2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi daha dene canım :) teşekkür ederim :) gözüme ilk çarpan çiçek buydu gittim d
gezdim geldim bunu aldım:)

evet tatlım oyle yapacam valla cnm ilk begendini aldın iyi oldu içine sinen olsun cnm düğün ilk oluyor senin oluyor sen ne istiyorsan onu al yap cnm =)

Kuzu set olunca desen aynı oluyor ondan dedim yoksa set şart değil tabi ki çantalardan hiç anlamıyrum o yüzden bilemiyorum ki fiyatları nedir pahalısı kaçtan başlar falan
Canım çantaya bak derisine dikişine falan ona göre fiyatı olur. Bide biz kalabalık gittik anladı çanta aldığımz adam bizim düğün alşverişi için gezdiğimizi anladı. 250 lira dedi. Bende kalsın dedim ve 60a verdi çantayı :)

hahaha çeyiz alışverişinin özü ve özeti budur :)))

Kızlar çok yorulmuşum bugün gözlerim çok ağrıyo fazla yormayım size iyi geceler

Kızlar çok yorulmuşum bugün gözlerim çok ağrıyo fazla yormayım size iyi geceler

Canım çiçeğin çok hoş inşallah gelinliğinle birlikte de görürüz seni..Canını sıkma bu arada olur arada erkek hepsi biraz öküzlük oluyor tabii sıkma sen canını en güzel günlerini yaşa
İyi geceler bende yatıyorum canımm

Kızlar hepinize iyi gecelerrrr

greenandblue canımm gelirsen anlatırsan anca sabaha okucam çünkü karnım çok ağrıyo resmen sancı çekiyorum ama merakta ediyorum inşallah herşey güzel geçmiştir.Öpüyorum seniii

o ağızları torba gibi büzesim var da..

Çok beğendim çok güzel şeyler almışsın. o pierre cardin sabahlığında hala gözüm var alamadım :)) güzel gecelerde giy :))
Teşekkür ederim canımm hepimiz inşallahh bu arada bu sabahlık takımının üretimi durmuş canım eski modelmiş bikaç yer artık getirmiyoruz bile dedi hala gözün varsa al bence tatlım yoksa bulamazsın bi daha

Oooooooo uçmuş o şoktayımmmm nasıl o fiyatı çeker size yaa Allahımm nasıl şerefsizler yaa

Uyuyanlara ıyı geceler :) ben evde tekım bi basıma keyıf yapıyorum aaah ah

Düşün güya o çanta ona 220 230 a mal oluyomuş. Adam kaç kat zararına verdi çantayı bize :)
Ayy inanmiyorum ya.var ya karaktersizlik bence. Simdi biliyosunuz ben de konuma balonu cerceve filan satiyorum. Oyle aman aman kar ediyorm diyemicem ama cok sukur kazaniyorm. Piyasada benim 3 katima satnlar var. Maliyet belli urun belli. Bi de bende fiyat sabittir. Oyle biseyde yok kisiye gore fiyat veriyorlar filan. Ben hic anlayamicam bu mantigi galiba. Zaten erkek arkadasm diyorki bu kafayla giderse batarsn diyo. Mesela biri durumum cok yok yardimci olur musun dedigi anda direk maliyetine birakiyorum hc kimseye kiyamiyorm

Zor iş tatlım bızde akraba kazıgı yıyoruz bende bı kac tanıdıgımdan bıseyler alıyorum bırak malıyetıne vermeyı üstüne eklıyolar bıle

Zor iş tatlım bızde akraba kazıgı yıyoruz bende bı kac tanıdıgımdan bıseyler alıyorum bırak malıyetıne vermeyı üstüne eklıyolar bıle
Akrabayla alışveriş /iş yapmamak lazım. Buna benim akrabalarım da dahil etrafımdaki çoğu insan akrabalarından çektiği kadar kimseden çekmedi. Allah kurtarsın

Akrabayla alışveriş /iş yapmamak lazım. Buna benim akrabalarım da dahil etrafımdaki çoğu insan akrabalarından çektiği kadar kimseden çekmedi. Allah kurtarsın
Aynen öyle ne iş yapacaksın ne ticaret hıc bıse tanıdık ınsanlarla olmuyo

hepsi çok güzell kuzum güle güle kullanın inşallah
set sormuşsun kuzum hiç kullanmadım fiyatlarını bilmiyorum benim çantalarım genelde forever new gucci mango zara canım fiyatlarıda 150den başlıyo portföy çantalar daha uygun oluyor ama günlük kullanım için biraz büyük olsun dersen fiyatları artabiliyo :)
bendede eksik çok kişisel ürünlerimi bende en sona bıraktım ve oyshoda ciddi anlamda gözüm var

Canım işte insanlar sen iyi. Yaklaşıyorsun bazı insanlar senim gibi değil. Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…