2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar merhaba, bir süre bu konuyu takibi bırakmaya karar verdim. En azından bir şeyler kesinleşene kadar.. İzlemeye aldığım kişilerin mesajları sayfama düşüyor zaten, onlarla idare edicem artık.. Hepinizi öpüyorum. :)

Aaa neden ki canım

Kızlar ben uyuyayım yol yorgunluğu yarınki pazartesi sendromu falan filan ancak adapte olurum :)

Kar yağıyo :) sabahtn beri dua ediyodum program değişsin yarın dersim geç olsun diye şimdi de tatil olsun istiyorum:)

Mutluhatunum geliyorm gidiyorum kimse yok ki karşılaşamıyoruz bir Türlü nasılsın balım nasıl gidiyor hazırlıklar :)
son sürat devam kuzucumm alıp alıp duruyorum :) sende durumlar ne :)

neden byle bi karar aldın ki canım hep beraber bekliyoruz işte burda :)

En son benim sanırm
Haha yokk ben varim 2016 hatta belki 2017 :)
canim yaa bn seni cok iyi anliyorm cunku ayni durmdayiz bizimde bsey net degl askerlik yuzunden ama ben burda cok tecrube ediniyorm belki 2017 olcak baslarda cok bozuldm uzuldm ama baknca mantkli olani o cnku para biriktirip kendi evimizi alma imkanimiz var boylelikle. Olumlu bakmaya calis sende siz birarada olunda gerisi onemli degil

Canım aynen bende böyle düşünüyorum benimde belli değil daha 2015 i geçicez sanırım 2016 olucak bende üzülüyorum biraz ama beklemek daha iyi birazda diğer yönden bakıyorum herşey para dediğin gibi ileride rahat etmemiz için göze almalıyız bazı şeyleri ...

Kizlar iyi aksamlar sevgilmle harika bi pazar gecirdik :)
Hepinizde guzel gelsmeler var cok guzel :)
biz sozumuzu de biraz ertelemeye karar verdik sevgilimle. Cunku arasi 2 sene olcak soz nisan dugun derken. Yaza dogru tekrar bakicaz durmlara. Bu surede kaba bir hesapla 50 bin tl para biriktiricez bi bicimde ev almak istiyoruz cunku :) boylesinin daha iyi olcagna karar verdik iste. Zaten aileler biliyor o yuzden bi skntimiz yok cok sukur :)
ben de gelismeler boyle yanii :)

Tam o sirada ben de msj yazdim iste. Biz de hem askerlik hem de maddi olarak erteliyorz. Ilerde daha rahat yasam surebilmek adina :)

Canım en güzel kararı vermişsiniz, hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…