2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen bız ev alana kadar bos durmamak ıcın araba alıcaz yada abım bana alırsa araba direk eve gireriz tayın olayı bıtınce. Gercekten kıra cok gıcık iş ya
Kesinlikle canim ;( ben hic istemiorm hatta erkek arkadasimin ailesinin suan kirada olan evi var oraya oturalim diyorm ama semtinden dolayi erkek arkadasim orada yaşamak istemiyor

Halıyı yamuk serme çok uyanıkça tebrik ederim
Kuzu hiç düşünmedimmmmm herhalde bende fuşya-pembe falan yaptırırm şimdiden mutfak için aldığım ufak tefek eşyaları bile pembe fuşya aldım ama halı,perde ve masayı beyaz yada krem rengi düşünüyorum canım örtüler pembe olabilir krem rengi olursa halı ve masa her yere uyar bide masayı cam düşünmüyorum aslında camda olsa her yere uyar
Kuzu o mutfak senin oturacağın evin mutfağı mı?

Ay anacım yok benım mutfagım olsa daha ne isterim Ama kendı evıme gecınce dibine vurcam herseyın Bnım perdemın ana kısmı kırık beyaz farbelası fusya olcak. Halımda mutfaga uygun tonlarda. Masada kremli fusyalı yanı kremde serpicem aralara cok bogmasın die ama avıze perde halı masa fusyalı kremlı istiyorum bakalım nasıl olur

Harika olurrr benim kafamda da o tarz var sadece çoğu krem azı fuşya olacak o kadar ama işte kirada ne kadar kalacaksınız belli mi bide kiradayken atıyorum mutfağın kırmızı yada mavi oldu o zaman pembe çok kötü durmaz mı?

Canım benim nişanlımda herşeyi yemiyo en büyük sorunum o evet şanslıyım ama yinede onun sorumluluğu daha farklı canım

O herşeye yardım ediyo ama ne bilim işte başka bi korku var zaten ikinci dönem ders saatimi düşürmeyi düşünüyorum:)

Valla suan bes yada sekız sene kalabılırız ama dogu görevını uzatmayıp dırek batı görevıne göcedersek 3 sene kalırız sımdıki gıdecegım yerde.ayrıca onuda sorusturdum suan gıdecegımız yerde ynı yapılan evlerın cogunun mutfak dolapları krem yada beyaz oyuzden kardayım tabi sansıma turuncu filan cıkmazsa

Bu fotoyu görünce hatırladım instagramdan bende takip ediyorum bu hesabı ayrıca bu fotonun aynısını bende çekip telime eklemiştim zevklerimiz aynıymış canım
Aynen canım ınsalalh gönlümüze görede yerleşiriz Senın dugun nezaman bellimi

Hahahah çıkmaz canım merak etme
Aynen canım ınsalalh gönlümüze görede yerleşiriz Senın dugun nezaman bellimi
İnşallah kuzum yaa mayısta canım şubat gibi de ev bakmaya başlıcaz bakalım

Kesinlikle canim ;( ben hic istemiorm hatta erkek arkadasimin ailesinin suan kirada olan evi var oraya oturalim diyorm ama semtinden dolayi erkek arkadasim orada yaşamak istemiyor
Vardır bir bildiği erkek arkadasının guvenılır bulmıyoda olabılır semti Hayır benım yerım yurdum belli olsa ev alalım dıcem ama suan tayın olayları bıtmeden ımkansz ıns bı an once kavusuruz kendı evımızın anahtarına(

Ne güzel yaz canım hayırlısı olsun ama ağustosta olması süper
Ben sıcak pek sevmıyorum ya heryer yapıs yapıs üstelik kına ıstanbul dugun maras nıkah bayburt foto cekımı kapodokya (kesın degl henz) e balayı fılan derken memleketın bütün illerini dolasıcam yaa hemde o sıcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…