son sürat devam kuzucumm alıp alıp duruyorum :) sende durumlar ne :)
neden byle bi karar aldın ki canım hep beraber bekliyoruz işte burda :)
Dugun nezaman canmbende öyle yaptım yani mutfak için ufak tekek eksiğim kalmadı diyebilirim kaldıysada gözümden kaçmıştır :)
hangi marka canım güle güle kullan :)Supurge aldim balim :) insallah iyi cikar Elektronik esyalar Biraz sans isi:)
martta söz nişan ağustosta düğün düşünüyoruz inşallah canım :)Dugun nezaman canm
hangi marka canım güle güle kullan :)
martta söz nişan ağustosta düğün düşünüyoruz inşallah canım :)
Allah kavustursun inşallahhangi marka canım güle güle kullan :)
martta söz nişan ağustosta düğün düşünüyoruz inşallah canım :)
almıştım kuzum ben morhpy recards :)Arcelik aldim canim sirketime ihanet etmek istemedimsağol kuzum sen aldin mi peki?
amin hepimizi en kısa sürede inşallah :)Allah kavustursun inşallah
var varr olmaz mı mesela benKızlar benım dugun tarıhı henuz konusulmadı ama aranızda kına için organızasyon kıralamayı düşünen varmı
almıştım kuzum ben morhpy recards :)
sen yokken ben çeyizde baya yol katettim
amin hepimizi en kısa sürede inşallah :)
Kızlar benım dugun tarıhı henuz konusulmadı ama aranızda kına için organızasyon kıralamayı düşünen varmı
Ben düşünmüştüm hatta gittim görüştüm ama onların vaad ettiği şeyi ben 4 kat ucua halledebilceğim için yaptırmamaya karar verdim çünkü senin benim yapamıcagım seyler değil :)Kızlar benım dugun tarıhı henuz konusulmadı ama aranızda kına için organızasyon kıralamayı düşünen varmı
Güle güle kullan canım :)Supurge aldim balim :) insallah iyi cikar Elektronik esyalar Biraz sans isi:)
kuzum baya bitti gibi küçük ev aletleri banyo setler banyo tekstili yatak odası için gerekenler mutfakta bitti gibi ütü masası çamaşır kurutmalığı bide genel bi kaç parça şey kaldı :)gule gule kullan tatlim :) BASKA neler aldin kuzuuuuuu benm Cok SUKUR birkac eksigim kaldi :) bornoz ve banyo setim kaldi :)
Hoşgeldin canımmm :) Ben burdayım...Merhaba kimler var buradaaa ben geldimm
kuzum baya bitti gibi küçük ev aletleri banyo setler banyo tekstili yatak odası için gerekenler mutfakta bitti gibi ütü masası çamaşır kurutmalığı bide genel bi kaç parça şey kaldı :)
Merhaba kimler var buradaaa ben geldimm
5 taş sevdasına düştün kalan çeyizlerin üstüne düşmüyon artık dimi:)kuzum baya bitti gibi küçük ev aletleri banyo setler banyo tekstili yatak odası için gerekenler mutfakta bitti gibi ütü masası çamaşır kurutmalığı bide genel bi kaç parça şey kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?