2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ama kımsede dört dörtlük degıl Genede sakın ol sınırlenme hem ne guzel tok gözlü ve düsünceli davranmıssın sana yansıttımı bılmıyorum ama bu gıbı seyler cok dıkkat cekıyo sen ıyı ol emınımkı karsılıgıda guzel olur ne cok acgöz olucan nede fazla tok :) gerektıgı kadar

Kızlar meslekten dolayı kıracı olacak varmı aranızda bn suana kadar kıra nedır bılmedım bitek kendi işyerımız kıra onuda abım senelık ödüyodu. Nısanlımın arkadası evlı daha bı ay gecmeden evden cıkarmıslar ayrıca perde ve halılar nasıl olur hanı her eve uyması lazım sonucta her tasınmada perde halımı alıcam

Kuzu farklı da gerçekten iğrenç çıkmıştım fotolarda saçlarım toplu deneme kabininde bişeyler denerken falan yüzeysel biri olsa terkederdi beni o derece iğrenç yada ben abartıyorum bilmiyorum

@tikabella ingilizce öğretmeniydi canım ynlış hatırlamıyorsam
Evet canımda o da yok çıktı galiba artık başka da yok mudur kimse acaba?
İşte sinirlenince çıktık gittik avmden aslında almam gerekenler vardı baya daha yeni başlamıştık ama neyse artık bilmiyorum yaa o bana saygı duyömuyorsa bende onun cebini düşünmeyim ama lafta olur benim ki yine düşünürüm onu

Gecer sınırın gecer Kızz sınırlenıpte o misillim alısverıs bırakılırmı

Kuzu biz de kiracı olucaz eskiden kirada oturmuştuk ama çocuktum hatırlamıyorum öyle 1 ayda evden çıkartılamaz insanlar kiracı hakları diye bişey var atıyorum 1 yıllık sözleşme yapıyorsun o 1 ay hiçbir sebeple ev sahibi seni evden çıkaramıyor mesela bundan eminim ama kiracılıkla ilgili internetten araştır bazı belgeler varmış bazı uyanık ev sahipleri bahsetmiyorlarmış o belgelerden, kiracıya daha fazla hak tanıyan kanunlar falan galiba neyse onları eksik etmeyin yani sözleşme süresi ne kadarsa o süre içinde atılma durumunuz olamaz iyice araştırın bizde öyle yapacağız

ay evet en güzeli kendi evin olması :)

Kuzu farklı da gerçekten iğrenç çıkmıştım fotolarda saçlarım toplu deneme kabininde bişeyler denerken falan yüzeysel biri olsa terkederdi beni o derece iğrenç yada ben abartıyorum bilmiyorum

canımm sakinlei geçer sinirin dediğim gibi fotoğraf ve canlısı bir değil ki :)

ay evet en güzeli kendi evin olması :)

canımm sakinlei geçer sinirin dediğim gibi fotoğraf ve canlısı bir değil ki :)
İnşallah yaaa offf yaa ne güzel straplez abiyeyle saçlarım dağınık topuz yüzümde makyajlı olarak ilk defa görecekti beni (yılların hayali) şimdi çok afedersin mok gibi gördü Allahıııımmmmmmmmmmmmmmmm sinirim bozuldu

Tombuldut canım çoklu alıntı yaptım ama ne oldu anlamadım oldu mu olmadı mı hiçbir şey ekrana çıkmadı neyse sana yazdığım mesajda 1 ay yazmışım 1 yıl olacaktı o.. yani bir yıllık sözleşme yapıyorsun ev sahibiyle bir yıl boyunca hiçbir sebepten atamıyor seni (cümlenin doğrusu buydu )

Bencede cnm yoksa cok sacmaa tayın yerımız bellı olana kadar napcaz yoksa oyuzden ev kıralamadan once sozlesme sart haklısıınn

Anladım tatlım ama su perde ve halı olayı kafama takılıyo sımdide Çılgınlık giçircimm

Ay zaten evlenınce her kılıkta görecek dert etme

O benimde kafama takılıyor yaa ayrıca ankastre fırın ocak davlumbazda istiyorum ama kiralık evde nasıl monte ettireyim mecburen normal ocak ve fırın alıcaz
Annem dedıkı perdelerını azıcık fazladan diktiririz fazla kalan kısmı arka kornişr geciririz hıc bellı olmaz dıo kısa kalacagına azcık pay olsun daha iyi dio mantıklıda geldi bana halılarıda orantılı almalıyım bı eve uysa öbür eve uymasa capraz koyarım sekil ayagına yatarak
Fırına gelınce mecbur öyle olacak (( bazı evlerde hazır oluyomus ama sans işi

ValentinusNF mutfagını ne renk dusunuyosun kafanda belli bı renk varmı ben fusya yaptım esyalarım pembişli fusyalı arada mınt yesılı var azcıkta mutfagınada masa dusunursen kıracılar ıcın bu model cok iyi her yere uyar köşe falan sakın alma her eve uymaz ben bunu yaptırcam inşaallah

canim ona gore ev tutarsiniz. Ankastre mutfak olan :)
biz sirf ev alabilmek icin her seyi erteliyoruz suan zaten

Aynen bız ev alana kadar bos durmamak ıcın araba alıcaz yada abım bana alırsa araba direk eve gireriz tayın olayı bıtınce. Gercekten kıra cok gıcık iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…