- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
bohça düğüne yakında hazırlanıyo kızlar.. hatta bazı yörelerde çeyizle beraber gidiyo bohça :)
akrabalara hazırlanan bohçayı gelin ziyaretlerinde götürüyo bazende :)
geneli bu aslında canım ama bazı yerlerde bazen ya düğünü yakın yapılıyor yada 2 kez bohça yapılıyor :)Canım bizde bohça alışverişi nişandan önce yapılır ve nişanda teslim edilir. Çevremde de hep bu şekilde gördüm.
Bana da teklifte taktı sevgilim ama kayınvalidem insanlara mı göstermek istiyorum nedir nişanda bu da ayrıca takılsın dedi benim için farketmez neyse bakarız onlar tektaşını da tak derlerse takarım artıkSen parmagında dursun ıstıyosan sadece alyans takılsın canım. benım sozum oldu sadece nısan yapmıcam ben dugun gunu bellı olunca ıstemedım nısan sözde takıldı alyansım tektasımıda sevgılım teklıfte takmıstı cıkartmadım bıdaha. Ama kayınvalıdenın dedıgıde olabılır yanı sen nasıl ıstıyosan..
Hmmm anladım kuzucumCanım bizim önce alyanslar takıldı sonra mutfağa geçtik tatlı kestik yedik ondan önce sevdicek taktı bana tektaşımı:)
Heh asıl sorumun cevabı buydu çok teşekkür ederim Sayın hatun =)normal yüzük gibi canım bi ritüel gerekmiyo ilk tektaşın takılıyo sonra alyanslar zaten en son kurdele kesiliyo :)
rica ederim kuzucum :)Heh asıl sorumun cevabı buydu çok teşekkür ederim Sayın hatun =)
Bilmem istemedim gerek duymadım canım cunku hıc nısan konusmadan salon tutuldu sözde yüzüklerimiz takıldı sonucta nişana gerek duymadım sonucta istesem yapcaktı ailem ama smdı dugun gunu bellı ya ona odaklanamıyrum bzde dugunden 1-2 ay önce yaparız bohcayı dedık :)Onu bilmiyorum canım, nişan yapılmaması olayına şahit olmadım hiç.. Neden yapmıyorsunuz ki?
Çokta önemli değil aslında tekrardan takılsada önemli bi detay değil bence boşver canım nasıl istiyolarsa öyle olsun :)Bana da teklifte taktı sevgilim ama kayınvalidem insanlara mı göstermek istiyorum nedir nişanda bu da ayrıca takılsın dedi benim için farketmez neyse bakarız onlar tektaşını da tak derlerse takarım artık
bende düğün salonlarında yapılan nişanlardan hoşlanmıyorum düğünün provasıymış gibime geliyo söz nişan daha sade sakin bi şekilde olmalı bence :)Bilmem istemedim gerek duymadım canım cunku hıc nısan konusmadan salon tutuldu sözde yüzüklerimiz takıldı sonucta nişana gerek duymadım sonucta istesem yapcaktı ailem ama smdı dugun gunu bellı ya ona odaklanamıyrum bzde dugunden 1-2 ay önce yaparız bohcayı dedık :)
yok canım bizde nişan değil nişan ile düğün arasında olur bohça :) nişanda sadece kıyafet ile ayakkabı aldık :)Canım aklıma takıldı, bohça alışverişi nişanda olur siz zaten nişan yapmadınız mı?
bende söz nişan beraber yaptım ama yapıldı bohçam :)Ben nişan yapmıcam nişan yapmayınca bohça yapılmıyomu :S
bu bizde de var canım :) yemeğe çağrılır yeni çift gelin onu hediye olarak götürür:)Bizdede nisanda gelin damada, damat geline nisan bohcası hazırlar ayrıca gelin damat tarafina bohca cikartır kayinvalide kayinpeder kayin gorumce hala teyze yengelere istege gore bahca hazirlanir dugunden sora ziyarete gidilip hediye edilir bohcalar
en güzeli canım bende nişan yapsam böyle yapardım :)bende düğün salonlarında yapılan nişanlardan hoşlanmıyorum düğünün provasıymış gibime geliyo söz nişan daha sade sakin bi şekilde olmalı bence :)
bizim isteme olucak ondan sonra söz nişan ayrıca güzel bi yerde aile arası bi kutlama yemegi vericez hepsi bu :)
işte yüzüklerin takılma anı canım adı artık her ne oluyorsa söz nişan farketmez :) :)en güzeli canım bende nişan yapsam böyle yapardım :)
evet ya o yüzük takıldıktan sonra adı ne olursa olsun :)işte yüzüklerin takılma anı canım adı artık her ne oluyorsa söz nişan farketmez :) :)
bu ay nişan için kalan eksiklerimi alsam çok iyi olcakevet ya o yüzük takıldıktan sonra adı ne olursa olsun :)
Bende iyiyim çok şükür tatlım :) nerdensin düğün nezaman biraz kendini tanıtır mısınTeşekkür ederim canım sen nasılsın?
İşte bende bu yüzden yapmak istemedim canım pişman olurmuyum diye düşünüyorum bazen ama olmam sanırım:)işte yüzüklerin takılma anı canım adı artık her ne oluyorsa söz nişan farketmez :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?