2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynennn her gıttıgımde almasam bile illa okşar ellerim pofudukalrını En sona alıcam onları artk

Teşekkür ederim canım :) az kaldı evet bi an önce geçsin istiyorum bugünler :)

Canım benim ya herkes sein kadar iyi yürekli olsalar keşke

Günaydın kızlar bugün ne kadar uyumuşum böyle kafam çatlıyo resmen:)

Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beni Çay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar

ayy çok sevindim senin adına :) beni de annem şaşırtmıştı:) hiç istemiyodu hatta son dk ya kadar yüzü hep asıktı ama öyle bi karşıladı ki ben noluyo ya dedim:)

çok sevindim canım işte bu kadar basit :)

Günaydın kızlarrrrr :) 2 gundur bilgisayarım bozuktu neysekı nişanlım halletti sabah getirdi giremedim 2 gün buranın eksikliğini hissettim ama benim eksikliğimi kimse hissetmemiş sanırım burda

Günaydın kızlarrrrr :) 2 gundur bilgisayarım bozuktu neysekı nişanlım halletti sabah getirdi giremedim 2 gün buranın eksikliğini hissettim ama benim eksikliğimi kimse hissetmemiş sanırım burda
öyle şey olur mu canım pek aktif değildik zaten :)
günaydınnn bu arada nasılsın :)

öyle şey olur mu canım pek aktif değildik zaten :)
günaydınnn bu arada nasılsın :)
İyiym canım nasıl olıyım nişanlımla kahvaltımızı yaptık geldim evime size bakıyım dedim okuyamadım sayfaları ama eksikliğimin farkedilmediğini sezdim hemen trip ataym dedım :) Sende ne var ne yok?

İyiym canım nasıl olıyım nişanlımla kahvaltımızı yaptık geldim evime size bakıyım dedim okuyamadım sayfaları ama eksikliğimin farkedilmediğini sezdim hemen trip ataym dedım :) Sende ne var ne yok?
valla klasik pazar günü canım nolsun ütü masası araştırıyorum :)

Hergün 7de en geç 8de uyandığım için çok oldu bugün
Ben de senin gibiym canim hic alarm kurmam mesela otomatik uyanirim hep 7.30 da :)
Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun hakkinizda :)

Gunaydin kuzu olur mu hicc hosgeldinn

Kizlar ben sevgilimin yanina gidiyorm optum hepinizi :)

Hemen sana kendi beğendiklerimden resim bulup gönderiyim bak canım fikir olur belki :)
olur valla ya dolaplı istiyorum ama çok kullanışlı olmadığınıda duymuştum hem sonra onu koycak yer sıkıntı olur mu onuda bilmiyorum ama çok tatlı duruyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…