2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sevindim canım sizin adınıza :) pikeli seti bilmiyorumda 400e almadıydm ben 220 mıydı neydı kutudaydı zaten fıyatı sabıttı yanı ya 200 ya 220ydı... Karacanın pamuk satenlerını bılıyorum guzeller hatta almayıda dusunuyorum :)

samimi bir şekilde söylüyorsa bence alsın canım sen alcaksın o alcak fazlalık olur bence begendiklerini söyle sonra sende yine 2 tane begendiğin alırsın :)
şimdiden güle güle kullan :)

samimi oldugunu dusunuyorum, cunki sen alsanda ben yine alicam dedi. Rahmetli anne sagliginda boyle bisey demisti ablaya bende hatirliyorum.

Pamuk saten kumaş aldık teyzem kaneviçeyle süslicek bana bi nevresim takımı bi pike takımı :))

greenandblue Canımsıınnn yokluğu bir sen fark ettin :)

Herkese mutlu günler kızlar..Bu sabah işe giderken annem çok rahatsılaştı bende işten izin aldım gitmedim hemşirelik yapıyorum ona bugün biraz üşüttü sanırım dünde dua vardı diyordum ya çok yorulmuş kıyamam Bende ev işlerini yapıyorum ancak pc yi açabildim şimdide markete çıkıcam yemeklik alışveriş yapıcam gelicem yemek yapıcam sizleri özledim konuşmalarınızı okudum herkesler çok iyi maşallah öptüm hepinizi özellikle greenandblue ve @tubbb sizi
Kendinize iyi bakın kızlar

Ben eksikliğini dile getirmedim diyemi bu ayrımcılık :) küstümmmm

bende farketmiştim ama yaaa.. ben bide Tikkabilla yı özledim

senin yokluğun farkedilmez mi aaaa aşk olsun
Çok geçmiş olsun canım annene , Sana da kolay gelsin dikkat et kendineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…