- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
İnternetim kopup duruyor yaa bilmem kuzu ne olsa dinlerim yani bikaç gündür giremiyorum özledim siziine anlatsak ki sana
Nişan hediyelerini mi canım?kızlar ben hala tam olarak hediye konusunu netleştiremedim
biraz kişilige bağlı kuzum bizim hiç 6 7 saat sessiz kaldığımız bi durum olmadı birbirimize trip atarken bile x bey napıyorsunuz x hanım napıyorsunuz diye mesaj atarızİnternetim kopup duruyor yaa bilmem kuzu ne olsa dinlerim yani bikaç gündür giremiyorum özledim siziibişey sorucam size bugün pazardı sevdiceğin veli toplantısı vardı bugün işi 2 de bitti bitince bana mesaj attı bende ona tamirde olan bilgisaarımı alacağımı sonrada dayımlara oturmaya gideceğimizi söyledim saat 2den şu saate kadar tek bir mesaj atmadı bende trip attım hiç beni merak etmiyor musun umrunda mıyım senin falan sizce normal mi? İnsan 6-7 saat hiç merak etmez mi?
yok kuzum doğum günü sevgililer günü ve yıl dönümüNişan hediyelerini mi canım?
Tesekkurler canimm. 2017 gelini olcam ama sizlerleym hepinizi tek tek evlendiricemCanım yeni okuyabildim gelişmelerini, bence doğru bir karar olmuş..İnşallah hayırlısı olur :)
cnimm ben deri mont alcam sevgilime. Bir dekızlar ben hala tam olarak hediye konusunu netleştiremedim
Kuzum biz sevgilimle küsken bile mesajlasiriz. Yoksa delirir o. Bi kere kavga ettik ben hic yazmadim kafayi yemisti hemen aksam bulustk deli gibi sarildi 10 dk filan cok korkmustuİnternetim kopup duruyor yaa bilmem kuzu ne olsa dinlerim yani bikaç gündür giremiyorum özledim siziibişey sorucam size bugün pazardı sevdiceğin veli toplantısı vardı bugün işi 2 de bitti bitince bana mesaj attı bende ona tamirde olan bilgisaarımı alacağımı sonrada dayımlara oturmaya gideceğimizi söyledim saat 2den şu saate kadar tek bir mesaj atmadı bende trip attım hiç beni merak etmiyor musun umrunda mıyım senin falan sizce normal mi? İnsan 6-7 saat hiç merak etmez mi?
Demek ki sorun bizdeymiş hiç uğraşamıcam artık gerçekten merak ederse görüşürüz etmezse de keyfi bilir beyzadenin.. Canım sevgilinin ilgi alakalarına kalmış hediye nelerden hoşlanır mesela? Ya da fanatik bi şekilde takım tutuyorsa o tarz her türlü hediye uyar zaten. Israrla herkese verdiğim tavsiye bikaç çeşit yemek yap, ya piknik yapın yada neresi uygunsa bir yerde yedir ona tabi yine exrta hediyesiz olmaz atkı örebilirsin yada bere. Yok satın alacağım bişey olsun dersen saat olur, cüzdan olur (gerçi bohçada alacaksın ama spor bir model olabilir), kendi kullandığın bi kıyafeti verebilirsin koklayarak uyusun diyebiraz kişilige bağlı kuzum bizim hiç 6 7 saat sessiz kaldığımız bi durum olmadı birbirimize trip atarken bile x bey napıyorsunuz x hanım napıyorsunuz diye mesaj atarız
yok kuzum doğum günü sevgililer günü ve yıl dönümü
kuzum bende mont şeklinde hırka rdürüyorum kendim örerim demiştim ama o iş beni aşar :)Tesekkurler canimm. 2017 gelini olcam ama sizlerleym hepinizi tek tek evlendiricem
cnimm ben deri mont alcam sevgilime. Bir de
sinirlenince bunu oku
uzgunken bunu oku tarzindaki mektuplardan yazmaya basladim :)
Sana söylediğim fikirleri dur bende düşüneyim çünkü eve sevgililer günü varkuzum bende mont şeklinde hırka rdürüyorum kendim örerim demiştim ama o iş beni aşar :)
pastasını yaparım :)
yıldönümü için saat alıcam sanırım ama saatin yanına romantik bişey istiyorum tabi arada bide sevgililer günü var :)
evet kuzucum var sevgililer günü için kol düğmesi düşündüm ben :)Sana söylediğim fikirleri dur bende düşüneyim çünkü eve sevgililer günü var
Bilmiyorum benimkinde sık sık oluyor bu böyle 3-5 saat yazmıyor inanamıyorum ya uyuyo oluyor ben arıyorum uyandırıyorum ya televizyon izliyor ben arayınca çok mutlu oluyor anlıyorum sesinden ama hiç mi aklına gelmem be adam sıkılıp tv izliyorum diyor ya sıkılınca insanın sevgilisi aklına gelmez mi yaaKuzum biz sevgilimle küsken bile mesajlasiriz. Yoksa delirir o. Bi kere kavga ettik ben hic yazmadim kafayi yemisti hemen aksam bulustk deli gibi sarildi 10 dk filan cok korkmustu
Benimki takım elbiselerden nefret ediyor şimdiden nişan ve düğünde giyeceği kıyafetleri düşündükçe bunalıyorevet kuzucum var sevgililer günü için kol düğmesi düşündüm ben :)
Canım karaca pierre cardin hep 2000 civarı amaGüle güle kullan canım :) Bende Aryıldız dan beğenmiştim kampanya fiyatı 3000 di pahalı geldı ama hepte o cıvardalar valla ben 1500e hıc rastlamadım sen cok uyguna almıssın canım
Günaydın kızlar :) okul tatil falan olmadı okula gidiyorum benama neyse kuzucuklarıma kavuşcam çok özledim sıpaları
bu arada kızlar granit tencere seti çıkmış. 3lü bi takıma 500lira dediler. Hiç çizilmiyomuş nasıl sizce. Seramikte 300lira civarı ama tavası da var:)
canım özleriz ama seniKızlar merhaba, bir süre bu konuyu takibi bırakmaya karar verdim. En azından bir şeyler kesinleşene kadar.. İzlemeye aldığım kişilerin mesajları sayfama düşüyor zaten, onlarla idare edicem artık.. Hepinizi öpüyorum. :)
Güzel bi karar olmuş canım siz birbirinizi sevdikten sonra parmakta yüzük olmuş yada olmamış farketmezKizlar iyi aksamlar sevgilmle harika bi pazar gecirdik :)
Hepinizde guzel gelsmeler var cok guzel :)
biz sozumuzu de biraz ertelemeye karar verdik sevgilimle. Cunku arasi 2 sene olcak soz nisan dugun derken. Yaza dogru tekrar bakicaz durmlara. Bu surede kaba bir hesapla 50 bin tl para biriktiricez bi bicimde ev almak istiyoruz cunku :) boylesinin daha iyi olcagna karar verdik iste. Zaten aileler biliyor o yuzden bi skntimiz yok cok sukur :)
ben de gelismeler boyle yanii :)
güle güle kullan canım ne güzel tatlı heyecanlar :)Dün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?