2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar benım dugun tarıhı henuz konusulmadı ama aranızda kına için organızasyon kıralamayı düşünen varmı

almıştım kuzum ben morhpy recards :)
sen yokken ben çeyizde baya yol katettim

amin hepimizi en kısa sürede inşallah :)

gule gule kullan tatlim :) BASKA neler aldin kuzuuuuuu benm Cok SUKUR birkac eksigim kaldi :) bornoz ve banyo setim kaldi :)

Kızlar benım dugun tarıhı henuz konusulmadı ama aranızda kına için organızasyon kıralamayı düşünen varmı
Ben düşünmüştüm hatta gittim görüştüm ama onların vaad ettiği şeyi ben 4 kat ucua halledebilceğim için yaptırmamaya karar verdim çünkü senin benim yapamıcagım seyler değil :)

gule gule kullan tatlim :) BASKA neler aldin kuzuuuuuu benm Cok SUKUR birkac eksigim kaldi :) bornoz ve banyo setim kaldi :)
kuzum baya bitti gibi küçük ev aletleri banyo setler banyo tekstili yatak odası için gerekenler mutfakta bitti gibi ütü masası çamaşır kurutmalığı bide genel bi kaç parça şey kaldı :)

kuzum baya bitti gibi küçük ev aletleri banyo setler banyo tekstili yatak odası için gerekenler mutfakta bitti gibi ütü masası çamaşır kurutmalığı bide genel bi kaç parça şey kaldı :)

Maşallah kuzu birşey kalmamış yaaa Büyük'leri halletmişsin gerisi Çorap söküğü gibi gelir

5 taş sevdasına düştün kalan çeyizlerin üstüne düşmüyon artık dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…