iyi yaptın canım fazla kilolarımızla başımız dertte:)
bide ben kişisel bakım için bi liste yapıyım diyorum offf iş çok :)
henüz tartıya çıkmadım 3 günde fark olur mu kisüpersin tatlım fark var mı tartıda
Kaç kilosun ki canm :) kendi kendine iş çıkarmışsın cnm
Merhaba canım :)selammm :)
kilomu bilmiyorum bilmekte istemiyorum
Bende çayı şekersiz içiyorum. Ama eti form tutmaz beni:)forever newda kuzum fiyatıda 90 lira bu çantanın maviside var 50 lira
ben eti form kemiriyorum çaya şeker atmıyorum :)
evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)
Ayyy beni de motive et ben 63 kiloyum:)Merhaba canım :)
Canm aaa söyle ne olacak güzel motive ederim senibende vakti zamanında 64tüm şimdi 52 kiloyum çok gizli bilgiler var bende
ayyy kuzum şaka bi yanada bilmiyorum kilomu yani en son 57 kiloydum şu an kesinlikle 57 değilim hemen söyle bilgileri :)Merhaba canım :)
Canm aaa söyle ne olacak güzel motive ederim senibende vakti zamanında 64tüm şimdi 52 kiloyum çok gizli bilgiler var bende
Ayyy beni de motive et ben 63 kiloyum:)
ayyy kuzum şaka bi yanada bilmiyorum kilomu yani en son 57 kiloydum şu an kesinlikle 57 değilim hemen söyle bilgileri :)
ayyy bende byle yapıyorum :)Tamam tatlım hemen motive ediyorum senidehayalseverrr ile takip edin beni :)
Canm pirinç pilavı ve makarnayı bıraktım. Kızartmanın her türlüsünden kaçtım. Asitli içecekleri ve meyvesularını bıraktım. Şekeri bıraktım. 8den sonra hiç birşey yemedim meyve bile. Sadece ekmeği sabahları yedim. Sabah kahvaltımı güzel yapınca diğer öğünlere çok birşey kalmadı. Hee birde sporla bunları destekledim hep. Birden kilo vermedim zaten 1sene içinde vücut rutine oturdu ve sonuç 52 :)
Canım daha az dersinin olduğu günler spor yap haftasonlaruı falan da.. Uzmanlar her gün spor yapın demiyorlar zaten haftada en az 3 kez diyorlar zaten senin pek fazlan yoktu diye hatırlıyorum (nişan kıyafetinden)7saat dersim bide üstüne nöbetim vardı. Sonra çarşıya gitcem eve geri dönmem 5 buçuk 6yı bulacaksonrada kıpırdamaya halim kalmıyo
Nasılsın canım :)Merhaba canım :)
Canım kına malzemesi olarak ne siparişverdin ve nereden? Bir de gelinçiçeğinin resmi var mı.?cnm cok zor tatlım simdi kına için mahzeme lerimi sipars verdim gelinçiçekim geldi o daha var tatlım =)
olur mutlaka canımhenüz tartıya çıkmadım 3 günde fark olur mu ki
Hepimiz öyleyiz yavrum baktık evleniyoruz daha yeni farkına vardıkKızlar bend dıyete gırıyorum Kac kılo almısım demek ıstemıyorum bıleeee Boyum 1.58 kılom 56idi ama suan Resmen şişmanım ben Bildiğiniz lıp lıp et pıt pıt yag olmusum Soka gırdım
Canım kahvaltılarda ekmek yerine de eti form mu yiyorsun? Ben zaten çocukluğumdan beri ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda yerim ama onu da mı bıraksamforever newda kuzum fiyatıda 90 lira bu çantanın maviside var 50 lira
ben eti form kemiriyorum çaya şeker atmıyorum :)
evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)
Ben 70kılodan 55e düşmüştüm üstelik yiyerek ve kendı azmımle ama suan resmen yıye yıye kılolarımı aldm 65imkılom oturmustu busene tatılde ve nısandan sonra bana bşi oldu montof ıneklerı gıbı ye ye doymuyorum
evet kuzum bi paket eti form yiyorum bi günde çorbanın yanındada bi iki tane yiyorum :)Canım kahvaltılarda ekmek yerine de eti form mu yiyorsun? Ben zaten çocukluğumdan beri ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda yerim ama onu da mı bıraksam
Anladm canım her gün 1 lt su içiyorum ama yetmiyor en az 2,5 lt diyorlar hatta son zamanlarda günde kesin 3 lt içmek gerektiğini duyuyorum ben 1 lt bile zor içiyorum yaaevet kuzum bi paket eti form yiyorum bi günde çorbanın yanındada bi iki tane yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?