2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

al bendende o kadar benim yatak odası banyo küçük ev aletleri bitti mutfak çok az kaldı :)
sonra genel ihtiyaçlara filan bakıcam :)
Ayy darısı basıma ya:) valla ben birde tek tek ne alıyosam yazıyorum fıytlarını bakalım kız ceyızı toplamda nekadar tutuyo sırf meraktan

Bende sevmem hiiiçç annem nasıl biliyorsa içimi okumuş kadın :) Kelepçeli bileklik almış

fantazi bilezikler diye şeyler var canım çocukluğumuzdaki bileziklerle alakası yok
pırlanta konusunda uzman olucam galiba şu an rengini kesimi filan araştırıyorum

Hayırlı olsun kuzum Allah tamamına erdirsin hepiciğimizi yalnız nişanlının bu ay 4 kez gelip gitmesine şok oldum tee bayburttan istanbula maşallah nazar değmesin
Zaten bu gıbı özellikte olmasa tee bayburtlara gelin gidermiydim fazla deger iyi niyet ve aşk görmesem mılyarlar verseler gıtmezdım istanbuldan

Anaaaam Benım suan bir sürü eksiğim var 7 mılyar gitmiş Allah herkeze yardım etsın valla benımde bulur o rakamları
valla benimde tam anlamıyla bitmedi canım ohh tamam diyorum hemen arkasından bişey çarpıyo gözüme aaa buda benim olmalı diyorum

bunlar altınbaştan gayet güzeller :)

ben kaba bi hesapla 12 bini gördüm
Ooooo ben pek başlamadım çeyiz alışverişine ufak tefek şeyler dışında ama sevdiceğiminde 9 bini gitmiş daha şimdiden nişan bile olmadı kuzu sen neredeyse her şeyi hallettin aciliyeti olmayan şeyleri bile aldın ama normaldir o kadar para gitmesi her türlü verecez o kadar parayı er yada geç

ben zaten sevgilim ne kadar harcar hesaplayamıyorum bile düğün mekanı gelinlik damatlık davetiye nikah şekeri ev eşyaları çok fazla gözüm korkuyo bu durumdan

Kızlar bencede önce ufak tefek seyleri alın cunku arkadaslarımdan bılıyorum, bu ufak seylerı sona bırakıyolar sonra birton eksık oluyo ve ustelık o ufak seylere ayıracak vaktınız bıle olmuyo. Yanı bn öyle yapıyorum en azından

bende öyle yaptım yani mutfak için ufak tekek eksiğim kalmadı diyebilirim kaldıysada gözümden kaçmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…