2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim eniştem cam ve ayna yapıyor hiç aklıma gelmemişti, ona yaptırabilirim bak.. Canım al eline bir cetvel kafana göre belirle ölçüyü, bunun standart bir ölçüsü yok ki..

az önce çizdim yaklaşık(4,5*4,5*1,5 ) olacak şekilde..bakalım aynacı ne kadar fiyat çıkaracak..Sen aynalı tepside yaptırıver eniştene

maalesef cumartesi günleri çalıyorum, pazar günüde boş oluyormuş eminönü aslında oraya gitsem daha enteresan şeyler bulabilirim de ama izin yok ki

maalesef cumartesi günleri çalıyorum, pazar günüde boş oluyormuş eminönü aslında oraya gitsem daha enteresan şeyler bulabilirim de ama izin yok ki

Cumartesi tam gün mü çalışıyosun canım?Gerçekten gitsen o kadar güzel şeyler var ki pahalısıda var ucuzuda toptan satanlarda var neler neler ne lazım mesela sana :) Söz için gelecekleri zaman belli oldumu?

Cumartesi tam gün mü çalışıyosun canım?Gerçekten gitsen o kadar güzel şeyler var ki pahalısıda var ucuzuda toptan satanlarda var neler neler ne lazım mesela sana :) Söz için gelecekleri zaman belli oldumu?

Tam gün çalışıyorum canım, mesela mantar tıpalı şişelerden almam lazım, Onları süslemek için kurdela, yada çuval bezi almayı düşünüyorum...Tepsi yok ortada henüz...hem bunları alsam, getiremem o yüzden erkek arkadaşımla gitmem lazım.. acaba her yer mi kapalı oluyor pasajlar falan.. Tabi bunları ilk önce sevgilimle konuşmamız lazım ne zaman geleceklerini, pek fırsat bulamıyoruz en son pazar görüştük..ama ocak ayında nişan olur diye karar verdik..Tabi bunu babam henüz bilmiyor ..ayy ne derdim varmış

Sormaz olaydımm amanınn ağlamak istiyorum :) Şaka bir yana dert değil onlar canım koşturma dert diye görürsen ohoo hiç derdin bitmez senin Pazar günleri her yer kapalı canım bi cumartesi izin alın gidin bence vermezler mi?Söz olmucak mı bu arada direk nişan mı olucak?

ayy o konuyu hiç bilmiyorum, kimi söz diyor,kimi nişan..Pek üstüme gelemiyorlar ama çünkü çok darlanıyorum bu konularda.Evde nişan yapıcam ben, dışarda olmayacak..Cumartesi gitmem için ancak hasta olup işe gitmeyip,rapor alıp gidebilirim canım..izin vermiyorlar maalesef..cumartesi izin neredeyse yasak burda,

Bende üstüne gelmiim o zaman döversin falan neme lazım Nasıl istiyorsan öyle yap tabii . Cumartesi hiç izin yok demek bayaa sıkı orası

Bende üstüne gelmiim o zaman döversin falan neme lazım Nasıl istiyorsan öyle yap tabii . Cumartesi hiç izin yok demek bayaa sıkı orası

Yok canım sana kıyamam ben Sana değil ki benim bu halim, herkes ayrı kafadan konuşacak biliyoırum o yüzden şimdiden gardımı aldım :)

GÜNAYDIIN :) :)

günaydın hatunlar nasılsınız :)

Kızlar bu yüzük yükseltisi yapılıyor ya hani onları aynacı yapabilir dimi?
aynacılarda yapar canım ben mobilyacıya yaptırmıştım :)

Şirkette elinin altında olsun dersen kişiye özel olanlarından olabilir tatlım
evet tatlım kişiye zel düşündüm zaten bu hediyeyi ama şık durur mu kullanışlı olur mu bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…