2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

YEKTA61 günaydın canım
Orya günaydın tatlım sanada iyi haftalar :)

Ben diyete girdim bugün sevdicekle beraber yoksa pistte dans etmek yerine yuvarlanacaz:)

Kizlar herkese gunaydin

Tikkabilla canim cok uzuldum kararina. Ama anliyorum da cunku aynisini ben yapmistim 2013gelinleri topiginde. Senin icin boylesi iyi olacaksa boyle olsun. Ama seni seviyoruz gelirsin insallah yine

T tubb Canim cok guzel dusunmussunuz bence. Askerlik gercekten sıkınti. Hatta 2gun once ruyamda sevdicegim askere gitmisti, bende simdi napicam diyorum, mesaj aticam cevap gelmicek konusamicaz, cok kotuydu

Kizlar bu arada hava soguk artik yagmurlu hep istanbulda, soz-nisan icin nerede fotograf cekilebiliriz? Hep romantik fotograflar istemistim ama bu havada elbise kirlenmeden nasil yapicaz.

Kizlar bu arada hava soguk artik yagmurlu hep istanbulda, soz-nisan icin nerede fotograf cekilebiliriz? Hep romantik fotograflar istemistim ama bu havada elbise kirlenmeden nasil yapicaz.
kapalı mekanlar olabilir kuzum hidiv kasrı rahmi koç müzesi haydarpaşa garı aklıma ilk gelenler :)

Yaa cok tatlisinn:) ben de hep oyle diyorm biraz daha yersem yuvarlanarak inicem merdivenleri :)

nasilsin orya :)
yoksa senin adin sevgilinle hecelerin birlesimi mi
orhan yagmur gibi
:) ama boğazımı da tutamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…