2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gençler selaaammm çok heyecanlıyım 1 saat kaldı gelmelerine her şeyi tamamladık sabahtan beri kalbim küt küt an itibariyle :KK71: bu arada balayı rezervasyonumuzu yaptırdık çok şükür antalyaya gidiyoruz kısmetse :D
canım sanırım ıstemeye gelıyolar senı ınsallah guzel gecer guzel haberlernı getırırsın bıze :) bızde balayı arastırıyoruz canım antalyada nereye yaptırdınız rezervasyon

Kızlar atlattık çok şükür. Kız isteme fasıllarını göremicem tuzlu kahve yapamıcam diye üzülüyordum bugün adetlerimiz için o kadar şükrettim ki. Biliyorsunuz sırf erkekler geldi biz hiç görünmedik, damat adayı çıkmadı yukarı aşağıda bekledi yani bütün gün mufaktaydım ben ama içerde onların oturduğunu bilmem bile bana yetti böyle bir heyecan yokk :KK57: Allahımmmm nasıl heyecanlandım elleirm titriyor,karnım ağrıyor,midem bulanıyor ki onuşmalardfa gelmyordu mutfağa iyi ki hanımlarda gelmemiş biz salonda değildik ölürdüm heyecandan.. Neyse 3 gibi geldiler 5 buçuk gibi gittiler ilk yarım saat içinde beni istemişler babamda kısmetse olur hayırlısı olsun falan fistan bişeyler demiş sonra büyük dayınmda o tarz cümleler kurmuş neyse ben artık baya baya biriyle sözlenmiş oldum kızlar inanamıyorum ne zaman büyüdüm ben yaaa :KK61:Neyse arabada üşüye üşüye bekleyen sevdiceğime yiyecek çay falan indirdik onu da bitiremeden kalktı erkekler sinir oldum aç aç gönderdik çocuğu :KK43: Ayyy rahatladım resmen yaaa çok şükür atlattık :KK71:

Canım değişik olmuş sizinki, Çerkes adetleri mi böyle?

İyi akşamlar canım annecimle tv izliyoruz sen :)
bızde aynısını yapıyoruz canım bı yandanda arastırma yapıyorum bıan once balayını ayarlamamız lazım odeyelm cıksın aradan zaman varken dıye acele edıyoruz ama bakalım nasıp

bızde aynısını yapıyoruz canım bı yandanda arastırma yapıyorum bıan once balayını ayarlamamız lazım odeyelm cıksın aradan zaman varken dıye acele edıyoruz ama bakalım nasıp

Hımm anladım canım sizin söz nişan oldu sanırım? Ne zaman düğün :)

merhaba kızlar:KK23: 25 temmuzda düğünüm kısmetse :KK55:

2015 geliniyim :cool:

Ben de sözü gereksiz buluyorum. İsteme olur ardından da nişan olur bizde..
Aynen canım, bizde tamamen çiftlere kalmış bi karar öyle şart değil söz ama nişanın aynısı söz ya sadece adı farklı bide kız istenir kızı verdik demek sözdür zaten daha ne yüzüğü takısı falan ama çok insan uyguluyor işte

ıyı aksamlar canım sen nasılsın pek kımsecıkler yok sanırım
iyiym ben de canım sen yenisin sanırım hoşgeldin :)

Cok sukur ben cok iyiyim kizlar sizler nasılsiniz neler yapıyosunuz :)
ben iyiym canım pazarın bitmesinin hüznünü yaşıyorum :(
merhaba kızlar:KK23: 25 temmuzda düğünüm kısmetse :KK55:

2015 geliniyim :cool:

merhaba hoşgeldin nişanlı mısın :)

ayy hayırlı olsun kuzucum otel çok güzele benziyor :) çokk sevindim detaylara

Aynen canım, bizde tamamen çiftlere kalmış bi karar öyle şart değil söz ama nişanın aynısı söz ya sadece adı farklı bide kız istenir kızı verdik demek sözdür zaten daha ne yüzüğü takısı falan ama çok insan uyguluyor işte

Aynen bizde de kızı vermek söz sayılıyor. Yüzük de takılmaz genelde :)

canım sanırım ıstemeye gelıyolar senı ınsallah guzel gecer guzel haberlernı getırırsın bıze :) bızde balayı arastırıyoruz canım antalyada nereye yaptırdınız rezervasyon
Güzel geçti canım sağolasın. Biz sah inn paradise'a rezervasyon yaptırdık, daha doğrusu anlaşmalı bir turizm firmasıyla görüştük o ayarladı oteli ve uçağı..

Canım hayırlı uğurlu olsun bende otel çok istemiştim ama baktığımız oteller çok lükstü vazgeçmek zorunda kaldık senin adına çok sevindim :)

Back
X