- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Günaydııınn :)
Günaydın kızlar nasılsınızz ne var ne yok
Ta Ta Ta tammm günaydınn
Gunaydin güzel gelinler
Günaydın forumun en güzel gelincikleriiiii
Çok sevindim senin adına canım :)Kızlaaarr dün nişanlığımın provasındaydımm. Çok güzel oluyorrr hatunlar çook beğendimmm
teşekkür ederim canım benim çok sağolÇok sevindim senin adına canım :)
Kızlaaarr dün nişanlığımın provasındaydımm. Çok güzel oluyorrr hatunlar çook beğendimmm
Kızlaaarr dün nişanlığımın provasındaydımm. Çok güzel oluyorrr hatunlar çook beğendimmm
Offf bu çocuk beni katil etcek ya. Valla gidip boğazlayasım var. Bi insan bu kadar umursamaz olabilir ya.
teşekkür ederim tatlımmMutlulukla giy canımmm
Gunaydin canim
Iyiyiz sukur sen
Canım bişe soruyorum öyle bi cevap veriyo ki terslermiş gibi. Arada yapıyo. Dünde yaptı. Bugünde yaptı sinir oldum. Kötü niyeti yok ama sinirimi bozuyo.Hayırdır canım ne oldu ?
Canım bişe soruyorum öyle bi cevap veriyo ki terslermiş gibi. Arada yapıyo. Dünde yaptı. Bugünde yaptı sinir oldum. Kötü niyeti yok ama sinirimi bozuyo.
Canım öylede dikkat et diyorum ama o ters cevap verünce ben çıldırıyorumTakılma canım ya konuşma tarzı öyledir belki ?
Günaydın kızlaaar :) yine okula geç kalıyorum :) öptüm hepinizi:)
Günaydın güzel gelincikler
Günaydın kızlar nasılsınızz ne var ne yok
Ta Ta Ta tammm günaydınn
Gunaydin güzel gelinler
Kızlaargünaydın nasılsınız
samimi bir şekilde söylüyorsa bence alsın canım sen alcaksın o alcak fazlalık olur bence begendiklerini söyle sonra sende yine 2 tane begendiğin alırsın :)Kizlar dun nevresim konusu olmus okudum yazdim bende.
Haftasonu gectigimiz pazar askin ablasi falan bi yerde mobilya nevresim falan baktik, bitane begendi sanada alalim dedi ben de karaca homeda begendigim iki model var onlari alicam dedim. Bende size iki tane alicam istersen onlari ben alayim dedi. Bende sen alma o zaman ben aliyorum zaten dedim. Sen alsanda ben alirim yine en iyisi soyle ben alayim dedi. Soylesem mi sizce? Karaca home 200tl bitanesi nevresimin. Ben yuk olmak istemedim ama o istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?