2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım iyiyim sen nasılsın :) :)
meantrees Bende iyiyim canım sağol umarım bugünümüzde güzel geçer sen nasılsın? :)

Bende iyiyim canım, sana ve diğer gelinciklere 100 puanlık uzman sorusu: Şimdi benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelecekler, mesela cuma günü tanışmaya gelinse, cumartesi isteme olsa çok mu peşpeşe olur..?

Owww nasıl geçti peki

iyiydi canım sıkıntı olmadı :) 100 puanlık soru deyince heyecan yaptım şimdi
ayy aynı sorun bende de var nasıl olacak buna bir çözüm lütfen

iyiydi canım sıkıntı olmadı :) 100 puanlık soru deyince heyecan yaptım şimdi
ayy aynı sorun bende de var nasıl olacak buna bir çözüm lütfen

iyi bakalım sevindim senin adına..umarım tüm derslerden geçer not alırsın..Ayy benim babam sıkıntı ya, tepkilerini kestiremiyorum..Adam utanmasa evlendirmeyecek bizi..Gaza gelip erkek arkadaşımı anlatmıştım ama şimdi tanışma ve isteme konusunu nasıl açsam ki ?

Canımm burada kalıcak yerleri akrabaları varsa cuma gelirler tanışmaya cumartesi de isterler seni :) Sorun olmaz yani.. Ama benimkiler çoook uzak oldukları için bursadan geldiler cumartesi geldikleri gün tanışma isteme ve söz kesimi gerçekleşti.. Size bağlı yani nasıl isterseniz.Ama tanışmaya geldikleri gün daha iyi olur ya hem 2 kez hazırlık olmaz.Şimdi tanışma günü yiyecek falan yapsanız cuma için cumartesi de yapıcaksınız bir de yine ne hazırlıcaksınız o sorun düşünceksiniz bayaa kafa yorar ve stres olur siz bilirsiniz tabi

Baban ilişkinizi biliyordur sanırım.Bir akşam oturun aileceke baba ben evlenme teklifi aldım müsait olduğumuz bir gün tanışmak için gelmek istiyorlar yada söz kesmek için gelmek istiyorlar dersin.Korkulucak bişey yok ki bunda için rahat olsun :) en olmadı annen devreye girer

ay canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz demekki pek hoşnut değil benim babamda önceden öyleydi hala öyle mi bilmiyorum bizim kültürlerimzde çok farklı tanışma isteme söz hepsini aynı anda benim ailem istemez sanırım bilmiyorum pek konuşmadık daha
annen açsa daha iyi olur sanırım

senin ailen daha anlayışlıymış canım o zaman erkek arkadaşımın ailesi mezuniyete gelecek hazır gelmişken tanışacaklar ama söz falan olur mu bilemiyorum onlar talep eder büyük ihtimal ama ... bizimkiler ne derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…