Meshur oldum kızzHahaha hatırlar mı ki seni tamam derim
Kolay gelsın sımdıden:))Kahvaltıya gelecekler :) yemkte sorun değil zaten canım :)
ablan haklı canım paşabahçenin diamond serisiyle yaptım su seti 120 lira tuttu gayette şık :)Kızlaaar atın benı denızlereeeBu kararsızlık yuzunden kaldırımdan atıcam kendımı Abloşumla konustum diyoki su takımına 700lira verecegıne gıt pasabahceden kendın takım olustur Beynim yandı siparişi iptalmi etsemm
Aayy resmı armı atabılırmısınn lütfen:)ablan haklı canım paşabahçenin diamond serisiyle yaptım su seti 120 lira tuttu gayette şık :)
Ay sağol canım yaa var yani öyle bir yer dimi sonuçta tamam kuzu tekrar sağolTatlım bn cok dolanırım emınonunde ama bılemedım sımdı senın ıcın whatsaptan bızım kızların gruba yazdım mahmutpaşaya dogru gıdecekmıssın zaten ordakı esnaflara sor gösterırler illaki umarım ısıne yarar
Canım bende çok kararsızım bence duble etki olucaz adamaMeshur oldum kızzHerkez hemen secıomus ben zor musterıymısım düşünsene senıde kovuyomus magazan benden bıkıp
Kızlaaar suan uyuyosunuz haliyle ama sabah kalkınca su msjıma bı cevap verırmısınız? Ben düZleştirici aldım braun es3 hanı su sac rengını koruyan ozellıkle boyalı saclar ııcn olan. Neyse ben bunu pek dıkkat ederek almadım hatta ıncelemedım desem yerıdır. Benım sacım boyalı degıl ve 200liraya aldım sizce sacıma uygun olurmu ılla boyalı saclar ıcınmı acaba. Birde fiyatı nasıl kazıklanmısmıyım, degisme sansım var ama yarn sabaha kadar. Benı aydınlatın
Noldu kuzum yaAmin amin inşallah buna çok ihtiyacım var bugün
Noldu kuzum ya
@karanfilseven Sen izin verdiysen hemen evleniyorum canımm :) :)
Tombuldut Canım hepsi çok güzel bence uygunda almışsın güle güle kullan
math27 Amma çok misafirin geliyo senin de bir gün bende gelicemmm Günaydın canımm inşallah :)
ValentinusNF Canım valizciler nerede bilmiyorum ama kime sorsan söyler zatenn ooh gezin bakalım :)
@tubbb Bu aralar bayaa yoğunsun canım aman kendine dikkat et dinlen bol bol
greenandblue Günaydın canımm neden korkuyorsun biraz pozitif ol güne güzel başla ki öyle devam etsin mutlu olman gerekiyo senin bugün asıl stresli olan sevdiceğin ona moral ver böyle yapma yoksa konuşmam senle bak
Kızlar hepinize Günaydııınnnn
Kuzu yaaa, o benden daha stresli zaten, dün akşam görüştük onun stresi geçti bana da ..Ayy bide biz aileyiz , o tek başına geliyor ya o yüzden bu kadar stres yaptık.
Hımmm anladm canm bende ınternette baktım kötü bi yoruma rastlamadım ıcım rahat edemedı:) suan fıyatı 170 taksıtle 200 oldu kazıklanmıyırum dımıGünaydın canım, bende braun kullanıyorum hatta ablamda da senin dediğin modeli var, ve saçlarında boya yok ..illa boyalı saç için olduğunu sanmıyorumBu arada ben 140 tl ye almıştım iki yıl önce..
Alıyorum ozaman sagol cnm fıkir verdınız@karanfilseven Sen izin verdiysen hemen evleniyorum canımm :) :)
Tombuldut Canım hepsi çok güzel bence uygunda almışsın güle güle kullan
math27 Amma çok misafirin geliyo senin de bir gün bende gelicemmm Günaydın canımm inşallah :)
ValentinusNF Canım valizciler nerede bilmiyorum ama kime sorsan söyler zatenn ooh gezin bakalım :)
@tubbb Bu aralar bayaa yoğunsun canım aman kendine dikkat et dinlen bol bol
greenandblue Günaydın canımm neden korkuyorsun biraz pozitif ol güne güzel başla ki öyle devam etsin mutlu olman gerekiyo senin bugün asıl stresli olan sevdiceğin ona moral ver böyle yapma yoksa konuşmam senle bak
Kızlar hepinize Günaydııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?