iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmmm
Gelişe bak maşallah hoşgeldiiiiiiinnnn
Keyfim pek yerinde..Gelişmeler var bende de :)
Hadi bakalımm anlat
Oooo baya bi gelişme varmış hayırlı olsun canım :) erkek arkadaşın size gelip gittikten sonra günün her dakikasını ayrıntılı istiyoruz haberin olaDün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz :) Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)
Hoşgeldinnnnnnnnn :)iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmmm
Dün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz :) Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)
çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)Kizlar iyi aksamlar sevgilmle harika bi pazar gecirdik :)
Hepinizde guzel gelsmeler var cok guzel :)
biz sozumuzu de biraz ertelemeye karar verdik sevgilimle. Cunku arasi 2 sene olcak soz nisan dugun derken. Yaza dogru tekrar bakicaz durmlara. Bu surede kaba bir hesapla 50 bin tl para biriktiricez bi bicimde ev almak istiyoruz cunku :) boylesinin daha iyi olcagna karar verdik iste. Zaten aileler biliyor o yuzden bi skntimiz yok cok sukur :)
ben de gelismeler boyle yanii :)
ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)Dün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz :) Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)
Tikkabilla canım takılırız yaa niye böyle bi karar verdin? Bari arada laf at muhabbet edelim
greenandblue hayırdır kuzu?
Kızlar merhaba, bir süre bu konuyu takibi bırakmaya karar verdim. En azından bir şeyler kesinleşene kadar.. İzlemeye aldığım kişilerin mesajları sayfama düşüyor zaten, onlarla idare edicem artık.. Hepinizi öpüyorum. :)
çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)
ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)
İyiym tatlım bakınıyorum öyle balayı araştırmasındayım hala :) sen nasılsın )Hoşbuşdummmm nasılsın:)
İyiym tatlım bakınıyorum öyle balayı araştırmasındayım hala :) sen nasılsın )
Evet canım detayları hafta sonu anlat bize :)Oooo baya bi gelişme varmış hayırlı olsun canım :) erkek arkadaşın size gelip gittikten sonra günün her dakikasını ayrıntılı istiyoruz haberin ola
Hadi bakalımm anlat
Oh ohh ne güzl artık devamı gelir :) Desene seninde masraflı günlerin başladı ama insan küçücük bişey bile alsa ceyızı için cok mutlu oluyo dimi :) Sevindim canım mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle :) Ne aldın bu arada ?İyiyim canım bende, ilk çeyizimi aldım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?