- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
artık ona uymayı planlamıyorum bugün arkadaşlarla green salada gittik offf önümde köri soslu tavuklar soya soslu etler:)Benimki de öyle hem söyleniyor kilo alıyorsun dikkat et diye cümleyi bitiriyor önüme patates kızartması koyuyor kruvasan koyuyor (dün yaşadık)
ayyy kıyamam ki :) ama şişman gelincik olcam :)ayyy tost filan deme yaa açım zaten
iyi akşamlar canım hoşgeldin :)
Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah
ben salata yemek için kalktım ama tost yaptım :)bende şu an kendimle savaşmaktayım canım tost istiyor hemde köy ekmeği ile koca bir dilim :)
bir yanım ye diyor diğer yarım yeme uyu uyan kahvaltıda yersin diyor bakalım kim kazanacak
aç ama zayıf bi gelin olcam :)ayyy kıyamam ki :) ama şişman gelincik olcam :)
ben tam 9ay önce 55kiloydum benimde nişanlım sağolsun eliyle besledi şimdi de durduramıyorum kendimiahh ahh diyet yapcak kızmıydım ben ya son aylarda tosun paşa oldum ben sevgilim yüzünde şurda balık güzelmiş şurda şunu tavsiye ediyolar diye yedirdide yedirdi adam başıma gurme kesildi resmen olan bana oldu
Canım bende kaalıyım saçlar aynıNerem tatlı kıs sacim basim daginik is yorgunlugundan provaya gittim basim kapali oldugu icin sacim felan öyle ozensiz yamulmus halde :)
İzin verdim evlenebilirsin gibi mi olmş cevabımfid Canım benim iyi bakıyorlar merak etme :) Aaa tamam o zaman kesin ve net cevabımı aldım senden sağol canım benimmm :)
YEKTA61 canım sen nasıl istersen öyle olsun
@CHRKSSNGHN İyi akşamlar canım :)
math27 Canım nasıl rüya o güzel şeyler gör :) :)
Bona_Dea İyi akşamlar hoşgeldin yenisin galiba kendini tanıtır mısın? :)
Herkese iyi aklamlar kızlarrrr
Ben daha almadım ama arkadaşlar yardım eder şimdi canım nerden aldınKızlaaar cok sukur gelımBugüün yemek takımı su takımı kahvaltı takımı catal bıcak takımı baharat takımı süpürge utu masası epılasyon aletı düzleştirici pembiş bi demlik aldımm he birde yatak örtümü aldım güpürlü inclii ama bayıldımm Toplamda 3.550 tl tuttu cok gezdım pıyasıyı takıp ederım cok karlı aldım herseyı ama su takımım bıraz fazla geldı. Sadece siz su takımı kaca aldınız benı bı rahatlatın
Tesekkur ederim tatlimm :)Canım bende kaalıyım saçlar aynıyanakların çok şeker bence
şöyle bi bakınca uygun gibi görünüyo canım bende su takımı filan almadımKızlaaar cok sukur gelımBugüün yemek takımı su takımı kahvaltı takımı catal bıcak takımı baharat takımı süpürge utu masası epılasyon aletı düzleştirici pembiş bi demlik aldımm he birde yatak örtümü aldım güpürlü inclii ama bayıldımm Toplamda 3.550 tl tuttu cok gezdım pıyasıyı takıp ederım cok karlı aldım herseyı ama su takımım bıraz fazla geldı. Sadece siz su takımı kaca aldınız benı bı rahatlatın
Marka ismi vermek yasak die veremedım canm.ama bızım burda bı magaza var adam sırf musterı alabılmek ıcın kendi karından ödün veririr oyle bı satıs seklı var.misal ben x markanın yemek takımını dısarda 900tl ye gördüm ama bu benım ceyızcıde 600tl üstelik taksitli fıyatı. Kardayım anlayacagnBen daha almadım ama arkadaşlar yardım eder şimdi canım nerden aldın
Canım cok gezdım ama bu aldıgım yer cok uygun dedıgım gbı adam musterısını ındırımle cekıyo suan hesapladım pıyasa fıyatlarıyla karsılastırarark 1200tl kardayımşöyle bi bakınca uygun gibi görünüyo canım bende su takımı filan almadım
ahh ahh diyet yapcak kızmıydım ben ya son aylarda tosun paşa oldum ben sevgilim yüzünde şurda balık güzelmiş şurda şunu tavsiye ediyolar diye yedirdide yedirdi adam başıma gurme kesildi resmen olan bana oldu
Benimki de öyle hem söyleniyor kilo alıyorsun dikkat et diye cümleyi bitiriyor önüme patates kızartması koyuyor kruvasan koyuyor (dün yaşadık)
ben tam 9ay önce 55kiloydum benimde nişanlım sağolsun eliyle besledi şimdi de durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?