2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

KıZlar ben aslen bayburtluyum bu sene yazın kalmak ıcın gittim her sene annemle yazın gideriz. Sevdıcegımlede orda tanıstım ama kendısı maraşlı bayburtta görevde.bayburta gelın gidicem ablamda oraya gelın gıttı sevdıgıne :) nısanlım bu ay dört kere gitti geldi yanıma 1200km uzagımda ama ıhmal etmez benı
Hayırlı olsun canım
tesekkur ederim

Son düzenleme:
Kuzu inci setler şık haklısın ama set kavramı hoşuma gitmiyor benim bide kapalı olduğum için kolye ve küpelerini istediğim gibi kullanamıcam ama bileklikler çok zarif altınbaşı beğendim websitesinden baktım şimdi hala araştırma aşamasındayım bide şey düşündüm bileklik yerine yakut,safir,zümrüt yüzük mö aldırsam dedim (bayılıyorum onlaraaa) ama pahalılar ve kıyamıyorum zaten kadının kocası yok emekli maaşıyla geçiniyor vicdansız gibi hissederim kendimi

Aslında canım ben öyle hiç takarım takmam diye düşünmedim hani altın kenarda kalır diye hep bilezik yaptılar. Ama şöyle bişey olabilir takılabilir yani.
Bilezik bunlar ama yine altınbaştan baktım incecik çok zarif bilezikler var benim aklımda kalan iğrenç bilezik tarzını değiştirmişler.. Evet kuzu bunlar gerçekten güzel böyle bişeyde aldırabilirm haklısın hem daha görünür bilekliğe göre.. Bilekliği sevgilim doğum günümde evlilik yıldönümümüzde falan alsın bari

greenandblue Maşallahhh gelinliklere bakılmaya başlanmış hemde bensizz Bu arada en iyisi diktirmek zaten beğensen bile bir modeli cuk diye üstüne oturmaz içine sinmez diktirmek en güzeli ablamda bir mankende beğenmişti gelinliğini giydi tam oldu herşeyi ama kadın biz yinede dikelim üzerine göre dedi :)
Tombuldut Hoşgeldin aramıza halime ,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
ValentinusNF En güzel canım bende set sevmem hiç.. Banada söz bileziği taktı annem(kayınvalidem) ama çok güzel bilezik dediğim aynı @serp07 nin gösterdiği türden kelepçeli bileklik ben çok beğendim nerden aldıklarını bilmiyorum doğrusu hiçte sormadım merak etmediğim için :) Akşam eve gidince çekerim resmini gösteririm aynısını nerde bulursun,beğenir misin bilmem ama en azından fikir olur
math27 Ben senden çok heyecanlıyım kız senin için

Kızlar ceyızınız bittimi ya ben bir liste yaptım baya bı cok oldu yaptıgım listeden harıc bir sürü sey daha aldım aldıkca alıyorum hastalık gıbı ya bide bitmiyo

bütçeye göre hareket etmek lazım ama inci setlerde ucuz değil kuzum onu alabilirim diyosa bence sende içinden geçeni aldır :)

Kızlar ceyızınız bittimi ya ben bir liste yaptım baya bı cok oldu yaptıgım listeden harıc bir sürü sey daha aldım aldıkca alıyorum hastalık gıbı ya bide bitmiyo
al bendende o kadar benim yatak odası banyo küçük ev aletleri bitti mutfak çok az kaldı :)
sonra genel ihtiyaçlara filan bakıcam :)

:)) aynen canım daha görünür olsun şimdi ki

Hayırlı olsun kuzum Allah tamamına erdirsin hepiciğimizi yalnız nişanlının bu ay 4 kez gelip gitmesine şok oldum tee bayburttan istanbula maşallah nazar değmesin

Teşekkür ederim tatlım gönder fotosunu sen fikir olur dediğin gibi ama bileklikten bileziğe geçiş yapmaya başladım hayalseverrr un beş taşa yavaş yavaş kayması gibi vay bee ben çocukluğumdan beri nefret ettiğim bilezik beğenecem hala inanamıyorum

Bildiğin madde bağımlılığı gibi çeyiz bağımlılığınında var olduğunun hepimiz kanıtıyız açız çeyize açızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…