Kesinlikle canim ;( ben hic istemiorm hatta erkek arkadasimin ailesinin suan kirada olan evi var oraya oturalim diyorm ama semtinden dolayi erkek arkadasim orada yaşamak istemiyorAynen bız ev alana kadar bos durmamak ıcın araba alıcaz yada abım bana alırsa araba direk eve gireriz tayın olayı bıtınce. Gercekten kıra cok gıcık iş ya
Halıyı yamuk serme çok uyanıkça tebrik ederimAnnem dedıkı perdelerını azıcık fazladan diktiririz fazla kalan kısmı arka kornişr geciririz hıc bellı olmaz dıo kısa kalacagına azcık pay olsun daha iyi dio mantıklıda geldi bana halılarıda orantılı almalıyım bı eve uysa öbür eve uymasa capraz koyarım sekil ayagına yatarak
Fırına gelınce mecbur öyle olacak(( bazı evlerde hazır oluyomus ama sans işi
Kuzu hiç düşünmedimmmmmValentinusNF mutfagını ne renk dusunuyosun kafanda belli bı renk varmı ben fusya yaptım esyalarım pembişli fusyalı arada mınt yesılı var azcıkta mutfagınada masa dusunursen kıracılar ıcın bu model cok iyi her yere uyar köşe falan sakın alma her eve uymaz ben bunu yaptırcam inşaallah Eki Görüntüle 1324693
Ay anacım yok benım mutfagım olsa daha ne isterimHalıyı yamuk serme çok uyanıkça tebrik ederim
Aynennn hahaha
Kuzu hiç düşünmedimmmmmherhalde bende fuşya-pembe falan yaptırırm şimdiden mutfak için aldığım ufak tefek eşyaları bile pembe fuşya aldım ama halı,perde ve masayı beyaz yada krem rengi düşünüyorum canım örtüler pembe olabilir krem rengi olursa halı ve masa her yere uyar bide masayı cam düşünmüyorum aslında camda olsa her yere uyar
Kuzu o mutfak senin oturacağın evin mutfağı mı?
Harika olurrr benim kafamda da o tarz var sadece çoğu krem azı fuşya olacak o kadar ama işte kirada ne kadar kalacaksınız belli mi bide kiradayken atıyorum mutfağın kırmızı yada mavi oldu o zaman pembe çok kötü durmaz mı?Ay anacım yok benım mutfagım olsa daha ne isterimAma kendı evıme gecınce dibine vurcam herseyın Bnım perdemın ana kısmı kırık beyaz farbelası fusya olcak. Halımda mutfaga uygun tonlarda. Masada kremli fusyalı yanı kremde serpicem aralara cok bogmasın die ama avıze perde halı masa fusyalı kremlı istiyorum bakalım nasıl olur
Bu fotoyu görünce hatırladım instagramdan bende takip ediyorum bu hesabı ayrıca bu fotonun aynısını bende çekip telime eklemiştim zevklerimiz aynıymış canımEki Görüntüle 1324732 bu örnek bı mutfak canım
Canım benim nişanlımda herşeyi yemiyoBeni biraz korkutuyor cunku sevgilim gerekirse calisma ama evdeki isleri yap mantiginda mesela bizim evde utuleri babam yapar ama benimki hayatta yapmam diyor. Bilmiyorm gerci evdeyken hemen yardim eder filan ama bilemiyorum tabi ayni eve girmeden bilemicem. Bir de simdi anne evinde elimi sicak sudan sogk suya koymadim filan. Mesela sen daha sanslisin zaten evde kaliyorsn ben yemek yapmayi filn bilmiorm mesela.
O herşeye yardım ediyo ama ne bilim işte başka bi korku varBence evlilik çok güzel birşey beni hiç korkutmuyor tabii ki evlilik sorumluluk demektir.Yeni bir hayata adım atıyorsun normal biraz korkman.Ben şahsen ünide aynı evde kaldığım için huyunu suyunu herşeyini biliyorum sevdiceğimin :) Güzel şeyler düşün o da sana yardımcı olduktan sonra gül gibi geçiniiir gidersiniz
Valla suan bes yada sekız sene kalabılırız ama dogu görevını uzatmayıp dırek batı görevıne göcedersek 3 sene kalırız sımdıki gıdecegım yerde.ayrıca onuda sorusturdum suan gıdecegımız yerde ynı yapılan evlerın cogunun mutfak dolapları krem yada beyaz oyuzden kardayım tabi sansıma turuncu filan cıkmazsaHarika olurrr benim kafamda da o tarz var sadece çoğu krem azı fuşya olacak o kadar ama işte kirada ne kadar kalacaksınız belli mi bide kiradayken atıyorum mutfağın kırmızı yada mavi oldu o zaman pembe çok kötü durmaz mı?
Aynen canım ınsalalh gönlümüze görede yerleşirizBu fotoyu görünce hatırladım instagramdan bende takip ediyorum bu hesabı ayrıca bu fotonun aynısını bende çekip telime eklemiştim zevklerimiz aynıymış canım
Hahahah çıkmaz canım merak etmeValla suan bes yada sekız sene kalabılırız ama dogu görevını uzatmayıp dırek batı görevıne göcedersek 3 sene kalırız sımdıki gıdecegım yerde.ayrıca onuda sorusturdum suan gıdecegımız yerde ynı yapılan evlerın cogunun mutfak dolapları krem yada beyaz oyuzden kardayım tabi sansıma turuncu filan cıkmazsa
İnşallah kuzum yaa mayısta canım şubat gibi de ev bakmaya başlıcaz bakalımAynen canım ınsalalh gönlümüze görede yerleşirizSenın dugun nezaman bellimi
İyi akşamlar kızlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim :):)
Ne güzel ya benım ocakta belli olacak ya hazıran bası yada buyuk ıhtımal agustosHahahah çıkmaz canım merak etme
İnşallah kuzum yaa mayısta canım şubat gibi de ev bakmaya başlıcaz bakalım
Ne güzel yaz canım hayırlısı olsun ama ağustosta olması süperNe güzel ya benım ocakta belli olacak ya hazıran bası yada buyuk ıhtımal agustos
Vardır bir bildiği erkek arkadasının guvenılır bulmıyoda olabılır semtiKesinlikle canim ;( ben hic istemiorm hatta erkek arkadasimin ailesinin suan kirada olan evi var oraya oturalim diyorm ama semtinden dolayi erkek arkadasim orada yaşamak istemiyor
Ben sıcak pek sevmıyorum yaNe güzel yaz canım hayırlısı olsun ama ağustosta olması süper
Hayır canım hala ve hala otel arıyorum :)Ay mutfak aşkıyla gözden kacırmısım hosgeldın dıcemde emınım pireler ucusuyodur suan
Dugun ıcınmıı:)Hayır canım hala ve hala otel arıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?