2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi bakalımm anlat

Dün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz :) Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)

Oooo baya bi gelişme varmış hayırlı olsun canım :) erkek arkadaşın size gelip gittikten sonra günün her dakikasını ayrıntılı istiyoruz haberin ola

Ohh oh ne güzellll :) salonuda tutsaydınız barii

çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)
ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)

aaaa yeni gördüm yazdıklarını, üzüldüm gerçekten ben

Evet uygunmuş sonradan diğer yerlerle karşılaştırdım..Ama yemekli fiyatı bu değil, bu kokteyli fiyatı.

İyiyim canım bende, ilk çeyizimi aldım..:)
Oh ohh ne güzl artık devamı gelir :) Desene seninde masraflı günlerin başladı ama insan küçücük bişey bile alsa ceyızı için cok mutlu oluyo dimi :) Sevindim canım mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle :) Ne aldın bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…