senin ailen daha anlayışlıymış canım o zaman erkek arkadaşımın ailesi mezuniyete gelecek hazır gelmişken tanışacaklar ama söz falan olur mu bilemiyorum onlar talep eder büyük ihtimal ama ... bizimkiler ne derler
Baban ilişkinizi biliyordur sanırım.Bir akşam oturun aileceke baba ben evlenme teklifi aldım müsait olduğumuz bir gün tanışmak için gelmek istiyorlar yada söz kesmek için gelmek istiyorlar dersin.Korkulucak bişey yok ki bunda için rahat olsun :) en olmadı annen devreye girer
Heee babam ilişkimi biliyo, bundan 3 ay önce deli cesareti ile anlattım, ama yüzüne bakarak değil evdeki halının, tüllerin desenini izliyordumEvlenme teklifi aldım diyemem ki kız utanırım, anam ben nerelere gidem ya, nasıl olucak
evet canım ben memleketimde okuyorum işte erkek arkadaşımın ailesi mezuniyet için gelecekler 6 saat uzaklıkta onların memleketle bizimki 3-4 gün kalırlar diye tahmin ediyorum biz de 3-4 yıldır sevgiliyiz yani tanışma faslı olacak mesafede olunca bilmiyorum aslında çok fazla hepsi birdenŞehirlerarası mı sizin de canım?? Tanışma olur belki ama o güne mezuniyet isteme söz falan sıkıştırılmış gibi olmaz mı?
öperim canım bi görsen hepsi birbirinden tatlı ya zaten bizim iş sevgisiz yapılacak bişey değilgreenandblue Günaydın canımmm
meantrees Günaydınn :)
fid Günaydın canımm ayy o çocukları benim yerimede öp
Herkese günaydınnn Hayırlı günler ve Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize
Eki Görüntüle 1317410
ay canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz demekki pek hoşnut değil benim babamda önceden öyleydi hala öyle mi bilmiyorum bizim kültürlerimzde çok farklı tanışma isteme söz hepsini aynı anda benim ailem istemez sanırım bilmiyorum pek konuşmadık daha
annen açsa daha iyi olur sanırım
Hey Allahım :) :) annene söylemişsindir herhalde(söylediğini umuyorum) :)
evet canım ben memleketimde okuyorum işte erkek arkadaşımın ailesi mezuniyet için gelecekler 6 saat uzaklıkta onların memleketle bizimki 3-4 gün kalırlar diye tahmin ediyorum biz de 3-4 yıldır sevgiliyiz yani tanışma faslı olacak mesafede olunca bilmiyorum aslında çok fazla hepsi birden
anneme söyledim canım, o da benden haber bekliyo..Biraz bana güvenemiyor da :)
Heh iyii :) neden güvenmiyor? Bu arada erkek arkadaşın söylüyormu bişeyler hani istemeye gelmek istiyoruz,ya da tanışmaya gibisinden?
Beni pek evililiğe yakın görmüyor da ,aslında bazen bende öyle hissediyorum da neyse...Dün erkek arkadaşım dedi zaten, annesi banada söylüyodu haber bekliyoruz diye..şimdi de sömestr da gelelim tanışma ve isteme olsun demiş..
Hoşnut mu değilmi inan kestiremiyorum..Hep diyorum kendini hazırla ben eylülde evlenicem diye..Ya garip bir durum var Annem ve babam paso gezinti halındeler, babam emekli oldu köye yerleşti..şimdi şöyle ki biz karadenizliyiz bilen bilir, fındık vs bahçeler var, ev yaptırdık senenin çoğunu orda geçiriyolar.babam ve annemde devamlı gidiş, geliş yapıyo ben tek kalıyorum bazen..Bu durumda bahar gelmeden nişan v.s yapmamız lazım, çünkü babamı istanbulda tutmak mümkün değil, direk köye kaçıyo adamVe düğün yapamayacağımız aylar belli, haziran, temmuz, ağustos,
ayy çok kafanı karıştırdım dimi, çok karışık oldu..derdimi bile anlatamadım
Temiz iş tatlım
anladım canım önerini dikkate alacağım daha var aslında baharda tekrar bu konuyu gündeme getireceğim buradaBencede hepsi aynı gün olmasın yani bence tanışılsın ilk geldiklerinde sonra zaten aileler der seninkiler gelsinler buyursunlar ya da erkek tarafı biz istemeye gelicez der o şekilde devam eder
anladım canım önerini dikkate alacağım daha var aslında baharda tekrar bu konuyu gündeme getireceğim burada
Ne güzel sende annene bunu söylemişsindir zaten anne bana böyle böyle dedi erkek arkadaşım siz ne dersiniz diye sorarsın ailene onlar da bi cvp verirler sana zaten sende bildirirsin karşı tarafa
Selam kizlar napiyosunuz bakalim ?
Bakalım bugün konuşmayı düşünüyorum annemle yada babamla..
tabi oldu canım ben teşekkür ederim asılTeşekkür ederim yardımım dokunduysa ne mutlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?