2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet ya banada fazla geldı ve kendı sehrımızde olamayacagımız ıcın aman aman bi mısafırımızde olmaz kendim olusturm ayrıca bu baharat takımı heryerde aynı 125tl ben 100e aldım işte
700 gerçekten çok fazla canım. paşabahçenin çok şık bardakları var ablan haklı bence:)

Güle güle kullan tatlim heosi hayırli olsun insaAllah resim istiyoooz. Ben su takimi almadim almayida dusunmuyorum. Pasabahceden kendim sadece su ve kadeh seklindeki bardaklardan takim yapcam
Canm bende vazgectm takımdan eger paşabahceden set olusturursan resm atarsın banada fıkır olur bende o sekılde yapıcam cunku:)

Kızlaaarrrrrrrrr ne olur yatmamış oluuunnnnnn yarın eminönüye valiz almaya gideceğiz annemle az çok eminönü kültürü olan varsa nerde valizciler çantacılar diye soracaktım??? Ne olur bilen biri olsuunnnnn

yo canım herkes söyledi karaca korkmaz falan diye

canımm ben uyumadım ama hiç bilgim yok istanbulda yaşamadıgmdan

Tatlım bn cok dolanırım emınonunde ama bılemedım sımdı senın ıcın whatsaptan bızım kızların gruba yazdım mahmutpaşaya dogru gıdecekmıssın zaten ordakı esnaflara sor gösterırler illaki umarım ısıne yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…