2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oryaaa farkedilmez mi yokluğun hiç ya:) özledim seni bendee

greenandblue Canım benim çok teşekkür ederim sağol bende dikkat ederim kendime eve geldim şimdi biraz dinleneyim de yemeğe başlarım Ben alırım şimdi Miss_bonn in gönlünü :)
Miss_bonn Canımm küsme sen olur mu hiç öyle şey neden ayrımcılık yapayım seni de çok seviyorum ben affet benii bende konuştum özelden Tikkabilla ile yakında gelir umarım
fid Canım çok sağoll :)
math27 Canım benim bende özledim seni sizlerii

Herkese merhabalar kızlar bugün pek uğrayamadım topiğe sebebini yazdım hepinizi selamlıyorum

Estağfrullah tatlım olurmu öyle sey şaka yapıyorum ben :)

kızlar hepiniz toplanmışssınız ama ben cıkıyorum öpüyorum sizleri kayınvalıdeme gıdıcem kursu astım yıne bugun aksama nişanlımı beklicem getiricek beni öpüyorum sizi akşama görüşürüz :)

Kızlaaarr dün nişanlığımın provasındaydımm. Çok güzel oluyorrr hatunlar çook beğendimmm

Nasil nisanligin ki :) resim istesek olur mu

Gecmis olsun orya canim
Özelden konustum Tikkabilla yla en yakın zamand gelir inşallah yeniden :) ben üye olmadan önce daha canlıydı burası zaten

Bence hala canli canm cunku hic birinize yetisemiyorum

Kızlaaar ben geldiim topiğinizin sanırım hayalet gelınıı bi var bi yok Ama telden giriyorum tabletın sarjı bozuldu pcde bızım ofıste telden zor oluyo

bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım

bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım
Güle güle kullan canım benim cook güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…