- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hangi model canım ben bi tane mor buhar kazanlı kestirmiştim gözüme
Hoşbulduk canımSelam canım hoşgeldin :)
Süpürgede almadım halahalam alıcakmış onu rowenta slience kullandınız mı hiç ?
Ben yaptım canım kesinlikle tavsiye ederim. Resmen vücununun yandığını hissediyosunPilatese başlamak istiyorum.. Daha önce pilates yapan varmı aranızda kızlar?
Hadi ya hangi model canım
ben hiç almadım canım ama çok güzel görünüyolar :)İçimde bir his var çok güzel indirimler olacak, aranızda madame coco dan nevresim alan var mı acep
ben bunu aldım canım :)Süpürgede almadım halahalam alıcakmış onu rowenta slience kullandınız mı hiç ?
İnternette var canmValla benimde malzemelerim var ama kendi çapımda yuvarlanıyom işte dvd lazım ebru şallınında tüm dvdlerini alsam dünyanın parası kıyamıyorum şimdi ou alcagma ceyızıme alırım diyorum
Bende yapcam canım başlıcamda cd lerine para vermeye kıyamadımBen yaptım canım kesinlikle tavsiye ederim. Resmen vücununun yandığını hissediyosun
Ben netten aldım bişe olmadı canım:) n11den aldım:)bende alayım diyorum ama netten güvenemiyorum, kumaşları nasıl olur diye
Ben netten aldım bişe olmadı canım:) n11den aldım:)
Annemde philips almış bende beğendim tefale de bakacam niyeyse hep kazanlı istiyorum ben:)Teşekkür ederim canım, bu arada alacaksan Philips tercih et, evde de onu kullanıyoruz..Bizde ondan aldık :)
Evet canım soley ve özdilek aldım.Peki bilindik markaları mı tercih ettin ?
Netim kotalı canım o yüzden yapamıyorum netten cd cektrcem ama cekıyolarmı bılmıyorm plateslerıİnternette var canm
gell ben sana mesaj yapıyımmKızlar bi uyumuşum ki sormayın :) zor uyandım şimdi :) bide kanepede uyumuşum her yerim ağrıyo
Ben çook önce çekilmiş bulmuştum ama ben nettekileri daha çok sevdim beyaz tv de yapıyodu yaNetim kotalı canım o yüzden yapamıyorum netten cd cektrcem ama cekıyolarmı bılmıyorm plateslerı
Evet canım soley ve özdilek aldım.
Ay ne güzel olur :) bide memleketim sıcacıktı şimdi buzz gibi heryer kargell ben sana mesaj yapıyımm
Zaten iade hakkın da var canım :)O zaman bende öyle yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?