Nornalde iyilerde testtürde trabzondakilere baktim hepsi benzer cok iyi kuafor yoktu ama en azindan fotografcimla cok ywkinlar hatta fotografcim kuafordede bi kac poz cekeriz dedi :) oyuzden orayi tuttumohh maşallah..Bulabildin yani güvenebileceğin bir kuaför
saol canım sen nasılsın naptın karar verebıldınmı hedıye konısundagünaydın tatlım nasılsın :)
Nornalde iyilerde testtürde trabzondakilere baktim hepsi benzer cok iyi kuafor yoktu ama en azindan fotografcimla cok ywkinlar hatta fotografcim kuafordede bi kac poz cekeriz dedi :) oyuzden orayi tuttum
ayyy çok sevindim hayırlı olsun tatlım :)cok sukur hatunlar iyiyimm.
Daha önce nisan mekanını tuttuğumuzu söylemistim dünde foroğrafcımla kuaforu ayarladım kızlaar :))
Evt canım 31 OcakHadi bakalım hayırlısı o zaman, senin adın sevindim üzerinden yük kalkmıştır şimdi..Nişan Ocak ta dimi senin de?
kişiye zel bi set uygun gibi sanki canım ama tamda karar veremedimsaol canım sen nasılsın naptın karar verebıldınmı hedıye konısunda
Hadi bakalım hayırlısı o zaman, senin adın sevindim üzerinden yük kalkmıştır şimdi..Nişan Ocak ta dimi senin de?
cok sagolun kizlar cok tesekkur ederimm :)ayyy çok sevindim hayırlı olsun tatlım :)
Bence ölçüler ideal olmuş canım.. Benim sözüm nişanım olacak mı acaba çok merak ediyorum.az önce çizdim yaklaşık(4,5*4,5*1,5 ) olacak şekilde..bakalım aynacı ne kadar fiyat çıkaracak..Sen aynalı tepside yaptırıver eniştene
olmaz olmaz :) Senin nişan ne zaman ?
alternatıf bısey bulamazsan guzel aslında oda canım :)kişiye zel bi set uygun gibi sanki canım ama tamda karar veremedim
Bence ölçüler ideal olmuş canım.. Benim sözüm nişanım olacak mı acaba çok merak ediyorum.
Tarihi belli değil canım 2015 ilkbaharda düşünüyoruz ama :)
ayyy bide doğum gnü sevgililer günü yıl dnümü arka arkayaalternatıf bısey bulamazsan guzel aslında oda canım :)
Hee evet doğru hatırladım şimdi..
Bence ölçüler ideal olmuş canım.. Benim sözüm nişanım olacak mı acaba çok merak ediyorum.
Ne çabuk unuttun aşk olsun
ayyy bide doğum gnü sevgililer günü yıl dnümü arka arkaya[/QUOTE
huhuuu sana kolay gelsin hatun..Ben sevgililer günü hediyesi olayına karşıyım, o konuda rahatım
Olur canım Allah'ın izniyle inşallah..Ben bile bu konulara o kadar uzaktım ki (bence hala uzağım :) )..Senin kısmetse inşallah bu yaz nişanın olacak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?