- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet canım ben cesaret edemem mutlaka üstüme göre vardır olmazsa küçük tadilat yapılır :)Riskli sanki dimi
Ayy darısı basıma ya:) valla ben birde tek tek ne alıyosam yazıyorum fıytlarını bakalım kız ceyızı toplamda nekadar tutuyo sırf meraktanal bendende o kadar benim yatak odası banyo küçük ev aletleri bitti mutfak çok az kaldı :)
sonra genel ihtiyaçlara filan bakıcam :)
Teşekkür ederim tatlım gönder fotosunu sen fikir olur dediğin gibi ama bileklikten bileziğe geçiş yapmaya başladımhayalseverrr un beş taşa yavaş yavaş kayması gibi vay bee ben çocukluğumdan beri nefret ettiğim bilezik beğenecem hala inanamıyorum
fantazi bilezikler diye şeyler var canım çocukluğumuzdaki bileziklerle alakası yokTeşekkür ederim tatlım gönder fotosunu sen fikir olur dediğin gibi ama bileklikten bileziğe geçiş yapmaya başladımhayalseverrr un beş taşa yavaş yavaş kayması gibi vay bee ben çocukluğumdan beri nefret ettiğim bilezik beğenecem hala inanamıyorum
ben kaba bi hesapla 12 bini gördümAyy darısı basıma ya:) valla ben birde tek tek ne alıyosam yazıyorum fıytlarını bakalım kız ceyızı toplamda nekadar tutuyo sırf meraktan
Zaten bu gıbı özellikte olmasa tee bayburtlara gelin gidermiydim fazla deger iyi niyet ve aşk görmesem mılyarlar verseler gıtmezdım istanbuldanHayırlı olsun kuzum Allah tamamına erdirsin hepiciğimiziyalnız nişanlının bu ay 4 kez gelip gitmesine şok oldum tee bayburttan istanbula maşallah nazar değmesin
Anaaaamben kaba bi hesapla 12 bini gördüm
valla benimde tam anlamıyla bitmedi canım ohh tamam diyorum hemen arkasından bişey çarpıyo gözüme aaa buda benim olmalı diyorumAnaaaamBenım suan bir sürü eksiğim var 7 mılyar gitmiş Allah herkeze yardım etsın valla benımde bulur o rakamları
Ahahahah dıyorum ya hastalık gıbıvalla benimde tam anlamıyla bitmedi canım ohh tamam diyorum hemen arkasından bişey çarpıyo gözüme aaa buda benim olmalı diyorum
Kuzu inci setler şık haklısın ama set kavramı hoşuma gitmiyor benim bide kapalı olduğum için kolye ve küpelerini istediğim gibi kullanamıcam ama bileklikler çok zarif altınbaşı beğendim websitesinden baktım şimdi hala araştırma aşamasındayımbide şey düşündüm bileklik yerine yakut,safir,zümrüt yüzük mö aldırsam dedim (bayılıyorum onlaraaa) ama pahalılar ve kıyamıyorum zaten kadının kocası yok emekli maaşıyla geçiniyor vicdansız gibi hissederim kendimi
Hahaha bende tektaşım olacağı zaman araştırıyordum öylefantazi bilezikler diye şeyler var canım çocukluğumuzdaki bileziklerle alakası yok
pırlanta konusunda uzman olucam galiba şu an rengini kesimi filan araştırıyorum
Ooooo ben pek başlamadım çeyiz alışverişine ufak tefek şeyler dışında ama sevdiceğiminde 9 bini gitmiş daha şimdiden nişan bile olmadıben kaba bi hesapla 12 bini gördüm
ben o zaman araştıramamıştım 3. ayda öyle bi hayalim yoktu kiHahaha bende tektaşım olacağı zaman araştırıyordum öyle
İkinci ve üçüncüyü çookkk beğendimmmm
bunlar altınbaştan gayet güzeller :)
ben zaten sevgilim ne kadar harcar hesaplayamıyorum bile düğün mekanı gelinlik damatlık davetiye nikah şekeri ev eşyaları çok fazla gözüm korkuyo bu durumdanOoooo ben pek başlamadım çeyiz alışverişine ufak tefek şeyler dışında ama sevdiceğiminde 9 bini gitmiş daha şimdiden nişan bile olmadıkuzu sen neredeyse her şeyi hallettin aciliyeti olmayan şeyleri bile aldın ama normaldir o kadar para gitmesi her türlü verecez o kadar parayı er yada geç
aldır gitsin valla çok şıklarrİkinci ve üçüncüyü çookkk beğendimmmmince zarif şeylerden hoşlanıyormuşum bunu anladım kalınlar pek hitap etmiyor bana tamam böyle bişe aldırcam kayınvalideciğime
Haklısın canım yaa asıl var ya nişandan sonra su gibi para gidecek yeni bir ev kuruluyor kolay mıben zaten sevgilim ne kadar harcar hesaplayamıyorum bile düğün mekanı gelinlik damatlık davetiye nikah şekeri ev eşyaları çok fazla gözüm korkuyo bu durumdan
ufak tefek şeyleri alıyım ki o zaman bunlarla ugraşmıyım diye çabalıyorumHaklısın canım yaa asıl var ya nişandan sonra su gibi para gidecek yeni bir ev kuruluyor kolay mı
bende öyle yaptım yani mutfak için ufak tekek eksiğim kalmadı diyebilirim kaldıysada gözümden kaçmıştır :)Kızlar bencede önce ufak tefek seyleri alın cunku arkadaslarımdan bılıyorum, bu ufak seylerı sona bırakıyolar sonra birton eksık oluyo ve ustelık o ufak seylere ayıracak vaktınız bıle olmuyo. Yanı bn öyle yapıyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?