2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben bugünden itibaren salatayla beslenmeye başlıyorum :))

ayyy bizimde lise mezuniyetinde 4 kız aynı kıyafeti giymişti ama farklı renkler şaka gibiydi ya

Maşallah canım :) bende pilates yapmaya çalşıyorum ama çok yoruldm bugün mesela nasıl gidipte yapayım
pes etmek yok benim karın bölgemde çok yanma oluyordu o geçmeye başladı artık şu hamlğı bi atsak üstümüzden :)

yok cnm gitti yap yoksa boyle boyle kalır hadi baklım sen yaparsın =)
7saat dersim bide üstüne nöbetim vardı. Sonra çarşıya gitcem eve geri dönmem 5 buçuk 6yı bulacak sonrada kıpırdamaya halim kalmıyo

7saat dersim bide üstüne nöbetim vardı. Sonra çarşıya gitcem eve geri dönmem 5 buçuk 6yı bulacak sonrada kıpırdamaya halim kalmıyo

ay cnm benim kıyamam sana baska zaman gidersin o zaman evde bir iki hareket ederin oldu işte sana spor =)

Kızlar bend dıyete gırıyorum Kac kılo almısım demek ıstemıyorum bıleeee Boyum 1.58 kılom 56idi ama suan Resmen şişmanım ben Bildiğiniz lıp lıp et pıt pıt yag olmusum Soka gırdım

Aaay bu benım olmalıııı forever damı var anlamadım fıyatı ne cnm
forever newda kuzum fiyatıda 90 lira bu çantanın maviside var 50 lira
Benim en büyük düşmanım tost sabah evde kahvaltı yapamıyorum okulda yapıyorum oda tost oluyo
ben eti form kemiriyorum çaya şeker atmıyorum :)
Kızlar bend dıyete gırıyorum Kac kılo almısım demek ıstemıyorum bıleeee Boyum 1.58 kılom 56idi ama suan Resmen şişmanım ben Bildiğiniz lıp lıp et pıt pıt yag olmusum Soka gırdım
evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…