2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben fiyonktan çok hoşlanmıyorum canım ama yinede sen bilirsin :)
İnşallah çok daha güzel olucak canımm :) Bence fiyonk yaptırma arkasına böyle çok güzel ve ağır duruyor çok hoş ama içinde kalmasın istersen sen bilirsin karar senin

ben fiyonktan çok hoşlanmıyorum canım ama yinede sen bilirsin :)

Oyle cok hevesim felan yok acaba daha hosmu olur diye dusundumde sizede sorayim dedim :) ozmn fiyonk yaptirmiyorm :)

kendimi begendiğim zaman
valla korkudan tartıya çıkmadım ne zaman göbek giderse o zaman tartıya çıkcam
Bende de göbek var çok değil ama rahatsız ediyor beni ayva göbek tarzından :)
ah ah ben incecik göbeksiz kızdım sevgilim sağ olsun yedirdi yedirdi bu hale geldim birazda toto(ay hiç sevmem bu kelimeyi de neyse ) var :)
Bende kıstım biraz yemeğimi ama spor şart :)

Hahahahha koptummmmkıyamam kuzum sana yaa harbiden türkiyeyi dolaşıcaksın çok güzel macera olur size ama çokta yorulursunuz sizin balayının dinlendirici olması lazım canım sakın ola ki geziye yönelik bi balayı düşünmeyin perişan olursunuz

Hayırlı olsun canım yarar yarar mekiğe önem ver dediğin gibi kalorili yiyeceklerden de uzak dur ister istemez verirsin he bide suyu unuttum

bugün 2 litreye yakın su içtim
40 mekik çektim
vee hiç ekmek yemedim :)

Hayırlı olsun canım yarar yarar mekiğe önem ver dediğin gibi kalorili yiyeceklerden de uzak dur ister istemez verirsin he bide suyu unuttum
ayyy baya tosun paşa gibi dolanıyomuş ortalıkta
kendime dedim ki mutlu ya yemeye devam eder istediğin kıyafeti giyemezsin yada azcık ye istediğini giy
bugün hiç ekmek yemedim
bi paket etiform yedim
2 litreye yakın su içtim
40 mekik çektim

Ayyyy çok kötü yaa geçmiş olsun diyim canım keşke adamı dinlemeyip merdivenle çıksaydın salağa bak ne hakla dokunur sana................. Kuzu ayıp olmasın diye bişey yok sakın tanımadığın erkeklerden çekinme onun sennle konuşmaya utanması lazım asansörü sana bırakıp merdivenden çıkması lazım yada asansöre binince seni beklememesi lazım ısrara falan takılma bi daha sakın karşı cinse ısrar edilmez adam ediyorsa malesef niyeti kötüdür de ne derse desin uzaklaş boşver yaa ayıp olmasın diye bişey yok bi daha sakınnnn

Harikasın yaaaa

İyi yaptın canım bencede en az 2 lt iç ennn azzzzzz. Hedefin kaç kg olmak canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…