Ben çok memnunum canım, eğer şimdiki halinle mutlu değilsen yaptırmanı tavsiye ederim. Elbette komplikasyon riski var ama her ameliyatta olan bir şey bu.. Benim sıfır memeydi, o yüzden biraz da zorunlu bir şeydi benim için ama iyi ki de olmuşum bu ameliyatı..Fikir olması açısından fotoğraflarıma bakabilirsin, izlemeye alalım birbirimizi..
Yok canım, normalde Kocaeli ve Sakarya'da yaşıyorum ama şu anda görevim nedeniyle iç anadoluda bir ildeyim.Tamam canım bakayım resimlerine :) istanbulda mı oturuyorsun?
saç kremleri benim saçımda işe yaramıyor valla canım yada ben bişey farketmiyorum :) ben saf zeytinyağı ile badem yağını karıştırdım canım saç diplerime ve saç uçlarıma sürüyorum saçlarım zaten çok kalın dökülmüyo ama daha parlak ve güçlü olmasını sağladı :)Kızlar bişey sorucam size saatlerdir o topik senin bu topik benim arayıp duruyorum birşey bulamadım. Şimdi öncelikle aranızda saç kremi kullanan var mı bu bir? İkincisi neden kullanıyorsunuz, isteğinizi karşılıyormu ve hangi saç kremini kullanıyorsunuz bu iki? Ben elidoru bikaç kez denedim feci saçlarımı döktü bikaç hafta önce yoğun tavsiye ve tecrübeye dayanarak elseve'in arginine serisinin saç kremini aldım iddiası saç dökülmelerini durduruyor ve saçın hızla uzamasını etkiliyor falan tam ihtiyacım olan iki şey ama uzaması hakkında bişey diyemicem de saçlarımı aynı elidor gibi döküyor. Şimdi sizce benim saçlarım saç kremine karşı mı yoksa bunların saç dökmesi normal benimkini de döküyor ama saç bakımı için şu iyi diyeceğiniz bir ürün var mı? Yağları sormuyorum yapıyor birşeyler ama bu tarz saç kremi saç spreyi yada şampuanı gibi?....
Hmm anladım canm ama doktorun başarılıymış çok iyi :) nerde oldun peki ameliyatı?Yok canım, normalde Kocaeli ve Sakarya'da yaşıyorum ama şu anda görevim nedeniyle iç anadoluda bir ildeyim.
Sakarya eğitim araştırma hastanesinde oldum canım.. Evet doktorum çok çok şeker bir kadın, çok seviyorum onu..Hmm anladım canm ama doktorun başarılıymış çok iyi :) nerde oldun peki ameliyatı?
çok saol canım yavaş yavaş araştırmaya başladık :)selam cnm ay cok güzel ya bayıldım ya =)
kuzum aldıkların hayırlı olsun daha önce araştırmadın mı pekiKızlarr ben geldım ceyızlerım geldı yemek takımı süpürge kahvaltı takımı epılasyon aletı yatak örtüsü demlik kasık takımı baharat takımı ütü masası suan ıncelemeye baslayacagım ıcınde kırılan varmı dıye ama büyük hayal kırıklıgı yasadım 200lira verdım braun es3 color düzlestirici aldım resmen şok yasıyorumdegıstırmek ıstedıgım ıcın calıstırıp denemedım bıle. Okadar para verdım sankı sınbodan almısım gıbı ya kılıt kısmı da mı olmaz resmen ayrık duruyo catal gıbı üstelik ısı ayarı yok sadece kalın tel ınce tel normal tel sac secenegı var ama benı tatmın etmedı. Ve ustelik kucuk bı posette kutuda cıktı. arkadasım remıngton s8590 pro keratın almıstı hem düzlestiriciyi birlestiren kılıdı yanı ayrık durmuyo hem ısı ayarı hemde guzel bı derı cantanın ıcındeydı ben mı sansızm sureklı aldıgım seylerde bıse cıkıyo ya
ayyy şu sabunları bi görseydik kaç tane yapıyosun canım :)selam kızlar bugun giremedim kokulu sabun yaptım tüm gün nasılsınız kızlar ne var ne yok =)
çok saol canım yavaş yavaş araştırmaya başladık :)
kuzum aldıkların hayırlı olsun daha önce araştırmadın mı pekimemnun değilsen bide değiştir canım içine sinmeyen bişey hep dert olur daha sonra...
ayyy şu sabunları bi görseydik kaç tane yapıyosun canım :)
Zaten salık bırakıyorum kuzum yaasaç kremleri benim saçımda işe yaramıyor valla canım yada ben bişey farketmiyorum :) ben saf zeytinyağı ile badem yağını karıştırdım canım saç diplerime ve saç uçlarıma sürüyorum saçlarım zaten çok kalın dökülmüyo ama daha parlak ve güçlü olmasını sağladı :)
ayyy bide gece uyurken saçları salık bırakmak lazımmış canım :)
cevapla kısmının yanında dosya yükle var ya ordan atıyosun canım :)ay cnm at bilsem atcam =)30 felan yapyorum ve evime yapyorum ve satış yapyorum kuzum ben daha yeni mobilyaya bakcam kusum =)
kuzum genelde pazar günleri yapıyorum en 1 saat beklemek gerikiyor ama ben evde olunca bi sürüyorum ğlen akşam banyo yapıyorum :)Zaten salık bırakıyorum kuzum yaapeki bu yağı sürünce ne kadar sonra yıkıyorsun canım?
Sakarya eğitim araştırma hastanesinde oldum canım.. Evet doktorum çok çok şeker bir kadın, çok seviyorum onu..
Teşekkür ederim canım benim :):) baya iyi işinde doktorun tatlım belli :) gule gule kullan canimmm:)
Kuzu çok araştırdım bu saç bakımını yağları bende denedim genelde tabi ki işe yaradılar bide ben doğal tedaviler, alternatif tıp konularına ilgiliyim neyse bi sprey kutusunaValentinusNF Canım bende hakiki zeytinyağı ve tatlı badem yağını karıştırıyorum haftada 2 kez yapıyorum p.tesi ve cuma günleri mesela.Karıştırıyorum ikisinide yağlı saçıma yani banyo yapacağım akşam sürüyorum diplerine uçlarına sürülmedik yer kalıncaya dek sonra streç film ile sarıyorum saçımı 2 saat bekletiyorum sonra ılık su ile yıkıyorum akıyor yağı koku falanda olmuyor hiç sonra şampuan sürüyorum 2 kez hem yumuşak hem parlak oluyor bir süre sonrada uzadığını gözünle görebiliyorsun dökülmeler bile azalıyor.Yani bu dökülmeler sadece şampuan ve kremlerden değil stres sıkıntı mevsimsel yediklerimizin bile etkisi var diyebilirim.Ben saç kremi kullanmıyorum head&sholders klasik şampuan kullanıyorum sadece bir de çıktığımda saçlarımı tararken karışmasın kolay taransın diye schwarzkopf gliss saç bakımını sıkıyorum 2 3 kez uçlarına tararken kolay oluyor canım He bir de saçlarımı fazla toplamıyorum yatarken zaten salıyorum yada terlememek için örüyorum çok sıkmadan küçük lastikle tutturuyorum ucundan sabahta hem miss kokuyo hem de hiç dolanmıyo.Saçını at kuyruğu gibi toplayıp sıkarsan çok dökülme oluyor sıkıca topladığn topuz yaptığn için bir de düzleştirci yada maşa kullanmak çok zararlı ben sadece özel zamanlarda saçıma sürüyorum onları yapsamda koruyucu kullanıyorum yapmadan önce ki saçlarım kırılmasın zarar görmesin diye Sende gerekmedikçe kullanma çok etkisi var canım
Kuzu çok araştırdım bu saç bakımını yağları bende denedim genelde tabi ki işe yaradılar bide ben doğal tedaviler, alternatif tıp konularına ilgiliyim neyse bi sprey kutusunahayalseverrr gibi saf zeytinyağı badem yağını karıştırdım hatta bemiks ampul falanda ekledim ama şu saç kremi yüzünden daha da döküldü saçlarım. Zaten dökülür benim hep hayatımda kepek nedir bilmem ama saç dökülmesinden muzdaripim. Durum şu ki yağlarla uğraşmak istemiyorum çok meşakatli (waow kendimi 60 yaşında hissettim ) o yüzden bakım kremleriyle halledeyim dedim ama kimyasallar iyi değilmiş bunu anladım neyse canım hazırda duran yağlarla devam edeyim ben doğallıktan ayrılmayım o zaman
cevapla kısmının yanında dosya yükle var ya ordan atıyosun canım :)
begendiklerinide paylaşırsın :)
kuzum genelde pazar günleri yapıyorum en 1 saat beklemek gerikiyor ama ben evde olunca bi sürüyorum ğlen akşam banyo yapıyorum :)
Sağol canım benim evet uçlarına sürüyorum kremi ama yookk artık uğraştırıcı olsa da doğal yollarla uğraşırım en azından fayda ettiğini bildiğim şeyler iyi geceler canım öpüyorum seniAnladım canım zaten saç kremleri döküyor saçları bir de saç dibine sürüyorsanuçlarına sürülüyor saç kremleri saçların ..Biliyorsundur zaten sende çoğu kişi bilmiyor da o yüzden canım uğraşmalık bir şey yok ama meşakatli diyorsan kendin bilirsin en güzeli bitkisel olanı derim ben doğal yollardan İyi geceler canımm
Canım bende ikisini de kiralamayı düşünüyodum. Ama aldığım yer satıyomuş kiralık vermiyomuş o yüzden satıl aldım ama fiyatları çok uygundu. 500lira bindallı 1500 lira gelinlikti:)Canım bindallıyı gelinliklçin mi verdi ayruıca mı aldın? Bir de ne kadara aldın ve kiralamayı düşünmedin mi bana daha mantıklı geliyor?
Aaaaa inşallah devam ediyordur bu haftasonu sevdicekle gidelim diyoruz starcity'eKilomu söylemem canım ellerim titrer kalbim sıkışır şu dünya da bi Allah bi ben biliyoruz kilomu Sen tartıl boşver gaza getirir seni kilonu öğrenmek bir de son bikaç gündür dikkat ediyorsun az da olsa farkeder tartıda
Popodan benim de ihtiyacım var canım yaa bacak-kalça-basen 0 bende hiçbiri yok dediğin gibi göbek var belimde kalın o kadar göğüslerim dolgun ama büyük değil gayet yeterli büyümesini istemem ama popom azıcık şişse yaaa resmen tepsi popoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?