aranızda konuşun her seferinde bitti ayrıldık gibi cümleler söylemeyin birbirinize bu söz ilişkiyi çok etkiler. Sen kızsın o erkek tabii ki senin kadar düşünemez senin kadar hassas olamaz.Bir gün geçer sabahleyin hadi gel der ne dicek ki başka.Bende senin gibiydim kendi kendime ağlayıp üzülüyodum tabii hiç bi zaman aramızda bitti yeter ayrılalım gibi cümleler olmadı ama ben üzüldüm hep kendime ettim ağladım sabahlara kadar o ise sabah aradı naber nasılsın dedi hiç birşey olmamış gibi düşünebiliyo musun? o yüzden kendini üzme ağlama takma sende umursamaz ol ben öyle yapıyorum kızsamda içimden kızıyorum ona belli etmiyorum..Belki senden küçüğüm bilmiyorum ama en azından tavsiye olur bunlar.Birbirinizi üzmemeye çalışın hemde düğün tarihiniz herşey belliyken biraz stres olabilir bu zamanlarda ama en güzel şekilde el ele vererek birbirinizin yanlışlarını hatalarını örterek üstesinden gelin ;)
math27 math27 Canım sende artık bi gelinlik bakıverrr :) :)

Herkese iyi akşamlar kızlarrrr ben geldimm :)

Bana 1 saat 25 grmlık 1 bilezik aldık. Erkek arkadasımada saat aldık ayrıca ceyrek , yarım ata felan takacak babamlar. Saatlerimiz ikimizinkinide seiko marka aldık
23r3imc.jpg

seiko-srw018p-kadin-kol-saati_106619.jpg

blank.gif

blank.gif
f467bed5d3f17809078bac978aaf3ad1.jpg

Canım bu hafta ayarlıcam inşallah. Baktımda hiç beğenmiyorum burdan ya:KK43: dün bi tane beğendim gibi ama pembe bi kuşak koymuşlar o bozmuş :KK43:
O kuşağı takmazsın canım hazır beğendiysen al direkt gerçekten beğenemiyor insan kolay kolay..
ayyy çok heyecanlı canım valla ya :rolleyes:
Evet kuzu gittiler biraz önce rahatladım :)
Canım benim cok güzel gececegine eminimmm. Rabbim hayırlı eylesin. Hep mutlu ol insaAllah
Güzel geçti yawrum çok şükür aminn hepimizde inşallahhh :KK19:

ValentinusNF ValentinusNF Canımm şuan ordalardır sanırım halaa :) çok heyecanlıı :) hayırlısı olsun balayı yerinizide seçmişsiniz :KK66:
YEKTA61 YEKTA61 Canım netleşmiş tarihler hayırlısı olsun inşallah çok sevindim :)
@more1109 Canım şimdi gördüm yine tartışmışsınız :KK43: üzülüyorum ya ben böyle başkaları tartışınca canım güzelce halledin aranızda konuşun her seferinde bitti ayrıldık gibi cümleler söylemeyin birbirinize bu söz ilişkiyi çok etkiler. Sen kızsın o erkek tabii ki senin kadar düşünemez senin kadar hassas olamaz.Bir gün geçer sabahleyin hadi gel der ne dicek ki başka.Bende senin gibiydim kendi kendime ağlayıp üzülüyodum tabii hiç bi zaman aramızda bitti yeter ayrılalım gibi cümleler olmadı ama ben üzüldüm hep kendime ettim ağladım sabahlara kadar o ise sabah aradı naber nasılsın dedi hiç birşey olmamış gibi düşünebiliyo musun? o yüzden kendini üzme ağlama takma sende umursamaz ol ben öyle yapıyorum kızsamda içimden kızıyorum ona belli etmiyorum..Belki senden küçüğüm bilmiyorum ama en azından tavsiye olur bunlar.Birbirinizi üzmemeye çalışın hemde düğün tarihiniz herşey belliyken biraz stres olabilir bu zamanlarda ama en güzel şekilde el ele vererek birbirinizin yanlışlarını hatalarını örterek üstesinden gelin :KK66:
math27 math27 Canım sende artık bi gelinlik bakıverrr :) :)

Herkese iyi akşamlar kızlarrrr ben geldimm :)
Biraz önce gittiler canım ayrıntılı anlatıcam :)

Kızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokk :KK57: Allahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa :KK61:Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu :KK43: Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık :KK71:

Kızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokk :KK57: Allahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa :KK61:Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu :KK43: Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık :KK71:

Ayyy ne güzel canım çok sevindim.Atlattın bak bu kadar işte :) sende sözlüler kervanına katıldın ;)

Ayyy ne güzel canım çok sevindim.Atlattın bak bu kadar işte :) sende sözlüler kervanına katıldın :KK66:
Ay evet canım şimdi yavaştan bohça alışverişine başlarız nişanı ayarlamakta bize kaldı çok sevindim ocakta yapalım diye tuttururum ben daha da zayıflayım diye :p

Ay evet canım şimdi yavaştan bohça alışverişine başlarız nişanı ayarlamakta bize kaldı çok sevindim ocakta yapalım diye tuttururum ben daha da zayıflayım diye :p

Canım bayanlar yok dedin ya sevdiceğinde çıkmadı sadece isteme mi oldu yani yüzük takılmadı mı?O zaman sadece istediler seni o kadar doğru mu anladım? Bu arada nerelisiniz?

Canım bayanlar yok dedin ya sevdiceğinde çıkmadı sadece isteme mi oldu yani yüzük takılmadı mı?O zaman sadece istediler seni o kadar doğru mu anladım? Bu arada nerelisiniz?
Sadece kız isteme oldu, tek taşımı evlenme teklifi ederken taktı sevgilim yani kendi aramızda sözlenmiş olduk aslında ama ben söz verildi anlamında dedim sözlendim diye karışık bi cümle oldu ama standart sözlenmeyi kastetmedim aaaaa anlatamıyorum :KK70: çerkesiz kuzum biz o yüzden bizim kız istemeler böyledir :)

Sadece kız isteme oldu, tek taşımı evlenme teklifi ederken taktı sevgilim yani kendi aramızda sözlenmiş olduk aslında ama ben söz verildi anlamında dedim sözlendim diye karışık bi cümle oldu ama standart sözlenmeyi kastetmedim aaaaa anlatamıyorum :KK70: çerkesiz kuzum biz o yüzden bizim kız istemeler böyledir :)

Hımm peki söz ne zaman olucak canımcım :)

Back
X