- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
annem bide bana çok aldın diyoduOoo yok canım onlar bitti bi sürü var ya 14 oldu heralde pike nevresim
Harbiden krizlistene göre ufak tefek bişey al canım çeyiz krizin geçsin :)
bi denesene bakalım nolcak
sen ne kadar aldınannem bide bana çok aldın diyodu
Benim annemde aynısını söylüyodu nevresimden bol bişeyin yok diyodu çıkardık bi baktık kayda değer nevresim çıkmadı hiç fransız dantelli falan almışız hep bide misafrlık cok almışız 101 marketten canım tavsıye ederm kumaşları çoğu markaya bin basar suan kullanıyorum ben kendım için ceyızımede alıp takım yaptım cok ucuza mal oluyo üstelik ama kaliteli alcaz düğüne yakın 7-8 tane. İllaki bişey alıcam diyosan ben en son bi pike takımı aldım aryıldız ın ve cok kalıtelı 150 tl ye :)annem bide bana çok aldın diyodu
bilmiyorum ki artık herşey internetteHarbiden krizYaaa korsan cd harbiden varmıdır düşünüyorum şimdi
5 nevresim takımısen ne kadar aldınekstradan bide çarşaf set aldım 4 tane koycak yer yok
Bilemedim ama sormak lazım cd .cilere bide benim net kotalı izleyip yapamıyorum yoksa sorun değil nettende acarım ama... cd cilere bi soralım bakalım çekerlermi bize zaten sanırım 7 tane cd si varmış biri hamile pilatesiymiş bildiğim kadaryla 6 sını ceksınler bıze yeterHarbiden krizYaaa korsan cd harbiden varmıdır düşünüyorum şimdi
ben nevresimleri özdilektenBenim annemde aynısını söylüyodu nevresimden bol bişeyin yok diyodu çıkardık bi baktık kayda değer nevresim çıkmadı hiç fransız dantelli falan almışız hep bide misafrlık cok almışız 101 marketten canım tavsıye ederm kumaşları çoğu markaya bin basar suan kullanıyorum ben kendım için ceyızımede alıp takım yaptım cok ucuza mal oluyo üstelik ama kaliteli alcaz düğüne yakın 7-8 tane. İllaki bişey alıcam diyosan ben en son bi pike takımı aldım aryıldız ın ve cok kalıtelı 150 tl ye :)
ayyy bu konuşmalarımıza dayanarak bizi korsancılıkla suçlayıp hapse atarlarsa kim bize temiz don getirirBilemedim ama sormak lazım cd .cilere bide benim net kotalı izleyip yapamıyorum yoksa sorun değil nettende acarım ama... cd cilere bi soralım bakalım çekerlermi bize zaten sanırım 7 tane cd si varmış biri hamile pilatesiymiş bildiğim kadaryla 6 sını ceksınler bıze yeter
ben nevresimleri özdilekten
pikeleri karacadan
evlilik setini cemil ipekçiden aldım canım ciddi bi bütçe gitti bu işe :)
evlilik setim fransız dantelli işlemeli filan
nevresimlerim hep pamuk saten :)
Bn özellikle şu marka olsun demiyorum ya kumaşı önemli benim için denk geldikçe alıyorum daha az para gidiyo gibi geliyo o zamanben nevresimleri özdilekten
pikeleri karacadan
evlilik setini cemil ipekçiden aldım canım ciddi bi bütçe gitti bu işe :)
evlilik setim fransız dantelli işlemeli filan
nevresimlerim hep pamuk saten :)
ayyy bu konuşmalarımıza dayanarak bizi korsancılıkla suçlayıp hapse atarlarsa kim bize temiz don getirir
özdilek mi canım?bende alayım diyorum ama netten güvenemiyorum, kumaşları nasıl olur diye
Tövbe deayyy bu konuşmalarımıza dayanarak bizi korsancılıkla suçlayıp hapse atarlarsa kim bize temiz don getirir
markalar yinede kumaşın kalitesini etkiliyo canım bide çeyiz diye alıyoruz ya braz bilindik marka olması iyi bence :)Bn özellikle şu marka olsun demiyorum ya kumaşı önemli benim için denk geldikçe alıyorum daha az para gidiyo gibi geliyo o zaman
Düğüne kadar alınır heralde yani duramıyo insanbilmiyorum ki artık herşey internette
ama birileri hala korsancılık yapıyodur
5 nevresim takımı
2 pike takımı
1 evlilik seti
evlilik setiyle 6 nevresim takımı 3 pike takımı oluyo
Nette cok ucuzlar denk gelebılıyo bazen tam nıyetlenıyorum limitim olmuyo limitim oluyo bulamıyorum yada cesaret edemiyorum o yüzden daha hiç netten alışveriş nasip olmadı bana:dbende alayım diyorum ama netten güvenemiyorum, kumaşları nasıl olur diye
Aynen canımBilemedim ama sormak lazım cd .cilere bide benim net kotalı izleyip yapamıyorum yoksa sorun değil nettende acarım ama... cd cilere bi soralım bakalım çekerlermi bize zaten sanırım 7 tane cd si varmış biri hamile pilatesiymiş bildiğim kadaryla 6 sını ceksınler bıze yeter
Canım karacadan var bi kaç nvresimim aynı marka olmasına ragmen markalarında kaliteleri kendi mallarıyla birbirini tutmuyo ama hele bi tanesi çok dandik çıktı battanıyelı set almıştım sevgılıler gununde hıc begenmedm nevresımını yıkanınca nolcak bakalım görüciiiz :)markalar yinede kumaşın kalitesini etkiliyo canım bide çeyiz diye alıyoruz ya braz bilindik marka olması iyi bence :)
yok ben daha yatak odası için bişey almıycam yeterDüğüne kadar alınır heralde yani duramıyo insan
Ciddi anlamda uygun şeyler zaman zaman denk geliyo bende bilindik markaları alıyorum genelde canım :)Nette cok ucuzlar denk gelebılıyo bazen tam nıyetlenıyorum limitim olmuyo limitim oluyo bulamıyorum yada cesaret edemiyorum o yüzden daha hiç netten alışveriş nasip olmadı bana:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?