2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şehirlerarası mı sizin de canım?? Tanışma olur belki ama o güne mezuniyet isteme söz falan sıkıştırılmış gibi olmaz mı?

Heee babam ilişkimi biliyo, bundan 3 ay önce deli cesareti ile anlattım, ama yüzüne bakarak değil evdeki halının, tüllerin desenini izliyordum Evlenme teklifi aldım diyemem ki kız utanırım, anam ben nerelere gidem ya, nasıl olucak

Hey Allahım :) :) annene söylemişsindir herhalde (söylediğini umuyorum) :)

Şehirlerarası mı sizin de canım?? Tanışma olur belki ama o güne mezuniyet isteme söz falan sıkıştırılmış gibi olmaz mı?
evet canım ben memleketimde okuyorum işte erkek arkadaşımın ailesi mezuniyet için gelecekler 6 saat uzaklıkta onların memleketle bizimki 3-4 gün kalırlar diye tahmin ediyorum biz de 3-4 yıldır sevgiliyiz yani tanışma faslı olacak mesafede olunca bilmiyorum aslında çok fazla hepsi birden

Hoşnut mu değilmi inan kestiremiyorum..Hep diyorum kendini hazırla ben eylülde evlenicem diye..Ya garip bir durum var Annem ve babam paso gezinti halındeler, babam emekli oldu köye yerleşti..şimdi şöyle ki biz karadenizliyiz bilen bilir, fındık vs bahçeler var, ev yaptırdık senenin çoğunu orda geçiriyolar.babam ve annemde devamlı gidiş, geliş yapıyo ben tek kalıyorum bazen..Bu durumda bahar gelmeden nişan v.s yapmamız lazım, çünkü babamı istanbulda tutmak mümkün değil, direk köye kaçıyo adam Ve düğün yapamayacağımız aylar belli, haziran, temmuz, ağustos,

ayy çok kafanı karıştırdım dimi, çok karışık oldu..derdimi bile anlatamadım

Bencede hepsi aynı gün olmasın yani bence tanışılsın ilk geldiklerinde sonra zaten aileler der seninkiler gelsinler buyursunlar ya da erkek tarafı biz istemeye gelicez der o şekilde devam eder

Heh iyii :) neden güvenmiyor? Bu arada erkek arkadaşın söylüyormu bişeyler hani istemeye gelmek istiyoruz,ya da tanışmaya gibisinden?

Beni pek evililiğe yakın görmüyor da ,aslında bazen bende öyle hissediyorum da neyse...Dün erkek arkadaşım dedi zaten, annesi banada söylüyodu haber bekliyoruz diye..şimdi de sömestr da gelelim tanışma ve isteme olsun demiş..

Ne güzel sende annene bunu söylemişsindir zaten anne bana böyle böyle dedi erkek arkadaşım siz ne dersiniz diye sorarsın ailene onlar da bi cvp verirler sana zaten sende bildirirsin karşı tarafa

Temiz iş tatlım

aslında temiz iş de ya sonu kötü olursaa
yani ben babamla bu konuyu konuşmadım hiç arada laf atıp ortaya kaçıyor ... ama çok da istekli değil sanki annem de öyle pek istekli değil gibi sürekli böyle işler belli olmaz dur bakalım hele bir okul bitsin aceleye gerek yok falan hep aynı şeyleri söylüyor üzülüyorum açıkçası
sen herşeyi planlamışsın canım çok hoş dediğin gibiyse eylül ekim ayları iyi sizin için zaten yazın sıcakta da yapılmaz bence hiç sevmem baharda olmalı inşallah güzel olur canım

Bencede hepsi aynı gün olmasın yani bence tanışılsın ilk geldiklerinde sonra zaten aileler der seninkiler gelsinler buyursunlar ya da erkek tarafı biz istemeye gelicez der o şekilde devam eder
anladım canım önerini dikkate alacağım daha var aslında baharda tekrar bu konuyu gündeme getireceğim burada

Ne güzel sende annene bunu söylemişsindir zaten anne bana böyle böyle dedi erkek arkadaşım siz ne dersiniz diye sorarsın ailene onlar da bi cvp verirler sana zaten sende bildirirsin karşı tarafa

Bakalım bugün konuşmayı düşünüyorum annemle yada babamla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…