Canım korkma iki tarafta seni en çok düşünen insanlar:) çoook güzel geçecek emin ol :) tadını çıkarmaya bak:)Bugün erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek tek başına, olumsuz birşey olur diye çok korkuyorum
Ayyy ne güzel olur bi gün çıkıp hepiniz gelseniz :) evet canım ya yapcak bişe olmayınca bizde akşam oturmalarına gidiyoruz arkadaşlar geliyo bize :)@karanfilseven Sen izin verdiysen hemen evleniyorum canımm :) :)
Tombuldut Canım hepsi çok güzel bence uygunda almışsın güle güle kullan
math27 Amma çok misafirin geliyo senin de bir gün bende gelicemmm Günaydın canımm inşallah :)
@CHRKSSNGHN Canım valizciler nerede bilmiyorum ama kime sorsan söyler zatenn ooh gezin bakalım :)
@tubbb Bu aralar bayaa yoğunsun canım aman kendine dikkat et dinlen bol bol
greenandblue Günaydın canımm neden korkuyorsun biraz pozitif ol güne güzel başla ki öyle devam etsin mutlu olman gerekiyo senin bugün asıl stresli olan sevdiceğin ona moral ver böyle yapma yoksa konuşmam senle bak
Kızlar hepinize Günaydııınnnn
Benimde babam demişti gelsin diye:) gerçekten bambaşka bi duygu:)Canım baban istedi sanırım tek gelsin diye dimi? Öyle gelicek o halde.. Ben de çok isterdim uzak olmasak gelsin önce babamla ailemle tanışsın bence bu çok güzel birşey
Yenı baba abı modası galına budaAyy evet babam huy değiştirdi resmen,O da ilk tek görüp analiz edecekmiş, neyi test edecek merak ediyorum..Sonumuz hayırlı olsun artık
çok saol canım benim :)hayalseverrr canım tesekkur ederım ayrıca bardaklar harikaaa boşa okadar para vermek güle güle kullanmak nasıp olsun
bu canım bardaklarım :)
günaydın gelincikler :)
hiç korkma canım herşey çok kolay oluyor :)
benim babamda sevgilimi önce tek görmek istedi ayyy görceksin suratını domates gibi kıpkırmızı :)
ama çok iyi oldu baya sohbet ettiler :)
maç izlediler tavla oynadılar
babamın en sevdiği tatlıyla lokum almıştı gelirken o tatlıda babama jest oldu 2 gün sonrada ailesiyle tanıştık :)
Canım korkma iki tarafta seni en çok düşünen insanlar:) çoook güzel geçecek emin ol :) tadını çıkarmaya bak:)
ayyy ben camda bekliyodum onu arabasını görünce stresten karnıma bi ağrı girdi sonra merdivenlerde ayak seslerini duydum gözlerim doldu baya oturup ağlıycaktım şimdi gülüyorumbardaklar çok şık gülle güle kullan canım, inşallah bizimkilerde iyi anlaşır, güzel gider herşey..çok fazla stres yaptım saatler geçmiyo vallahi.Yemek yedim şimdi sanırım geri çıkarıcam, stres mideme vurdu
ayyy ben camda bekliyodum onu arabasını görünce stresten karnıma bi ağrı girdi sonra merdivenlerde ayak seslerini duydum gözlerim doldu baya oturup ağlıycaktım şimdi gülüyorum
insan ne hissetmesi gerektiğini bilmiyo çok garip :)Bu akşam da aynı sahneyi ben yaşarım kısmetse ..Ayy ne garip bir duygu yahuuu
insan ne hissetmesi gerektiğini bilmiyo çok garip :)
neşeli mutlu heyecanlı sen nasıl sınselam kızlar nasılsınız=)
neşeli mutlu heyecanlı sen nasıl sın
ayyyy gerçekten bugün herkes nerdeeeeBugün burda ikimiz nöbetçiyiz sanırsam
Kızlar nerdesiniz yahu..ben burda heyacandan stresten saçmalıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?