Ay ya çok güzel bu:)valla bende bayıldım netten alsam 100 lira kargosu filan 110 a denk gelcekti 50 ye aldım
Ararsan daha güzel bilgi alırsın diye dedim canım:)En son aradığım otel 4 geceye 5200tl fıyat verdı :) o yuzden aramıyorum artık canım
Anladım cnım iyice araştırıyorum zaten teşekkür ederim yinede :) nette cevabını bulamadığım bişey olursa tabikide ararım oteli :)Ararsan daha güzel bilgi alırsın diye dedim canım:)
Güle güle kullan canım çok güzlmiş gerçekten :)valla bende bayıldım netten alsam 100 lira kargosu filan 110 a denk gelcekti 50 ye aldım
Ay ya çok güzel bu:)
Güle güle kullan canım çok güzlmiş gerçekten :)
ben çok istedim ama hiç yapmadım :)Pilatese başlamak istiyorum.. Daha önce pilates yapan varmı aranızda kızlar?
ne almayı düşünüyosun ki canım :)Bişeyler alasım geliyo ama alamıyorum :) aklıma bişey gelmiyo indirimde yok
Valla benimde malzemelerim var ama kendi çapımda yuvarlanıyom işte dvd lazım ebru şallınında tüm dvdlerini alsam dünyanın parası kıyamıyorum şimdi ou alcagma ceyızıme alırım diyorumben çok istedim ama hiç yapmadım :)
evet canım hiç indirim yok bu aralar nedense mesaj falan gelmez olduBişeyler alasım geliyo ama alamıyorum :) aklıma bişey gelmiyo indirimde yok
aynı mantık bişey alırım diyorumm ayy dur yaa önce çeyiz bitsin diyorumValla benimde malzemelerim var ama kendi çapımda yuvarlanıyom işte dvd lazım ebru şallınında tüm dvdlerini alsam dünyanın parası kıyamıyorum şimdi ou alcagma ceyızıme alırım diyorum
Korsanamı girsek napsak cd ciler çekermi ki onları sıkılaşmam lazım benim ağustosa kadaraynı mantık bişey alırım diyorumm ayy dur yaa önce çeyiz bitsin diyorum
bilemedim ki şimdiKorsanamı girsek napsak cd ciler çekermi ki onları sıkılaşmam lazım benim ağustosa kadar
Bilmiyorum ki ev içim öyle :)ne almayı düşünüyosun ki canım :)
Şimdi cd ciyede gidip selülit savar diyemem ki arkadaşbilemedim ki şimdi
Ay evet ya bakıyorum hiç bi yerde yok canım alasım var ya ondan :)evet canım hiç indirim yok bu aralar nedense mesaj falan gelmez oldu
Karar veremiyosan nevresim al gitsin canım ne kadar alırsan o kadar iyi kullanılcak en lazım şey :)Bilmiyorum ki ev içim öyle :)
Ooo yok canım onlar bitti bi sürü var ya 14 oldu heralde pike nevresimKarar veremiyosan nevresim al gitsin canım ne kadar alırsan o kadar iyi kullanılcak en lazım şey :)
listene göre ufak tefek bişey al canım çeyiz krizin geçsin :)Bilmiyorum ki ev içim öyle :)
bi denesene bakalım nolcakŞimdi cd ciyede gidip selülit savar diyemem ki arkadaşÇekerler mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?