- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet kuzum adı da niş yeni ögrendimtatlım bu çok guzel ya bu sıra moda bu bayıldım ya =)
selam tatlım nerelerdeydin :)
evet kuzum adı da niş yeni ögrendim
merak etme kuzum
Teşekkür ederim kuzucumHepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan
kartepede oturcam canım :)
Geçmiş olsun canım 20likler cidden bela gibi bişe.. Tamam canım zevkle zaman yaklaşsın bende nasıl bişe istediğimi oturtayım kafamda sonra yazarım sana =)Canim amerikan servislerini ben yapaym :)
Gunaydin kizlarr. Sabah sevgilimle disciye gittik onun 20ligi vardi ben de ayni saate randevu aldm dolgu yaptirdim. Ama sevdicegime kiyamam hic 20 lik berbat bisey
Oo süper starcity çoo yakın bize yarında bakırköye gidecem bi bakarım capacityebizi çok yalnız bırakıyosun gelincik :)
marmarapark marmara forum starcity ve capacityde var diye biliyorum canım :)
ben günlük yatak örtüsünü ve fonları mobilyaları seçtikten sonra diktircem kuzum :)
ama sen yatak örtüsü krem yada pembe alsanda halı ve perdede uyum yakalarsın :)
Oo süper starcity çoo yakın bize yarında bakırköye gidecem bi bakarım capacitye
Selam canlar.. Bildirimlere cevap verdikten sonra selam vermekte tuhaf =) rüyamda gelinliklerle kabarık abiyelerle uğraştım hayırdır inşallah Wedding is coming =)))
bu çanta favorim benim bende almak istiyorum :)
ayyy foreverdaki her çanta bagırıyo beni all beni alll diyegüzel canta tatlım=)
ayyy foreverdaki her çanta bagırıyo beni all beni alll diye
valla kendim için alışveriş yapmayı özledim ya :)evet cnm zaten kadının vazgecilmezlerinden bir ayakkabı diyeri canta bayılıyorum =)
valla kendim için alışveriş yapmayı özledim ya :)
bitsede kurtulsak artık kendime bişeyler almak istiyorum makyaj malzemeleri kişisel bakım ürünleri filanbende tatlım ama ne yapcaksin düğün hazrlıkları için =(
bitsede kurtulsak artık kendime bişeyler almak istiyorum makyaj malzemeleri kişisel bakım ürünleri filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?