2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar canım çok sıkkın ya. Yazılı yaptım okuyorum ama sonuç hüsran yine. Anlamıyorum bende mi suç nerde hata yapıyorum diye. Ama sınıfta hepsini çözüyorum kendimi yırtıyorum yapsınlar diye. Hatta diyorum yazılıda çıkacak diye ama ona rağmen yapamıyolar. Ya notlar 19 20 hep iptal etsem yine aynı olacak sonuç bilmiyorum napcam

benimde ilk dizimdi 5 yıl önce filan izledim bida da bırakamadım kore dizilerini
Kuzu bende dönem dönem kore dizisi amerikan dizisi izliyorum 1 senedir falan kore dizisi izlememiştim bununla tekrar başladım ama dediğin çok doğru bağımlılık yapıyor resmen bende çok kore dizisi izledim

Canım matematikti dimi branşın? Genelde çok zorlanıyorlar matematikte öğrenciler. Eğer yine sınav yaptığında yine aynı sonuç olacaksa çan eğrisiyle geçir istersen. Hak hukuk ihlail olacak ama hepsinin kalması daha sorun olur herhalde dimi? Gerçi pek anlamıyorum bende bu işlerden

Canım milli eğitimde çan eğrisi yok malesef yani biz yazılı notlarını e okula giriyoruz sözlü notlarını giriyoruz e okul hesaplıyo karneye geçiriyo.
Sorun sınavda yapamamaları. Sınıfta soruyorum takır takır çözüyolar ama yazılı sıfır hatta kesin çıkacak dediğim soru en çok yanlış yapılan soru

Ne öğretmenisin canım sen? Öğrencilerin bu notları aldıklarına göre büyükler sanırım lisemi?

Anladım canım bize lisede yapmıştı hoca bi kere ona dayanarak söyledim ama bu 10 yıl öncesiydi tabi

Ambalajlı haliyle kullanmazsan açmazsan hiç 3 yıl diye biliyodm canım dogrumu bılmıyorum
çeyiz diye ortalıkta dolanıyorumda birazda kişisel bakım ürünleri alıp kenara koymak istiyorum :)
en iyi ihtimal ağustos diyoruz dayanır mı o zamana kadar bilmiyorum :)

yok kuzu 5 ve 6.sınıf malesef matematik branşım
Kızlarr selamm ben geldım :))
Canım sakın kendıne dert etme arkadaslarımdanda duyuyorum bu durumu ogrencılerle alakalı da olabılıyo ve nedense bu matematık konusunda hep bu durum var yegenımın matematıgı iyi ama sınıfındakı cocukların genel anlamda notları kötüymüş uc bes kısı ıyı not alıyomus

kızlar bi parfüm veya makyaj malzemeleri hiç kullanılmadan ne kadar durabilir :)
Ambalajın ustunde yazar acıldıktan sonra kac ay kullanılabılecegı ama acmadıgın surece sıkıntı yok kendımden bılıyorum iki üç sene bekler

Arkadaşlar selam,ben baya aranıza geç katıldım haziran ayına düğün yapmak istiyoruz,ama hala mekan arastırma asamasındayız.Konu ile ilgili yorum vardır diye mesajları okumakk istedim ama 1322 sayfayı tek tek incelemek imkansız sanırım:)Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın:)Gelelim konuya İstanbulda Wonderland, Pendik Ada Tesisleri,Byotell,Marma Otel, gibi yerlede düğüne katılmış olan var mı?Ya da gidip görüp önerebileceğiniz bir yer ,yorumlarınızı bekliyorum:)Şimdeden çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…