700 gerçekten çok fazla canım. paşabahçenin çok şık bardakları var ablan haklı bence:)Evet ya banada fazla geldı ve kendı sehrımızde olamayacagımız ıcın aman aman bi mısafırımızde olmaz kendim olusturm ayrıca bu baharat takımı heryerde aynı 125tl ben 100e aldım işte
http://www.kristalgalerisi.com/?kategori-283-37-parca-bardak-takimlari bende şiimdi baktım bunun gibiler mi?Evet ya banada fazla geldı ve kendı sehrımızde olamayacagımız ıcın aman aman bi mısafırımızde olmaz kendim olusturm ayrıca bu baharat takımı heryerde aynı 125tl ben 100e aldım işte
Canm bende vazgectm takımdan eger paşabahceden set olusturursan resm atarsın banada fıkır olur bende o sekılde yapıcam cunku:)Güle güle kullan tatlim heosi hayırli olsun insaAllah resim istiyoooz. Ben su takimi almadim almayida dusunmuyorum. Pasabahceden kendim sadece su ve kadeh seklindeki bardaklardan takim yapcam
Aynen canım ama dedıgım gbı kendım set yaparım mıllet caydırdı o takımdanhttp://www.kristalgalerisi.com/?kategori-283-37-parca-bardak-takimlari bende şiimdi baktım bunun gibiler mi?
Ablosun ve sızın sözünüzü dınleyecegım artık700 gerçekten çok fazla canım. paşabahçenin çok şık bardakları var ablan haklı bence:)
Ooh keyıf senın herseyını halletmıssın kaldı bi yemek pişirme:))kızlar mutfağımı temizledimm evimi topladım yarın yatılı misafirim var:) evimi süpürünce hazırım misafire :)
Maşşallah çok güzelll canımKızlar provadan resim cektim nasıl oluyor nisanlıgım :)
Canım adı ne mağazanın? aynen yaa aramızda iki durak var resmenEneee bi metrobusluk mesafemızzz vaarrŞirinevlerde o dedıgım magaza
yo canım herkes söyledi karaca korkmaz falan diyeMarka ismi vermek yasak die veremedım canm.ama bızım burda bı magaza var adam sırf musterı alabılmek ıcın kendi karından ödün veririr oyle bı satıs seklı var.misal ben x markanın yemek takımını dısarda 900tl ye gördüm ama bu benım ceyızcıde 600tl üstelik taksitli fıyatı. Kardayım anlayacagn
Canm bende vazgectm takımdan eger paşabahceden set olusturursan resm atarsın banada fıkır olur bende o sekılde yapıcam cunku:)[/QUOhttps://www.google.com.tr/search?q=pa%C5%9Fabah%C3%A7e&espv=2&biw=1242&bih=606&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VS2CVN2gM4veONStgLgF&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=pa%C5%9Fabah%C3%A7e+diamond+kadeh bna bakabilirsin canım
evet canıma ttığım linktekiler çok şık ama 300 filanAynen canım ama dedıgım gbı kendım set yaparım mıllet caydırdı o takımdan
Valla 700vermektense 300 ıyı geldı suan bana işte birden karar vermemek lazım bu gıbı seylerdeevet canıma ttığım linktekiler çok şık ama 300 filan
canımm ben uyumadım ama hiç bilgim yok istanbulda yaşamadıgmdanKızlaaarrrrrrrrr ne olur yatmamış oluuunnnnnnyarın eminönüye valiz almaya gideceğiz annemle az çok eminönü kültürü olan varsa nerde valizciler çantacılar diye soracaktım??? Ne olur bilen biri olsuunnnnn
Kardesler avm die gecıyo canım gittin mi kararsız gelın halimenın referansıyla geldim de bariCanım adı ne mağazanın? aynen yaa aramızda iki durak var resmen
Kahvaltıya gelecekler :) yemkte sorun değil zaten canım :)Ooh keyıf senın herseyını halletmıssın kaldı bi yemek pişirme:))
Dinle dinle tabi :)Ablosun ve sızın sözünüzü dınleyecegım artık
Hahaha hatırlar mı ki seni tamam derimKardesler avm die gecıyo canım gittin mi kararsız gelın halimenın referansıyla geldim de bari
Tatlım bn cok dolanırım emınonunde ama bılemedım sımdı senın ıcın whatsaptan bızım kızların gruba yazdım mahmutpaşaya dogru gıdecekmıssın zaten ordakı esnaflara sor gösterırler illaki umarım ısıne yararKızlaaarrrrrrrrr ne olur yatmamış oluuunnnnnnyarın eminönüye valiz almaya gideceğiz annemle az çok eminönü kültürü olan varsa nerde valizciler çantacılar diye soracaktım??? Ne olur bilen biri olsuunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?