2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ablan haklı canım paşabahçenin diamond serisiyle yaptım su seti 120 lira tuttu gayette şık :)

Ay sağol canım yaa var yani öyle bir yer dimi sonuçta tamam kuzu tekrar sağol

Kızlaaar suan uyuyosunuz haliyle ama sabah kalkınca su msjıma bı cevap verırmısınız? Ben düZleştirici aldım braun es3 hanı su sac rengını koruyan ozellıkle boyalı saclar ııcn olan. Neyse ben bunu pek dıkkat ederek almadım hatta ıncelemedım desem yerıdır. Benım sacım boyalı degıl ve 200liraya aldım sizce sacıma uygun olurmu ılla boyalı saclar ıcınmı acaba. Birde fiyatı nasıl kazıklanmısmıyım, degisme sansım var ama yarn sabaha kadar. Benı aydınlatın

Günaydın canım, bende braun kullanıyorum hatta ablamda da senin dediğin modeli var, ve saçlarında boya yok ..illa boyalı saç için olduğunu sanmıyorum Bu arada ben 140 tl ye almıştım iki yıl önce..

@karanfilseven Sen izin verdiysen hemen evleniyorum canımm :) :)

Tombuldut Canım hepsi çok güzel bence uygunda almışsın güle güle kullan

math27 Amma çok misafirin geliyo senin de bir gün bende gelicemmm Günaydın canımm inşallah :)

ValentinusNF Canım valizciler nerede bilmiyorum ama kime sorsan söyler zatenn ooh gezin bakalım :)
@tubbb Bu aralar bayaa yoğunsun canım aman kendine dikkat et dinlen bol bol

greenandblue Günaydın canımm neden korkuyorsun biraz pozitif ol güne güzel başla ki öyle devam etsin mutlu olman gerekiyo senin bugün asıl stresli olan sevdiceğin ona moral ver böyle yapma yoksa konuşmam senle bak

Kızlar hepinize Günaydııınnnn

Kuzu yaaa, o benden daha stresli zaten, dün akşam görüştük onun stresi geçti bana da ..Ayy bide biz aileyiz , o tek başına geliyor ya o yüzden bu kadar stres yaptık.

Kuzu yaaa, o benden daha stresli zaten, dün akşam görüştük onun stresi geçti bana da ..Ayy bide biz aileyiz , o tek başına geliyor ya o yüzden bu kadar stres yaptık.

Canım baban istedi sanırım tek gelsin diye dimi? Öyle gelicek o halde.. Ben de çok isterdim uzak olmasak gelsin önce babamla ailemle tanışsın bence bu çok güzel birşey

Günaydın canım, bende braun kullanıyorum hatta ablamda da senin dediğin modeli var, ve saçlarında boya yok ..illa boyalı saç için olduğunu sanmıyorum Bu arada ben 140 tl ye almıştım iki yıl önce..
Hımmm anladm canm bende ınternette baktım kötü bi yoruma rastlamadım ıcım rahat edemedı:) suan fıyatı 170 taksıtle 200 oldu kazıklanmıyırum dımı

Alıyorum ozaman sagol cnm fıkir verdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…