2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm

Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm
Günaydın kızlar dün okuldan sonra sevdicekle sinemaya gittik geç geldik dönemedim size:) bugünde dersim olmamasına rağmen erkenden uyandım şimdi yatak keyfi yapcam :)

Günaydınnnnn

math27 pazar günleri bende uyanıyorum, gözlerimi sımsıkı kapıyorum, zorla geri uyutuyorum kendimi

Canım 5 dk lık bi tören zaten büyük olması o kadarda önemli değil :)

Uyumaya çalşırken üst kat bi güzel ne varsa silkeledi. Sinir oldym hepsi odama doldu havalansın diye açmıştım. Şimdide son ses müzik dinliyo

Ayy hiç sevmem yaa tmm bende silkelerim ama önce bakarım alttakinin camı açıksa sonra silkelerim müzikte dinlerim ama son ses değil sonuçta o binada bi tek ben yaşamıyorum ki

greenandblue Canım bulursun daha bir yere gitmedin ki gezicen mağazaları üstünde denicen belki hiç ummadığın bir renk ve model güzel durucak bilemezsin ki , tepsiye gelince math27 haklı büyük küçük ne önemi var hem zaten söz nişan bir olucak demiştin sanırım o kadar da önemli değil büyüklüğü hem o kadar da çok büyük değil üzerine yükseltici yanlarına da güzel bir kaç yapma çiçek koyarsan makas yükselticiler vs.. çok hoş durur o kadar büyük kalmaz elde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…