- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
http://www.lukkahotel.com/ burayada bakabilirsiniz canım...
biz tatile kuşadasına gitmiştik sessiz sakin bi yer ve bi sürü yer gezdik :)
Ben bir garip insanım ya, daha tadına bakmayıp ta sevmediğim bir sürü şey var..B' ile başlayanlara bir takıntım var , balık,bezelye, bamya, brokoli,enginar,karnıbahar hiç tadına bakmadıklarım :)
Bu arada gel ısmarlayayım sana tantuni
http://www.lukkahotel.com/ burayada bakabilirsiniz canım...
biz tatile kuşadasına gitmiştik sessiz sakin bi yer ve bi sürü yer gezdik :)
Benimde var canım sevmediklerim patlıcan kabak brokoli enginar bende yemem yani bamya falan
bana gezme olsunda otel farketmiyoonuda lısteye eklıyım hemen bakıyım bakalım canım tesekkur ederm :) Kusadasındanda palomayı begendk aslnda ama bakalm bırı olcak ıllakı
Kız patlıcan sevilmez mi, aaaa ağzının tadını bilmiyorsun sen
Canımsııın sen siparişi ver geliyorum
kuzum ben ege tarafını ve akdenizi biliyorum görmediğim yer kalmadı gibi bu bölgelerde karadeniz tarafı veya kapadokya düşünüyorum ama sevgilim akdenizi gezmemiş bilmiyo ne yaparız bilmiyorum :)Hatun sen nereyi düşünüyorsun balayında
Sokmam seni şantiyeye ben, minicik bişeysin zaten.. başı bağlı kızsın ne olur ne olmaz..Senin işyeri adresine gönderirim ben ,en azından daha güvenilir..
sanada inanamıyorum ne ile besleniyorsunuzBenimde var canım sevmediklerim patlıcan kabak brokoli enginar bende yemem yani bamya falan
Burası ne güzelmiş böyle
aklımda var bu otel aktiviteleri filanda var sessiz sakin bi yer:)burasıda guzelmıs aslında fıyatta normal cıktı ekledım canım lısteye saolasın :)
kuzum ben ege tarafını ve akdenizi biliyorum görmediğim yer kalmadı gibi bu bölgelerde karadeniz tarafı veya kapadokya düşünüyorum ama sevgilim akdenizi gezmemiş bilmiyo ne yaparız bilmiyorum :)
sanada inanamıyorum ne ile besleniyorsunuz
Dımı ama bende begendım :)Burası ne güzelmiş böyle
Canım benim çokta düşüncelisinNe olucak canım bana orda yanımda sen varsın korursun beni :) Buraya gelene kadar soğur ama sıcak yenir tantuniii
kıbrısta güzel olur bence :)Bir karadenizli olarak , git gör derim ya muhteşem karadeniz, doğası, havası apayrı..Benim sevgilim akdenizli, ben karadeniz, ege ye gitmedim bende..Ama kıbrıs ta olabilir diye düşünüyoruz
Dımı ama bende begendım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?