- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hemen küserim hemen trip atarım hiç atlamam :)
Özel eğitim canımne semineri canım bizim burda yok şükür
Özel eğitim canımne semineri canım bizim burda yok şükür
Oryaaa farkedilmez mi yokluğun hiç ya:) özledim seni bendeegreenandblue Canımsıınnn yokluğu bir sen fark ettin :)
Herkese mutlu günler kızlar..Bu sabah işe giderken annem çok rahatsılaştı bende işten izin aldım gitmedim hemşirelik yapıyorum ona bugün biraz üşüttü sanırım dünde dua vardı diyordum ya çok yorulmuş kıyamamBende ev işlerini yapıyorum ancak pc yi açabildim şimdide markete çıkıcam yemeklik alışveriş yapıcam gelicem yemek yapıcam sizleri özledim konuşmalarınızı okudum herkesler çok iyi maşallah öptüm hepinizi özellikle greenandblue ve @tubbb sizi
Kendinize iyi bakın kızlar
Anladım canım bizimde dün etkinlik vardı engelliler günüyle ilgiliÖzel eğitim canımbi günlük:)
Estağfrullah tatlım olurmu öyle sey şaka yapıyorum ben :)greenandblue Canım benim çok teşekkür ederim sağol bende dikkat ederim kendime eve geldim şimdi biraz dinleneyim de yemeğe başlarım Ben alırım şimdi Miss_bonn in gönlünü :)
Miss_bonn Canımm küsme sen olur mu hiç öyle şey neden ayrımcılık yapayım seni de çok seviyorum ben affet benii bende konuştum özelden Tikkabilla ile yakında gelir umarım
fid Canım çok sağoll :)
math27 Canım benim bende özledim seni sizlerii
Herkese merhabalar kızlar bugün pek uğrayamadım topiğe sebebini yazdım hepinizi selamlıyorum
Kızlaaarr dün nişanlığımın provasındaydımm. Çok güzel oluyorrr hatunlar çook beğendimmm
greenandblue Canımsıınnn yokluğu bir sen fark ettin :)
Herkese mutlu günler kızlar..Bu sabah işe giderken annem çok rahatsılaştı bende işten izin aldım gitmedim hemşirelik yapıyorum ona bugün biraz üşüttü sanırım dünde dua vardı diyordum ya çok yorulmuş kıyamamBende ev işlerini yapıyorum ancak pc yi açabildim şimdide markete çıkıcam yemeklik alışveriş yapıcam gelicem yemek yapıcam sizleri özledim konuşmalarınızı okudum herkesler çok iyi maşallah öptüm hepinizi özellikle greenandblue ve @tubbb sizi
Kendinize iyi bakın kızlar
Özelden konustumTikkabilla yla en yakın zamand gelir inşallah yeniden :) ben üye olmadan önce daha canlıydı burası zaten
Canım çok mantıksız ya uygulanabilir bişe anlatmıyolarAnladım canım bizimde dün etkinlik vardı engelliler günüyle ilgili
Canım resim henüz yok yrn provam var cekilebilirsem gosteririm ins :)Nasil nisanligin ki :) resim istesek olur mu
Gecmis olsun orya canim
Bence hala canli canm cunku hic birinize yetisemiyorum
Neler aldın bakayım :)
Canım resim henüz yok yrn provam var cekilebilirsem gosteririm ins :)
Güle güle kullan canım benim cook güzeller
bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım
çok saoll canım benimGüle güle kullan canım benim cook güzeller
çok saol tatlım bugün bende yoktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?