Ama kımsede dört dörtlük degılCanım ufak tefek derken bir sürü şey yaptı böyle yapma dediğim ne hali varsa görsün bende salak gibi maddi açıdan zorlanmasın diye daha uyguna bişeyler aldırmaya çalışıyordum değmez o kadar onu düşünmeye
Kuzu farklı da gerçekten iğrenç çıkmıştım fotolarda saçlarım toplu deneme kabininde bişeyler denerken falan yüzeysel biri olsa terkederdi beni o derece iğrenç yada ben abartıyorum bilmiyorumcanım haklısın bence. telefonunu karıştırmaması lazımama hemen kötü düşünme güvenim sarsıldı filan diye.. hem fotoğrafla canlı görmek çok farklı zaten hayallerin yıkılmadı cnım öyle düşünme
Evet canımda o da yok çıktı galiba artık başka da yok mudur kimse acaba?@tikabella ingilizce öğretmeniydi canım ynlış hatırlamıyorsam
İşte sinirlenince çıktık gittik avmden aslında almam gerekenler vardı baya daha yeni başlamıştık ama neyse artık bilmiyorum yaa o bana saygı duyömuyorsa bende onun cebini düşünmeyimAma kımsede dört dörtlük degılGenede sakın ol sınırlenme hem ne guzel tok gözlü ve düsünceli davranmıssın sana yansıttımı bılmıyorum ama bu gıbı seyler cok dıkkat cekıyo sen ıyı ol emınımkı karsılıgıda guzel olur ne cok acgöz olucan nede fazla tok :) gerektıgı kadar
Gecer sınırın gecerEvet canımda o da yok çıktı galiba artık başka da yok mudur kimse acaba?
İşte sinirlenince çıktık gittik avmden aslında almam gerekenler vardı baya daha yeni başlamıştık ama neyse artık bilmiyorum yaa o bana saygı duyömuyorsa bende onun cebini düşünmeyimama lafta olur benim ki yine düşünürüm onu
Kuzu biz de kiracı olucaz eskiden kirada oturmuştuk ama çocuktum hatırlamıyorum öyle 1 ayda evden çıkartılamaz insanlar kiracı hakları diye bişey var atıyorum 1 yıllık sözleşme yapıyorsun o 1 ay hiçbir sebeple ev sahibi seni evden çıkaramıyor mesela bundan eminim ama kiracılıkla ilgili internetten araştır bazı belgeler varmış bazı uyanık ev sahipleri bahsetmiyorlarmış o belgelerden, kiracıya daha fazla hak tanıyan kanunlar falan galiba neyse onları eksik etmeyin yani sözleşme süresi ne kadarsa o süre içinde atılma durumunuz olamaz iyice araştırın bizde öyle yapacağızKızlar meslekten dolayı kıracı olacak varmı aranızda bn suana kadar kıra nedır bılmedım bitek kendi işyerımız kıra onuda abım senelık ödüyodu. Nısanlımın arkadası evlı daha bı ay gecmeden evden cıkarmıslarayrıca perde ve halılar nasıl olur hanı her eve uyması lazım sonucta her tasınmada perde halımı alıcam
Kızlar meslekten dolayı kıracı olacak varmı aranızda bn suana kadar kıra nedır bılmedım bitek kendi işyerımız kıra onuda abım senelık ödüyodu. Nısanlımın arkadası evlı daha bı ay gecmeden evden cıkarmıslarayrıca perde ve halılar nasıl olur hanı her eve uyması lazım sonucta her tasınmada perde halımı alıcam
Kuzu farklı da gerçekten iğrenç çıkmıştım fotolarda saçlarım toplu deneme kabininde bişeyler denerken falan yüzeysel biri olsa terkederdi beni o derece iğrenç yada ben abartıyorum bilmiyorum
Sinirlenince keyfim kaçıyor hiçbir şeyden zevk almıyorum yoksa bırakılır mıııııııGecer sınırın gecerKızz sınırlenıpte o misillim alısverıs bırakılırmı
İnşallah yaaaay evet en güzeli kendi evin olması :)
canımm sakinlei geçer sinirin dediğim gibi fotoğraf ve canlısı bir değil ki :)
Bencede cnm yoksa cok sacmaa tayın yerımız bellı olana kadar napcaz yoksa oyuzden ev kıralamadan once sozlesme sart haklısıınnKuzu biz de kiracı olucaz eskiden kirada oturmuştuk ama çocuktum hatırlamıyorum öyle 1 ayda evden çıkartılamaz insanlar kiracı hakları diye bişey var atıyorum 1 yıllık sözleşme yapıyorsun o 1 ay hiçbir sebeple ev sahibi seni evden çıkaramıyor mesela bundan eminim ama kiracılıkla ilgili internetten araştır bazı belgeler varmış bazı uyanık ev sahipleri bahsetmiyorlarmış o belgelerden, kiracıya daha fazla hak tanıyan kanunlar falan galiba neyse onları eksik etmeyin yani sözleşme süresi ne kadarsa o süre içinde atılma durumunuz olamaz iyice araştırın bizde öyle yapacağız
Anladım tatlım ama su perde ve halı olayı kafama takılıyo sımdideTombuldut canım çoklu alıntı yaptım ama ne oldu anlamadım oldu mu olmadı mı hiçbir şey ekrana çıkmadı neyse sana yazdığım mesajda 1 ay yazmışım 1 yıl olacaktı o.. yani bir yıllık sözleşme yapıyorsun ev sahibiyle bir yıl boyunca hiçbir sebepten atamıyor seni (cümlenin doğrusu buydu )
Ay zaten evlenınce her kılıkta görecek dert etmeİnşallah yaaaofff yaa ne güzel straplez abiyeyle saçlarım dağınık topuz yüzümde makyajlı olarak ilk defa görecekti beni (yılların hayali) şimdi çok afedersin mok gibi gördü Allahıııımmmmmmmmmmmmmmmm sinirim bozuldu
ay evet en güzeli kendi evin olması :)
Aynen ya kafana göre döşe istedıgını yap et ama işte tayın yerı kesınlesınce anca alırız ev ah memurlukzaten son bı batı görevi var bıkere tasınma olayımız olacak sonra ev ınsşlah
O benimde kafama takılıyor yaa ayrıca ankastre fırın ocak davlumbazda istiyorum ama kiralık evde nasıl monte ettireyim mecburen normal ocak ve fırın alıcazAnladım tatlım ama su perde ve halı olayı kafama takılıyo sımdideÇılgınlık giçircimm
İşte şimdi dert ediyoruz bikaç seneye bunlar unutulacak ama işteAy zaten evlenınce her kılıkta görecek dert etme
İşte şimdi dert ediyoruz bikaç seneye bunlar unutulacak ama işte
Aynen ama basta nasıl alısırsak bence oyle gıder bakımdan süsten tavız vermemek lazım yoksa dagılmıs ev topuzu diz izi yapmıs pıjama kaş bıyık bırbırıne gırmıs halde kalıveririz oda olmazz
Annem dedıkı perdelerını azıcık fazladan diktiririz fazla kalan kısmı arka kornişr geciririz hıc bellı olmaz dıo kısa kalacagına azcık pay olsun daha iyi dio mantıklıda geldi bana halılarıda orantılı almalıyım bı eve uysa öbür eve uymasa capraz koyarım sekil ayagına yatarakO benimde kafama takılıyor yaa ayrıca ankastre fırın ocak davlumbazda istiyorum ama kiralık evde nasıl monte ettireyim mecburen normal ocak ve fırın alıcaz
canim ona gore ev tutarsiniz. Ankastre mutfak olan :)O benimde kafama takılıyor yaa ayrıca ankastre fırın ocak davlumbazda istiyorum ama kiralık evde nasıl monte ettireyim mecburen normal ocak ve fırın alıcaz
canim ona gore ev tutarsiniz. Ankastre mutfak olan :)
biz sirf ev alabilmek icin her seyi erteliyoruz suan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?